Opplevelser i
Josefov, Praha

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Josefov, Praha

Flere reisetips for Josefov, Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Josefov, Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Josefov, Praha

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 952 vurderinger

Flott tur, flink guide og bra opplegg, men bestill uten henting

Veldig bra opplegg og vi hadde en kjempe god og behagelig guide på turen. Det eneste vi kunne sette minus på var at vi hadde bestilt henting ved hotellet. Det trenger man ikke bestille! En person kom og hentet oss og fulgte oss til bussen i sentrum av byen. Dette kunne vi klart selv. Så vi angrer på dette valget. Men vi hadde en fin tur og fikk sett mye sammen med kjekt følge.

Utmerket opplevelse rundt. Hastet og så mye mer av Praha enn vi trodde vi ville. Strålende guide i Malek som tok seg tid til å gi innblikk i Praha, byen og dens historie. Trygg til enhver tid og triklene er enkle å kjøre og kontrollere selv i brosteinsbelagte gater. Sterkt anbefalt og veldig god verdi.

Min familie og jeg hadde en fantastisk tid, og regnet hindret oss ikke i å nyte hvert sekund. Guiden vår, Sebastian, var fantastisk. Han var positiv, tålmodig og informativ. Guttene våre elsket det faktum at de ikke trengte å gå i 2 timer, men i stedet måtte sykle rundt med stil!

Vi har aldri vært på en tur som var verdt pengene to ganger. Suge en fin måte å orientere deg i Praha. Du får glimt til steder du vil utforske videre. Elsket den lokale kunnskapen fra guiden og syklene var super skjegg. Kan ikke anbefale dette nok.

Profesjonelt. Audioforklaringer koordinert med busposisjonering.