Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Vil du vite mer om aktiviteter i Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 4 632 vurderinger

I motsetning til bookingen ble vi ikke hentet med en elbil. Dette var imidlertid ikke noe problem for oss. Vi ble hentet i en luksuriøs bil og droppet av på hotellet. Vi har ikke fått tilbud om en flaske vann, men vi har ikke blitt spurt om dette.

Sjåføren min var der og ventet da jeg ankom, kunne ikke slippe meg på hotellet mitt fordi biler ikke kan gå nedover gaten, men han var veldig kunnskapsrik og kunne fortelle meg hvordan jeg skulle komme meg dit (bare 100 meter unna)!

Rask og smidig. Møtte oss i ankomsthallen med navneskilt. Godt ivaretatt.

Ingen problemer og ingen problemer. Sjåføren var informativ og hjelpsom.

Will use this again. Smooth ride out to the airport.