Legg til datoer
Kairo

Fly- og helikopterturer

  • Eventyr
  • Private omvisninger
  • Flerdagsturer
  • Vannaktiviteter
12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Kairo Fly- og helikopterturer

Hva er andre ting å gjøre enn Fly- og helikopterturer som er verdt å besøke i Kairo?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Kairo er:

Flere reisetips for Kairo

Vil du vite mer om aktiviteter i Kairo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kairo

Vi likte turen - guiden var veldig vennlig og han kjenner den egyptiske historien godt, vi lærte mye nytt! Han tok også bilder av oss, synd at vi ikke kan huske navnet, men han sa at det betyr "rik mann" på engelsk :) Fly- og busstransporten var jevn, alt var i tide. Vi hadde også en sjanse til å få en båttur på Nilen som var veldig hyggelig. Kanskje turen kunne vært kortere hvis vi hoppet over parfyme- og papyrusbutikkene (men det er nok interessant for folk som besøker Egypt for første gang). Merk at hvis du vil dra til det fine stedet for å se alle pyramidene, vil de ikke kunne ta deg med bussen - du må enten ta en hestevogn eller kamel (ekstra 10 euro per person). Alt i alt - glad for at vi bestemte oss for å ta denne turen! Takk for den fantastiske dagen :)

Flott dag! Utmerket guide - Will var veldig omsorgsfull og kunne ikke gjøre nok for deg. Var fantastisk å se pyramidene i det virkelige liv - anbefaler det på det sterkeste. Bare ulemper (som ikke forringet dagen) hadde du behov for å betale 200 egyptiske pund per person for båtturen, og da er det rimelig å vente på flyplassen for å reise hjem. Generelt anbefaler det, god valuta for pengene og en fantastisk opplevelse!

Guiden vår Engy Ashour gikk ut av hennes måte å gjøre opplevelsen uforglemmelig. Hun var informativ og ga oss masse interessant informasjon. Hun tillot oss å gå i vårt eget tempo og prøvde ikke å skynde oss med sightseeing. Uten denne enestående guiden tror jeg ikke vi hadde hatt en så fantastisk opplevelse.

Turistguiden vår var fantastisk! Perfekt engelsk, ekstremt kunnskapsrik, går utover. Hvis du kan prøve å få Will som din guide! Alt du vil bare spør guiden din i Kairo. Turen lett å følge, godt guidet, supersikker og sikker, og alle vil finne noe interessant å se.

Jeg har ventet 50 år på å se pyramidene, sfinxen, museet og kairo, turen i går var den beste, fantastisk! Min gruppe hadde den beste guiden du kunne ønske deg, en fantastisk dag! Jeg kunne ikke utsette det, jeg takker så mye x