Legg til datoer

Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Krakow: Privat transport til/fra Krakow lufthavn (KRK)

1. Krakow: Privat transport til/fra Krakow lufthavn (KRK)

Velkommen til Krakow! Start oppholdet med komfort og bekvemmelighet ved å velge vår private flyplasstransport. Vår flåte av moderne og komfortable biler, sammen med erfarne sjåfører, sørger for en trygg og rask reise fra Balice lufthavn til et hvilket som helst sted i Krakow. Møt sjåføren din ved ankomst på Krakow lufthavn (KRK) for transport til Krakow by. Finn sjåføren din, som holder et hilsningsskilt med navnet ditt på. Sjåføren venter ved ankomsthallen i 45 minutter etter at flyet ditt har landet. Du er garantert en komfortabel bil med klimaanlegg og engelsktalende sjåfør.

Kraków: Privat flyplasstransport med luksusbil

2. Kraków: Privat flyplasstransport med luksusbil

Forhåndsbestill en transporttjeneste som dekker dine transportbehov for ankomst og avreise på Kraków flyplass. Nyt en høykvalitets service på en 30-minutters transport både til og fra flyplassen. Start ditt eventyr i Kraków uten stress. Du vil bli møtt i ankomsthallen av en engelsktalende sjåfør som hjelper deg med bagasjen din og viser deg til ditt kjøretøy. Slapp av under en komfortabel tur mens sjåføren gir deg spesielle tips om Kraków, og slipper deg av på ditt hotell. Din returtransport til flyplassen er klar når du er klar.

Fra Krakow lufthavn: Privat Premium Transfer

3. Fra Krakow lufthavn: Privat Premium Transfer

Reis uanstrengt med en privat flyplasstransport fra Krakow lufthavn. Du kan nyte en stressfri ankomst når en engelsktalende sjåfør venter i ankomsthallen med en tavle med navnet ditt i hånden. Slapp av i en luksuriøs Mercedes Benz E-Klasse eller en tilsvarende modell, og la deg gli til reisemålet ditt - enten det er hotellet, leiligheten eller et hvilket som helst annet sted. Den personlige servicen strekker seg utover selve turen. Enten du blir sluppet av på hotellet eller et sentralt sted, er du perfekt rustet til å utforske byen.

Krakow: Balice flyplass Privat overføring av luksuskjøretøy

4. Krakow: Balice flyplass Privat overføring av luksuskjøretøy

Flyplasstransport inkluderer en privat, moderne og komfortabel Mercedes Benz bil eller varebil som drives av en vennlig, engelsktalende sjåfør som vil vente på deg ved ankomst for å gi deg en hånd med bagasjen og hjelpe deg til bilen. På Krakow flyplass vil du enkelt se den smart kledde sjåføren med et skilt med navnet ditt på. På vei til Krakow sentrum vil sjåføren gjerne svare på spørsmål angående sightseeing, gode restauranter og lokale skikker, etc. Transport fra Krakow lufthavn til sentrum tar rundt 25 til 30 minutter. Hvis du bestiller en transport fra Krakow sentrum til Krakow flyplass, bør hentetiden settes minst 2 timer før flyets avgangstid. Nødvendige fasiliteter kan tilbys for denne tjenesten, for eksempel barneseter eller beltestoler hvis du reiser med små barn. Standardbil har plass til 6 til 8 passasjerer, men det er også mulig å ta imot større grupper. Tjenesten inkluderer henting fra Krakow flyplass og rask transport til hotellet eller overnattingsstedet ditt eller direkte fra hotellet eller overnattingsstedet ditt til Krakow flyplass. Det er ingen stopp på veien, så du kan være sikker på en problemfri overføring. Reserverte parkeringsplasser på flyplassen i VIP-området sikrer også rettidig henting og avlevering. For alltid å være til din disposisjon, hold styr på flyruten. Derfor trenger du ikke bekymre deg for å gi beskjed hvis flyet ditt er kansellert eller forsinket. Den lokale tjenesteleverandørens brukerstøtte vil ta kontakt med deg. Det er ingen skjulte kostnader, og faste priser er garantert for denne tjenesten, selv om du ankommer om natten.

Krakow: Privat transport til eller fra Krakow lufthavn

5. Krakow: Privat transport til eller fra Krakow lufthavn

Opplev Sør-Polen på sitt beste med denne komfortable og praktiske transporten til og fra Krakow internasjonale lufthavn. Spar deg selv bryet med å navigere i det offentlige transportsystemet etter en lang reise. Møt din engelsktalende sjåfør i flyplassens ankomsthall eller på hotellet ditt. Få hjelp med bagasjen og sett deg deretter og slapp av i den komfortable bilen med klimaanlegg. Sjåføren vil bringe deg til destinasjonen ved å ta den best mulige ruten. Nyt komforten til den private overføringen for å få mest mulig ut av tiden din i Krakow.

Krakow: Transport mellom Krakow og flyplassen med elbil

6. Krakow: Transport mellom Krakow og flyplassen med elbil

Bestill en miljøvennlig transport mellom Krakow og flyplassen for ankomst eller avgang. Slapp av i en bil i økonomiklasse og nyt service av høy kvalitet under den 30-minutters private transporten.  Start  ditt Krakow eventyr uten stress Bli møtt i ankomsthallen av en engelskspråklig sjåfør. De vil vente på deg og holde et skilt med ditt navn på. Etter en varm velkomst, vil sjåføren hjelpe deg med bagasjen din og ta deg med til bilen. Unngå trafikkorkene, ettersom økonomiklassebiler i Krakow har lov til å reise i utpekte faste baner. Under reisen vil sjåføren gi deg unike tips om Krakow. Ankom ditt overnattingssted, til og med hvis det er i sentrum av Krakow. For transportalternativet fra Krakow til flyplassen vil du oppleve den samme gode kvaliteten, komforten og brukervennligheten som gjør ditt besøk stressfritt. 

Kraków: Privat flyplasstransport

7. Kraków: Privat flyplasstransport

Gå forbi taxikøen ved ankomst på Kraków flyplass og opplev den sikreste, mest økonomiske og praktiske måte å reise til sentrum på. Tilbudet gir deg en fast pris for en transporttjeneste av topp kvalitet til ethvert sted innenfor Krakóws bygrenser. Unngå overdrevne priser for flyplasstransport, med en tjeneste som gir det beste tilbudet når det gjelder tjeneste, kvalitet og pris. Du vil få en klar indikasjon på kostnader ved bestilling og trenger ikke å bekymre deg for ekstra kostnader på et senere tidspunkt. Når du har gjort din bestilling, vil du motta full assistanse og kan være trygg på at turen vil begynne og slutte så enkelt og komfortabelt som mulig. Kjøretøytyper er tilgjengelig for ulike grupper i alle størrelser, fra drosjer og minibusser for mindre grupper, til en 65-seters buss for større grupper. Transport er også tilgjengelig fra hotellet i Kraków sentrum til flyplassen.

Krakow: Private John Paul II International Airport Transfers

8. Krakow: Private John Paul II International Airport Transfers

Velg en komfortabel måte å reise til eller fra Krakow lufthavn på med en privat transporttjeneste som er tilgjengelig dag og natt. Velg riktig alternativ, og bli hentet eller sluppet av rett ved overnattingsstedet ditt eller et annet sted i Krakow som passer for deg. Du sparer tid og slipper å bekymre deg for å gå glipp av flyet eller finne veien til overnattingsstedet ditt. De erfarne, engelsktalende sjåførene følger ikke bare med på flyavgangen din slik at du vet nøyaktig når du skal møte opp, men hjelper deg også gjerne med bagasjen. Du kan være trygg på at den fastsatte prisen ikke vil øke på grunn av eventuelle trafikk- eller flyforsinkelser. Transport er tilgjengelig for både små og store grupper. De ulike biltypene er tilpasset gruppens behov. Det er mulig å ordne ekstra bagasjeplass og barneseter for unge reisende. Ta kontakt med den lokale partneren etter bestilling for å informere om eventuelle skreddersydde behov.

Privat transport fra Krakow lufthavn

9. Privat transport fra Krakow lufthavn

Du trenger ikke å bekymre deg over transport ved ankomst og avreise fra Kraków flyplass (KRK) med en forhåndsbestilt transport til eller fra sentrum. Unngå upålitelige, lokale drosjer og dra nytte av tjenestene til en vennlig, engelsktalende sjåfør i stedet. Du kan slappe helt av. Sjåføren din holder øye med flystatusen din for å unngå eventuelle uønskede ventetidsavgifter. Parkeringskostnader og bompenger er også inkludert, og køer eller andre forsinkelser vil ikke øke kostnadene for reisen din. Nyt en generøs bagasjekvote på 1 standardkoffert og 1 håndbagasje per person. Bagasjetilhengere for ekstra bagasje er tilgjengelig på forespørsel. Dra nytte av transportleverandørens mangfoldige tilbud av moderne personbiler, minivaner og busser som gjør at du reiser i komfort.

Krakow: Privat flyplasstransport

10. Krakow: Privat flyplasstransport

Fjern bekymringene rundt ankomst ved Kraków Airport (KRK) og reis med en komfortabel, privat og punktlig transport til din endelige destinasjon i sentrum.Dra nytte av å ha en fullt lisensiert, profesjonell sjåfør med perfekte manerer, og gled deg over guider, kart over turistattraksjoner, vann på flaske og tyggegummi med mintsmak om du ønsker det.   Du kan til og med velge din favorittmusikk fra Spotify om bord!  Behold kontakten med omverden med gratis WiFi og lad mobiltelefonen om du trenger det på reisen, og kom frem avslappet, oppfrisket og klar for dagen.

48 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Flere reisetips for Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Vil du vite mer om aktiviteter i Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 5 104 vurderinger

Vi brukte det samme selskapet til å hente oss og returnere oss til flyplassen, og begge sjåførene var flotte. På flyplassen ventet sjåføren vår på oss, og vår tur-retur ankom sjåføren i tide, og selv om vi ikke var helt klare, var han nydelig. Glatt kjøretur til og fra flyplassen absolutt ingen problemer i det hele tatt, jeg vil ikke nøle med å anbefale Get Your Guide!

super tilrettelagt! sjåføren holdt oss informert hvor han ventet. fordi flyet vårt kom tidligere og vi ikke trengte å hente koffertene våre, han var ikke der ennå, men kom umiddelbart etter en telefonsamtale og var der innen 2 minutter. veldig fornøyd, kompetent sjåfør og hjelpsom. anbefales!

Max er en fantastisk sjåfør, ung, villig til å jobbe, villig til å hjelpe, vennlig, han lot oss spille musikken vi ønsket, han holdt oss til å snakke under turen, veldig fornøyd!

Veldig hyggelig sjåfør. Veldig ren og komfortabel bil Fly nesten 2 timer forsinket og sjåføren ventet på oss. Perfekt Jeg anbefaler det

The driver was ready for us at arrival. Excellent service and guiding in our trip into the city.