Opplevelser i
Jordaan

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Jordaan

Vil du vite mer om aktiviteter i Jordaan? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Jordaan

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 3 391 vurderinger

For en spesiell tur! Dette var den typen turneen jeg så etter. Den var liten, båtene er åpne og ikke glemme skipperen og verten der det var over all forventning. De både Mayonne og Sammy kunne fortelle oss så mye informasjon om byen. Og ikke bare at de var morsomme og dynamiske i høyden var bare enkle, avslappende og veldig informative! Ennå igjen til Mayonne og Sammy, vi vil gjerne komme tilbake en dag og slå dere sammen igjen! Ta vare på XOXO Eduke & Eileen

Jeg har gjort få elvecruise tidligere, men dette er som ingen andre! Charlie er den mest fantastiske guiden jeg noensinne har hatt, hun fortalte historier fra fortiden og nåtiden. Vin og adels stilig arrangert, og du sitter som et rundt bord. Nipper til vin og seiler, pakket med tepper levert av dem. Du kan ikke forestille deg noe koseligere i januar i Amsterdam! En stor takk, Charlie!

Da jeg har deltatt på forskjellige turer i Amsterdam, kan jeg si at dette absolutt er det mest informative og morsomme! Det var veldig kaldt ute, men ombordvarmingen og teppene holder oss varme under hele turen. Verten Carlotta og kaptein Chris fikk alle til å føle seg som hjemme og en del av turen!

Jeg forsto virkelig ikke noe kkk deilig ost med druer og en god vin foruten panettone som amoo, variert drikke og et super vennlig par guider. Detalj, veldig bra for de som liker historie, de som ikke liker liker den superkomfortable båtturen og besøker forskjellige severdigheter i landet.

Veldig morsomt med et flott mannskap. Det litt forskjellige kanalcruise med mye moro og mye informasjon inkludert morsomme fakta !! Takk for flott gjestfrihet!