Legg til datoer
Opplevelser i

Kairo

Oppdagelsesreisende i Egypts hovedstad kan oppleve byens skatter som Nilen, museer og travle basarer.

Flere reisetips for Kairo

Vil du vite mer om aktiviteter i Kairo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kairo

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 531 vurderinger

Turen var veldig bra. Kjøreturen fra Hurghada til Kairo var veldig humpete fordi veiene hadde mange jettegryter. Vi ble hentet fra hotellet i tide og kjørte ca 7 timer. Guidene våre var også veldig flinke, de ga oss god informasjon om hva som er verdt å gjøre og hva som ikke er det. Det som var irriterende var at de lokale gateselgerne var veldig påtrengende. De prøver å tiltrekke seg kunder med gaver. Våre reiseledere hadde advart oss om at vi "ikke skulle ta imot gavene" Lunsjen var ok. Omvisningen i pyramidene var veldig interessant, og det samme var museet.

Dagsturen var hundre prosent verdt det. Vår guide Rasha var en kjæreste og gjorde dagen vår søtere med sin hyggelige og fordomsfrie måte. Kjøreturen fra Hurghada er selvsagt tøff og skal ikke undervurderes. De mange sikkerhetskontrollene, veiforholdene og også trafikken bidrar til dette. Det er imidlertid verdt det, og du får mye på tilbud. Eventuelt kan vi bestille en båttur for 10 euro på Nilen gjennom Kairo. (Anbefaling fra vår side) Pris-ytelse-forholdet er flott! Vennlig hilsen Dustin & Samantha

Det var klart fra start at det ville bli en tøff dag. Du må ta hensyn til totalt 14 timer på bussen for hjemreise. Men det er verdt det og er uovertruffen når det gjelder pris-ytelse sammenligning. Du bør planlegge en omfattende massasje for neste dag for å få de stressede lemmene tilbake i form. Alt i alt en imponerende dag som brakte dette verdens under og menneskene vi elsker litt nærmere.

veldig hyggelig aktivitet..Miljøet er fantastisk ... showet, musikken .. maten. guiden din venter alltid på deg ... Jeg tror at hvis du vil ha en morsom kveld ... er dette ditt valg.

Vi hadde en flott dag !!! Guiden vår var fantastisk. Takk skal du ha !!!!!!