Legg til datoer

Jumeirah Beach

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Skytteltransport
  • Private omvisninger
19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 19

Flere reisetips for Jumeirah Beach

Vil du vite mer om aktiviteter i Jumeirah Beach? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Jumeirah Beach

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 12 233 vurderinger

Veldig fin opplevelse! Tidligere seilte vi 2x med en annen båt som var greit, men denne gangen leide vi en privat båt i 3 timer. Seilte fra havnen rundt palmeøyene. Underveis svømte vi også i sjøen med vann som var varmt. Hyggelig personale som visste mye om bygningene vi passerte. Under dekk også et fint rom hvor det var fint og kjølig, ute var det 39 grader. Anbefales på det sterkeste, koster litt, men var verdt det!

Det er moro. Kjøringen kan være tung på høyre hånd for venstremenn, men ellers veldig trygg og hyggelig. Bare én av båtene i gruppen virket ny - en Mercury 40-motor, alle skinnende. Resten har sett bedre dager, men gjorde jobben. Guidene er observante og kontrollerer kundenes sikkerhet. Jeg ville gjort det igjen hvis jeg er på ferie.

Jeg pleier ikke å skrive anmeldelser. Vi likte det 2 mannskapsmedlemmer var morsomme. En av dem ba vi ham ta bilder og alle bildene var fantastiske. Han laget en morsom lyd hver gang han tok bilder som fikk oss til å le. Jeg anbefaler den private yachten som vi gjorde. Vi fikk til og med svømme, en fantastisk opplevelse totalt sett.

Denne opplevelsen var 5 stjerners. Alt var så organisert og guiden vår Armin var fantastisk han var så profesjonell, entusiastisk og passet på oss hvert sekund.. Jeg anbefaler dette til alle. opplevelsen av å kjøre en liten hurtigbåt og se noen fantastiske severdigheter var et par perfekte timer.

Utmerket service Godt organisert mannskap var strålende og vennlig God pris og flotte severdigheter å se. Vil anbefale 100%