Legg til datoer

John Lennon-muren

John Lennon-muren: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Praha: Omvisning av høydepunkter på elektrisk trehjuling

1. Praha: Omvisning av høydepunkter på elektrisk trehjuling

Reis gjennom Praha på en Harley trike – ideell for reisende med begrenset tid. Få med deg alle viktige severdigheter på denne panoramiske sightseeingturen med en lokal guide. Møt guiden din i Praha og nyt ubegrenset vann og kaffe på møtestedet. Ta på deg hjelmen og gjennomgå sikkerhetsopplæring, før du legger ut på en overvåket prøvekjøring. Motta hansker og regnfrakker avhengig av været. Etter en prøvetur, setter du av gårde gjennom Letna-parken, slottsområdet, Mala Strana, det jødiske kvarteret, samt de gamle og nye bydelene. Kjør langs elvebredden til Vltava og se de beste parkene. Passer byens ikoniske severdigheter, som Praha slott, St. Vitus-katedralen og Strahov-klosteret. På den elektriske trehjulingen sykler du enkelt opp til de høyeste punktene i byen, Letna og Petrin-åsene, og observerer Praha fra de beste utsiktspunktene.  Se deretter det berømte Dansehuset og Nasjonalteateret, og skriv signaturen din på John Lennon-muren. Til slutt kjører du under Karlsbroen, et gammelt ikon i byen.

Praha: Privat tur i gamlebyen med veteranbil

2. Praha: Privat tur i gamlebyen med veteranbil

Oppdag sjarmen til Praha på vår 60-minutters klassiske biltur. Reis tilbake i tid i vår selvlagde kopi av Mercedes 770K mens du lytter til en informativ lydguide tilgjengelig på flere språk. Len deg tilbake i komforten til vår cabriolet mens vi tar deg med på en reise forbi byens mest kjente landemerker. Vi tilbyr enkel henting og avlevering av hotell (inkludert i prisen), slik at du ikke trenger å bekymre deg for å finne oss. Alle våre biler er utstyrt med et uttrekkbart tak for å beskytte deg mot dårlig vær. Her er de mest kjente landemerkene og stedene du vil få se på turen: 1 - Estates Theatre - Stedet for verdenspremieren på Mozarts Don Giovanni på 1700-tallet 2 - St. Jiljí-kirken - En historisk gotisk kirke i gamlebyen med forbindelser til kong Charles IV 3 - Karlova Street - En del av den historiske kongeveien som brukes til tsjekkiske kongers kroning 4 - Nytt rådhus - Art Nouveau-bygning og Prahas sentrale administrative knutepunkt 5 - Josefov - Prahas minste kvartal, tidligere en jødisk ghetto, kjent for sine historiske steder og synagoger 6 - Old New Synagogue - Europas eldste aktive synagoge, kjent for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kultursenter i nyrenessanse som huser den tsjekkiske filharmonien og kjent for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - Hjem til nasjonalbiblioteket og kjent for sin ekspansive barokkarkitektur 9 - Old Town Square - Det historiske hjertet av Praha med mange landemerker 10 - Praha Astronomical Clock - Det er verdens tredje eldste astronomiske klokke og den eldste som fortsatt er i drift 11 - Vår Frue kirke før Týn - Prahas gotiske perle med høye spir og et kjent pipeorgel 12 - Kinsky Palace - En historisk rokokkobygning, hjemmet til Nasjonalgalleriets grafikksamling 13 - Praha slott - Verdens største eldgamle slott og maktsete for bohemske konger og presidenter 14 - Schwarzenberg-palasset - Renessansepalasset som huser Nasjonalgalleriet og Militærhistorisk Institutt 15 - Praha Loreta - Et fantastisk barokkkompleks i Hradčany, kjent for sin imponerende arkitektur 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelaldersteinbro i Praha, som forbinder Praha slott og gamlebyen 17 - St. Nicholas Church - Majestetisk barokkkirke kjent for sin monumentale arkitektur og utsøkte kunstneriske design 18 - Lennon Wall - Et historisk symbol på politisk motstand, nå et friluftsgalleri inspirert av John Lennon

Praha: Bytur på sykkel eller elsykkel med en lokal guide

3. Praha: Bytur på sykkel eller elsykkel med en lokal guide

Utforsk Praha på sykkel eller e-sykkel og beundre byens store monumenter og karakteristiske nabolag! Se toppseverdighetene i fantastiske Praha på bare noen få timer på en morsom e-sykkel eller vanlig sykkeltur som starter i sentrum. Møt guiden din på møtepunktet inne på hotellet Grandior i sentrum. På møtepunktet har du sjansen til å prøve ut el-sykkelen eller sykkelen før turen starter. Guiden forklarer kort turprogrammet og gir sikkerhetsinstruksjoner. Så starter du turen. Under turen gir guiden din deg informasjon om de besøkte severdighetene under hvert stopp. Vi stopper i noen minutter ved severdigheter nevnt ved hvert turalternativ. Små gruppeturer med maks. 8 deltakere er tilgjengelig i ordinære starttider. Ved flere deltakere tilbys ytterligere guider for å sikre best mulig personlig opplevelse. Privat tur inkluderer er tilgjengelig i fleksible starttider, slik at du kan nyte fordelen av en personlig guide og turoptimalisering i henhold til dine ønsker med en tysk, spansk, fransk eller russisktalende turguide. Severdigheter som dekkes er Expo 58, Metronome, Park Letná, ølhage, Dronning Anns sommerpalass, Praha slott, Strahov kloster, Petřín Park, John Lennon Wall, View of Dancing House, National Theatre, Wenceslas Square, Gamlebytorget, kommunehuset og Kruttårnet. Ved privat tur kan du også velge e-Scooter (eScooter) eller til og med et segway-kjøretøy.

Praha: Sykkeltur i små grupper med privat alternativ

4. Praha: Sykkeltur i små grupper med privat alternativ

Se de beste severdighetene i det fantastiske Praha på en 3-timers sykkeltur som starter  i sentrum. Bli med på en offentlig tur, velg en privat tur eller lei en sykkel og sykle uten en guide. Kvalitetssykler med over gjennomsnittlig godt utstyr er tilgjengelige. Under turen kan du se følgende severdigheter: • Stvanice-øya • Metronome • Praha slott • Loreta • Strahov kloster • Petrin Tower • Kampa-øya • Nasjonalteateret • Wenceslas-torget • Estates teateret • Torget i gamlebyen Møt guiden din i sentrum, hvor du får sjansen til å prøve samt forberede sykkelen før turen. Guiden forklarer kort turprogrammet, før du legger i vei. Under turen får du informasjon fra guiden om severdighetene på hvert stopp. Det er rundt 10 til 20 stopp med historisk informasjon og mulighet for å ta bilder.

Praha: Høydepunktstur på e-Scooter eller eBike

5. Praha: Høydepunktstur på e-Scooter eller eBike

Start reisen fra Lesser Quarter, etter å ha møtt din godt erfarne guide og en kort introduksjon til e-scooteren din. Sett av på reisen gjennom hele byen. Turen din starter med å ri langs elvebredden til Moldau, før du klatrer opp til Letna-høyden for å se den beste utsikten over Praha og metronomen der det største Stalin-monumentet ble reist i '55 og sprengte i '62. Fortsett på E-sykkelen til det største slottskomplekset i verden, Praha slott. Komplekset har en tusenårig historie og er for tiden residensen til Tsjekkias president. Her kan du besøke St. Vitus-katedralen eller se vaktene skifte. Mens du er her, kan du også besøke det romersk-katolske klosteret, bygget på 1100-tallet og hjem til et bryggeri fra 1400-tallet. Dette stedet lar deg nå det høyeste utsiktspunktet i Praha. Få også smake på noe av det deilige Monastic-ølet. Under Praha-eventyret ditt vil du også få legge igjen signaturen din på den berømte John Lennon-muren, en må-se mens du er i Praha. Ta en tur for å se babymonumentet og tissestatuene i Franz Kafka-museet, laget av den tsjekkiske kunstneren David Cerny. Kjør på e-scooterne dine til du kommer til den berømte Charles og Manes-broen før du ankommer Rudolfinium, forbi den gamle jødiske kirkegården og Staranova-synagogen, som er den eldste synagogen i Europa. Før du avslutter turen, sørg for å ta noen bilder av Gamlebytorget og dets omgivelser, som Tyn-kirken, Jan Hus-monumentet og Klokketårnet.

Praha: Omvisning på elektrisk trehjuling til utsiktspunkter

6. Praha: Omvisning på elektrisk trehjuling til utsiktspunkter

Praha er kjent over hele verden for sin fantastiske middelalderutsikt og ville ferier. Utforsk de historiske høydepunktene i byen som Praha slott, Lesser Town, Karlsbroen og gamlebyen på en privat eller delt bytur med en elektrisk trike. Hopp på trehjulingen din (alternativer for 1 og 2 personer tilgjengelig) og start turen ved å signere navnet ditt på John Lennon Wall og ta et bilde av den originale Bridge of Love. Etter et besøk på Karlsbroen, fortsett til statuen av den tissende gutten på Franz Kafka-museet. Kjør ved elvebredden til Letna Hill, besøk Hanavský-paviljongen og byens 25 meter høye fungerende metronom. Stopp foran Praha slott for en kort introduksjon til Böhmens historie. Dra til et bryggeri i et av Prahas eldste klostre, Strahov-klosteret, og ta bilder fra utsiktspunktet Petrin Tower før du ser nærmere på bydelen Malá Strana.

Praha: Kjør E-Scooter i liten gruppe med gratis taxitjeneste

7. Praha: Kjør E-Scooter i liten gruppe med gratis taxitjeneste

Se de viktigste severdighetene i Praha på en 1,5, 2 eller 3 timers tur på den helt uanstrengte og elektriske E-scooteren med komfortable seter. Velg mellom en liten gruppereise på ikke mer enn 8 reisende eller en privat tur, for å tilpasse turens reiserute etter dine preferanser. Etter en enkel taxi-henting fra overnattingsstedet ditt, møter du guiden din i Praha sentrum. I løpet av turen vil guiden din gi deg informasjon om besøkte severdigheter under hver stopp, og vil gjerne dele anbefalinger om ytterligere steder å besøke og restauranter.  Se følgende severdigheter: • Borgen i Praha • Loreta • John Lennon-muren • Strahov-klosteret • Utsikt over Petrin Tower • Kampa-øya • Utsikten over Karlsbroen • Den astronomiske klokken • Det gamle bytorget • St. Nicholas-kirken • Nasjonalteateret • Wenzelsplassen • Stvanice-øya • Prague Metronome .

Praha halvdags storbytur med bil

8. Praha halvdags storbytur med bil

Beundre monumentene i Praha i komfort på en storslått 3-timers bytur med privat bil. Etter en henting fra hotellet ditt, følg en rute skreddersydd for dine preferanser. Hvis det er et spesielt landemerke du vil se, vil sjåføren din garantert ta deg dit. Beregnet som en introduksjonstur, se alle høydepunktene i Gamlebyen, Nybyen, Lillebyen og Praha slott. Kjør opp til Praha slott for panoramautsikt, og besøk Strahov-klosteret på toppen av bakken. Hør en kort forklaring av klosterets historie, og ta en spasertur rundt slottet. Gå inn i de skjulte gårdsplassene og møt fasaden til St. Vitus-katedralen. Deretter går du til Lesser Town for å se John Lennon Wall og Charles Bridge. Gå inn i gamlebyen for å beundre gamlebytorget og den astronomiske klokken. Ta en omvisning i det jødiske kvarteret, eller kjør til det bisarre dansehuset. Beundre monumentene på Václavplassen, og hør kommentarer tilpasset dine interesser, enten du vil vite mer om byens historie, arkitektur eller hverdagsliv.

Gåtur i Praha: Gamlebytorget og Karlsbroen

9. Gåtur i Praha: Gamlebytorget og Karlsbroen

Ikonisk omvisning i Praha, kongeveien, vil tillate deg å dykke inn i historien til kongene av Böhmen og keiseren av Det hellige romerske rike ved å reise gjennom Karlova-gaten som ble lånt av fremtidige suverene som måtte gå til slottet for deres kroning. I løpet av denne turen vil du sette pris på den enorme arven til Prahas gamle keiserlige hovedstad, gjennom monumentene og bygningene som smidde historien. Du vil oppdage mangfoldet i Staré Město-distriktet med Gamlebytorget og den astronomiske klokken, nyte den unike utsikten over Moldau fra Karlsbroen, den arkitektoniske rikdommen til Malá Strana, med kallenavnet "barokkens perle" med sin mange palasser og Saint Nicolas-kirken, en av de vakreste barokkkirkene i Europa. Og du vil nyte en unik utsikt over byen fra Opyš-høyden, setet for Praha slott. Turen ender ved portene til slottet, det er en utmerket introduksjon hvis du vil besøke ved å følge Saint Vitus-katedralen og Praha slott

Praha: 2-timers E-scootertur med fettdekk med guide

10. Praha: 2-timers E-scootertur med fettdekk med guide

Turen vår starter i hjertet av Praha, like ved Gamlebytorget. På vei ser vi i skjæringspunktet mellom den gamle og nye byen, fortsett til en av de mest elskede parkene av lokale innbyggere. Fra hvor du har en fantastisk utsikt over Praha. Neste stopp blir de praktfulle palassene på Hradchanska-plassen og Praha slott. Etter å ha besøkt det gamle Strahov-klosteret, ta en titt på bryggeriet, som holder oppskrifter fra 1600-tallet. La oss ri gjennom Petrin Park ned til den smaleste gaten, Karlsbroen og muren til John Lenon. Fortsett å nyte en tur langs elven gjennom Kampa-parken, passerer gjennom broen og der på høyre side vil vi bli møtt av Nationaltheatret. Turen avsluttes på kontoret vårt, hvor du kan slappe av og mimre om ditt uforglemmelige eventyr.

Tilgjengelige aktiviteter

43 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for John Lennon-muren

Vil du vite mer om aktiviteter i John Lennon-muren? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om John Lennon-muren

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 580 vurderinger

Vi tok City Bike Tour på vår første dag i Praha og fikk en god oversikt over denne flotte byen på en avslappet måte på kort tid. Vår guide Nancy guidet oss trygt, gjorde oss godt kjent med Prahas historie og nåtid, viste mange vakre steder og bygninger og svarte veldig kompetent på alle spørsmålene våre.