Jødisk museum, Praha

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Jødisk museum, Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Jødisk museum, Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Jødisk museum, Praha

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 611 vurderinger

Veldig praktisk og besparende å benytte et slikt kort.

Vi kjøpte et 4 dagers kort. Veldig praktisk og besparende å benytte et slikt kort både på offentlig transport og på severdigheter. Slipper å kjøpe billetter på alt man vil foreta seg. På offentlig transport er det bare å hoppe på og av når og hvor dom helst. På severdigheter er det bare å levere kortet i billettluka og straks står man med billetter i handa. Enkelt og kontantfritt. Veldig fornøyd med kortet og vi sparte penger på å benytte oss av det. Dette hadde selvsagt sammenheng med at vi var i Praha i 4 dager og benyttet offentlig transport en god del, og fikk med oss mange severdigheter.

Dette ble veldig raskt bestått, men guiden var kunnskapsrik og forståelse for våre behov som en familie med veldig små småbarn. Vi var bare i "bein kirken" i omtrent 20 minutter, men ærlig talt er den ganske liten og det var lenge nok til å gjøre et raskt besøk. Måltidet var deilig, og vi likte å chatte med andre på turen. Det er en lang tur fra Praha i små busser, men de var komfortable og guiden hadde god informasjon om området rundt.

Det var hyggelig vi har gledet oss over det, men det er umulig å gå alle stedene på kortet vi gikk for bare noen få. Turene til Martin turnerer var veldig bra og nedsatte med kortet

Flink guide med mye kunnskap

Flink guide med mye kunnskap og gode engelsk kunskaper