Jerónimos klosteret

An unmissable 16th-century monastery, UNESCO World Heritage Site, and emblem of Portugal’s Age of Exploration.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Jerónimos klosteret

Vil du vite mer om aktiviteter i Jerónimos klosteret? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Jerónimos klosteret

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 6 029 vurderinger

Fra juli 2021 opereres det to linjer, den (grønne) slottlinjen, som tar deg gjennom det stramme historiske sentrum mot slottet Sao Jorge i en mindre buss (ca. 40 minutter for å fullføre rundreisen), og den åpne 'topp dobbeltdekker (rød) Belem -linje som tar deg utover fra Lisboa, til Belem kommune, og viser det berømte kystforsvarstårnet og et dokument til alder av funn (rundt og time og 10 minutter å fullføre). I Belem kan du også besøke St. Jeronimos kloster, graven til Vasco da Gama og Maritime Museum. Lydguiden er veldig informativ og lett å forstå, med hyggelige mellomspill med lokal Fado -musikk. For en ekstra kostnad på 12 EUR per person booket vi også båtturen mellom Lisboa sentrum og Belem. Da vi tok turen var det ganske tomt, noen ganger var vi de eneste på bussen, uten tvil på grunn av Covid -tiltakene i Portugal som skremte utenlandske turister, noe som er synd!

Vi likte hop on hop off -opplevelsen i Lisboa. Vi gjorde dette dagen etter en privat liten gruppe tur i Lisboa, som muligheten til å gå tilbake og se ting vi likte mer detaljert. Bussene var rene, alt fungerte bra og de var i tide. Vi bruker disse bussene regelmessig i byer over hele verden. Glad for å støtte vår erfaring i Lisboa og anbefale. Vi hadde perfekt vær.

Det var flott En guide Miguel på toppen, veldig oppmerksom og ekstremt interessant En guidet tur på 4 timer som tillot oss å besøke alle de viktige punktene i Lisboa jeg anbefaler på det sterkeste, vi var 6 venner i tuk tuk, og det vil forbli et uforglemmelig øyeblikk . Ikke nøl, gå for det med lukkede øyne, det er TOPPEN

Dette var en flott dag for å se alle nettstedene. Senere visste vi hva vi skulle gå til. Circle Marques de Pombal er et flott poeng for henting og avlevering.

Praktisk og enkelt

Anbefales, slipper kø for å kjøpe billett på automater til Metro.