Legg til datoer

John Lennon-muren

  • Omvisninger
  • Eventyr
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 29

Flere reisetips for John Lennon-muren

Vil du vite mer om aktiviteter i John Lennon-muren? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om John Lennon-muren

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 293 vurderinger

Vi tok City Bike Tour på vår første dag i Praha og fikk en god oversikt over denne flotte byen på en avslappet måte på kort tid. Vår guide Nancy guidet oss trygt, gjorde oss godt kjent med Prahas historie og nåtid, viste mange vakre steder og bygninger og svarte veldig kompetent på alle spørsmålene våre.

Utmerket opplevelse rundt. Hastet og så mye mer av Praha enn vi trodde vi ville. Strålende guide i Malek som tok seg tid til å gi innblikk i Praha, byen og dens historie. Trygg til enhver tid og triklene er enkle å kjøre og kontrollere selv i brosteinsbelagte gater. Sterkt anbefalt og veldig god verdi.

Min familie og jeg hadde en fantastisk tid, og regnet hindret oss ikke i å nyte hvert sekund. Guiden vår, Sebastian, var fantastisk. Han var positiv, tålmodig og informativ. Guttene våre elsket det faktum at de ikke trengte å gå i 2 timer, men i stedet måtte sykle rundt med stil!

Vi har aldri vært på en tur som var verdt pengene to ganger. Suge en fin måte å orientere deg i Praha. Du får glimt til steder du vil utforske videre. Elsket den lokale kunnskapen fra guiden og syklene var super skjegg. Kan ikke anbefale dette nok.

Veldig bra tur kjempe hyglig guid vi Hvar en liten grupe på bare fire personer veldig Finn tur og fint vær