Jerusalem Dagsturer
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene

Populære Dagsturer i Jerusalem

Se alle Dagsturer i Jerusalem
Se alle 122 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Jerusalem

Meget bra. Matstedet i Akko var minuset.

Guiden var språklig flink. Flink til å få med seg folk. Cæsarea, Veldig fint og interessant med det romerske theater. Haifa fikk vi lite innblikk i det hadde med tid å gjøre. Men det var fint å være i Bahai hagen. På og avstigning med busser tar for lang tid. Bruk heller samme oppmøtested for alle. Evt taxi fra hotell til oppmøtested. Akko var interessant å være på fengselsmuseet. Vi vurderer turen som meget men vi var litt missfornøyd med spisestedet i Akko.

En fantastisk tur med en alle tiders sjåfør til et fantastisk sted ved Dødehavet. Alt av fasiliteter var der. Omkledningsrom og dusjer av beste sort, butikker og spisested og nydelig uteområde hvor man kunne nyte medbrakt mat .stor parkeringsplass Dødehavet hadde masse naturlig mud som klinte på oss. En svært positiv opplevelse :) Men trist å se hvor mye Dødehavet synket :(

Dødehavet Chill Out Dagstur fra Jerusalem Vurdert av målfrid mirjam, 27.09.2019

Veldig flott tur. Det var store høydepunkter både i Nasaret, Kapernaum, Jordan elven og ikke minst den dfantastiske fisken ved lunsj ved Galilea sjøen. Det krydret det hele at et ektepar på vår gruppe døpte seg i Jordan elven. Det var en dyktig guide. Trakk litt ned at vi ble kjørende rundt i to timer i Tel Aviv for å sette av folk. Der var det litt rotete organisering.

Flott og innhaldsrik tur. Godt organisert. Masada var ei fantastisk oppleving som tok oss tilbake i historien. Oasen El-Gedi var ein frodig og fin kontrast det det varme og golde landskapet. Og få oppleve den spesielle kjensla av å bade i dødehavet var ei flott avsluttning på dagen.

Vi hadde en særdeles kunnskapsrik, humoristisk og kjempe hyggelig guide som het Amir som arbeider for Bein Harim Tourism. Vi anbefaler denne turen på det varmeste. Vi vurderer at denne turen ble så velykket fordi guiden var svært dyktig, rutinert og han gav så mye av seg selv.