Legg til datoer

Kampa, Praha

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
40 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 40

Flere reisetips for Kampa, Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Kampa, Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kampa, Praha

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 8 700 vurderinger

Alt gikk veldig bra fra starten (bestilling, billetter, veibeskrivelse). Vi hadde kjøpt de billigste billettene, men siden båten vår ikke var fullbooket satt vi ved vinduet...flott!!! Buffeen var flott... fra varm til kald og solid til søt. Alt deilig. Du kan fortsatt spise noe til slutten. Tjenesten var vennlig og rask, båten ren. Siden vi var på den lille båten hadde vi dessverre bare et lite uteområde. Men tilstrekkelig... var ikke fullbooket. Du kan ikke velge båt, du vil bli fordelt på stedet. Men det du fortsatt trenger å vite er at nettbillettene må byttes inn i papirbilletter direkte på brygga. Da får du også beskjed om hvilken båt du skal på. Du bør planlegge denne gangen. Vi var der 45 minutter før avgang, noe som var bra. Båten går frem og tilbake hele tiden. Når mørket senker seg endres synet, men det plaget oss ikke.

Gikk 1 runde for å se alle de viktigste severdighetene og brukte den som transport til punktene der vi ønsket å se mer. Ideell i en ny by. Veiledning i nederlandsk er vanskelig fordi det er brukt et oversettelsesprogram som oversetter godt, men setningen vakler fordi Lisse-ord er satt sammen. Ikke en.

personalet var veldig vennlig. Maten smakte helt fortreffelig, oppholdet var veldig hyggelig, vi hadde sitteplasser i deluxe-området, der hadde du et bord for deg selv og ville også være godt beskyttet av glassfronten i dårlig vær. Båten stoppet for bilder.

Veldig god opplevelse! Vi elsket utsikten... Anbefaling/forbedring: gå tidlig da det blir veldig overfylt, kapasitet og billettsalg bør kontrolleres litt bedre.

Veldig vakkert, du ser byen fra et annet perspektiv, opplevelse å anbefale..