Legg til datoer

Jumeirah-moskeen

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Eventyr
19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 19

Flere reisetips for Jumeirah-moskeen

Vil du vite mer om aktiviteter i Jumeirah-moskeen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Jumeirah-moskeen

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 5 933 vurderinger

Fantastisk guide

En interresant tur, til og med for litt yngre. Turen ble bra mye på grunn av en morsom og informerende guide, som snakket bra engelsk. Turen til markedet kunne vi derimot vært foruten, da vi som to jenter på tur ble behandlet nokså ubehagelig av de mannlige selgerne der. Meget innpåslitne og presset veldig på for å selge. Utenom det var turen fin. I tillegg var kommunikasjonen med Getyourguide angående turen veldig rask og enkel.

Dette var sønnens første utenlandske besøk og først til Dubai. Jeg har vært her kanskje 10 ganger, men har aldri hatt sjansen til å gjøre observasjonsdekket Burj Khalifa. Denne pakken og guiden hjalp oss med å hoppe over den lange køen, og 1 minutt til 12. etasje var en øresopplevelse. Heisegrafikken var veldig bra.

Veldig lærerikt og mye å se

Turen var veldig lærerik. Guiden tok oss med til mange steder, og vi kunne bruke god tid på hvert sted. Vi ble hentet fra hotellet på angitt tidspunkt. Det tok en god 5 timer pluss turen opp burj Khalifa så utmerket valuta for pengene

God valuta for pengene og passerer steder som er mest interessante. Guiden fungerer bare som en driver !!!! Men lydguiden er veldig lærerik. Lunsj på et hyggelig og rimelig sted. Totalt sett var det en god dag brukt!

Veldig effektiv måte å både bli kjent og komme seg frem

Veldig bra! vel organisert med personale fra selskapet på hvert knyttepunkt som mer enn gjerne veileder om neste Buss videre på annen rute.