Våre mest anbefalte ting å gjøre i Johor Bahru

Johor: Inngangsbillett til Desaru Coast Adventure Waterpark

1. Johor: Inngangsbillett til Desaru Coast Adventure Waterpark

Besøk Adventure Waterpark på Desaru Coast, satt på bakgrunn av en tradisjonell malaysisk fiskerlandsby. Badelandet tilbyr rikelige fasiliteter for avslapning, og ulike spennende turer for spenningssøkere innenfor et rom designet for å romme opptil 12 000 besøkende. Opplev spennende attraksjoner som tidenes første vann-og-dal-bane i regionen og et av de største bølgebassengene i verden. Bruk over 20 våte og tørre sklier, eller bare slapp av i hyttene. Nyt en dag ute med hele familien, med fasiliteter for alle aldre.

Johor: SEA LIFE på Legoland Admission Ticket

2. Johor: SEA LIFE på Legoland Admission Ticket

Nyt en dag på Sea Life Malaysia, et sted som har som mål å engasjere og inspirere barn til å lære, elske og ta vare på havet gjennom overbevisende historiefortelling og interaktive pedagogiske reiser på nært hold. Føl teksturene til venner under vann i steinbassenget og si hei til sjøhesten. Se den betagende rokkedansen og la deg blende av de glødende geléene. Utforsk den 180-graders havtunnelen og prøv å se den berømte revhaien med svart spiss. Gå over til den malaysiske regnskogen, og viser frem Malaysia som et av verdens mest mangfoldige land. Bygger fantasi gjennom lek, barna vil glede seg over å oppdage Lego-minifigurer og andre Lego-sjødyr når de legger ut på sin pedagogiske reise i Sea Life Malaysia. Nyt et eksklusivt pass for Sea Life Malaysia, eller velg kombinasjonsbilletten som inkluderer inngang til Legoland temapark samt Sea Life.

Johor: Malaysia/ Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

3. Johor: Malaysia/ Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

Si farvel til bryet med fysiske SIM-kort og finne mobilnettoperatørbutikker med vår e-SIM-tjeneste. Etter kjøpet vil du motta en QR-kode som du kan skanne på den kompatible enheten din for å installere e-SIM hvor og når du trenger det. Velg fra en rekke datavolumer, gyldighetsperioder og dekningsalternativer i forskjellige land for å holde kontakten med letthet. De fleste iPhone-modeller utover XS støtter e-SIM, og følg instruksjonene våre i fotosesjonen for å sjekke kompatibilitet for andre enheter. Del QR-koden via AirDrop eller skann den til en annen enhet. Installer e-SIM ved å koble til WiFi eller et nettverk, og husk å slå på roaming for e-SIM. Hvis du har problemer med å koble til nettverket, se vår egen feilsøkingsveiledning. Hvis du har en tilkoblet reise i Asia, er det bare å velge alternativet for 22 asiatiske land, som dekker:Vietnam, Hong Kong, Macao, Kambodsja, Kina, Taiwan, Malaysia, Australia, Indonesia, Filippinene, Thailand, Singapore, New Zealand, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Kuwait, Saudi Arabia, Israel, Japan, Sør-Korea Hvis dataene dine er brukt opp? Enkelt, bare kjøp et nytt e-SIM for å fylle på. APN (Access Point Name): iboots Lokalt nettverk: Maxis

Masai: Senibong Cove og Johor Bahru Sightseeing Cruise

4. Masai: Senibong Cove og Johor Bahru Sightseeing Cruise

Feir bursdager, jubileum, gjenforeninger eller bare et cruise ut med dine kjære for litt solskinn og frisk luft. Foreslå ditt ekteskap på en båt og gjør dette cruiset til en minneverdig opplevelse. Under cruiset vil du seile langs Johorstredet. Du vil få en klar utsikt over Singapore og Johor Bahru, Malaysia under cruiset. Vi vil seile gjennom fiskevær og oppdrettsanlegg(kelong), dvs. blåskjellfarmer langs sundet under toktet. Under høyvann kan du be om en Mangrove-tur. Lyder og observasjon av dyrelivet i deres naturlige økosystem. Varighet av cruise, vi har mulighet for 30 minutters cruise eller 1 times cruise. Avgangstidene er 16.00, 17.00 og 18.00. Ombordstigning/avstigning ved Senibong Cove Marina, Masai, Johor Bahru. Drikke selges under cruise. Det er lov å ta med snacks og mat om bord. Hvis du ønsker å ta med mat under cruiset, vil det ikke være noen tilleggsavgift. Ingen svinekjøttprodukter tillatt om bord. Vi krever imidlertid kork dersom du ønsker å ta med alkoholholdig drikke. Vi tilbyr en Sony Karaoke Bluetooth-høyttaler til leie for RM50.

Johor: LEGOLAND Malaysia inngangsbillett

5. Johor: LEGOLAND Malaysia inngangsbillett

LEGOLAND Malaysia Resort samler en LEGOLAND temapark, et vannparkhotell og SEA LIFE på ett sted med LEGO-tema. Det er det ideelle reisemålet for en familieferie med mer enn 70 praktiske forlystelser, sklier, show og attraksjoner. Parken er den første i sitt slag i Asia som byr på opplevelser, læring og moro, enten som en actionfylt dagstur eller et kort ferieopphold for familier med barn i alderen 2-12 år. Temaparken er delt inn i åtte temaområder med spennende karuseller, spennende LEGO-verksteder og et imponerende Miniland der Asias interessante landskap, land og landemerker er gjenskapt i miniatyr med mer enn 30 millioner LEGO-klosser. Badelandet er det største LEGOLAND badelandet i Asia og har 20 unike sklier, bølger, badebasseng, interaktive vannleker og Build-A-Raft River. SEA LIFE er verdens største internasjonale akvariummerkevare med mer enn 50 utsalgssteder over hele verden, og det er det nyeste tilskuddet til LEGOLAND Malaysia Resort. Denne attraksjonen vil gi alle gjester en intim og interaktiv reise under bølgene. Alle besøkende vil få muligheten til å oppleve havets skapninger på nært hold og bli inspirert til å lære mer om vår blå planets uvurderlige naturverdier gjennom magisk historiefortelling, interaktive utstillinger og praktiske møter.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Johor Bahru

Johor Bahru

Utforsk området rundt Johor Bahru

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Johor Bahru

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Johor Bahru?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Johor Bahru er:

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Johor Bahru på regnværsdager?

Flere reisetips for Johor Bahru

Vil du vite mer om aktiviteter i Johor Bahru? Trykk her for full oversikt