Jardines de Murillo: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Avslappende sykkeltur i byen med guide

1. Sevilla: Avslappende sykkeltur i byen med guide

Start fra den historiske Barrio Santa Cruz og gå gjennom Jardines de Murillo mot Antigua Fábrica de Tabacos og Sevilla universitet. Guiden din vil hjelpe deg med å orientere deg i byen og vise det store flertallet av Sevillas landemerker. Fortsett til Parque María Luisa, midtpunktet i den iberisk-amerikanske utstillingen fra 1929. Derfra kan du gå ned til elven og sjekke ut en del av Triana og tyrefekterarenaen Torre del Oro. Deretter går du nordover til Cartuja, stedet for 1992-utstillingen, hvor du vil se Monasterio de la Cartuja, før du drar tilbake til sentrum og Alameda. Utforsk nattelivets hotspot og sling deg gjennom gatene og smugene i Sevilla sentrum, stopp ved den legendariske Campana Café for å finne ut av de beryktede "setas" (sopp). Avslutt med en rask pedal rundt Santa Cruz, sykling forbi katedralen og Alcazares.

Fra Malaga: Sevilla-dagstur med Real Alcázar-billetter

2. Fra Malaga: Sevilla-dagstur med Real Alcázar-billetter

Utforsk Sevilla på en dagstur med en guide, med mulighet for en omvisning i Alcázar-palasset. Gå gjennom Maria Luisa-parken og Santa Cruz-området, og ta deg tid til solo-utforskning. Henting og avlevering er tilgjengelig fra Malaga, Benalmádena, Fuengirola og Torremolinos. Nyt transport fra et hentepunkt i Malaga eller Costa del Sol før du tar en naturskjønn busstur til Sevilla. Nyt panoramautsikt over Paseo de Colón, elven Guadalquivir og Avenida de las Palmeras. Ta ditt første stopp ved den pittoreske Maria Luisa-parken, inkludert en spasertur på Plaza España. Deretter besøker du Murillo-hagene på vei til gamlebyen. Nyt den autentiske andalusiske atmosfæren i de svingete gatene i Santa Cruz-området. Du vil da ha tre timer til solo-utforskning. Stopp for lunsj på en lokal andalusisk restaurant, besøk katedralen i Sevilla, eller ta turen til Setas de Sevilla for de beste utsiktspunktene i byen. Du kan velge billetter til en 1,5-timers guidet tur til Real Alcazar, Sevillas utsmykkede mauriske palass fra 1500-tallet, nå utpekt som et UNESCOs verdensarvsted. Se Prince's Garden, the Courtyard of the Maidens og Admiral's Hall på nært hold. Etter besøket vil du bli overført tilbake til reisemålet ditt i Malaga eller en annen by på Costa del Sol.

Fra Malaga: Sevilla Dagstur Guide Kommentar på bussen

3. Fra Malaga: Sevilla Dagstur Guide Kommentar på bussen

Du blir hentet fra Málaga og Costa del Sol, direkte til Sevilla. Nyt panoramautsikten over Paseo de Colón, elven Guadalquivir og Avenida de las Palmeras til Maria Luisa-parken hvor du vil stoppe for å nyte å ta bilder og ta en spasertur på et av de mest emblematiske stedene i Sevilla. Etter det vil du gå gjennom Murillo-hagene inn i den gamle delen av byen, gjennom de trange gatene i det berømte Santa Cruz-området. Et av de eldste nabolagene i Sevilla som skjuler store mysterier og legender samt en autentisk andalusisk atmosfære. Du vil ha ledig tid til å utforske Sevilla i 5 timer, og du kan benytte anledningen til å spise lunsj og smake på typiske andalusiske retter. Du vil kunne besøke den tredje største katedralen i verden, Sevilla-katedralen ved siden av det mest karakteristiske bildet av byen, Giralda i Sevilla. Hvis du ønsker det, kan du gå på egen hånd for å nyte den mest inspirerende og fantastiske gotiske kunsten og renessansekunsten og lære om historien, eller til og med besøke Royal Alcazar i Sevilla hvor den berømte Game of Thrones-serien ble filmet. Spaser langs bredden av elven Guadalquivir og se den berømte Torre de Oro eller gå til Plaza de la Encarnacion for å se Metropol Parasol eller Sevillas sopp, et av de mest besøkte stedene i byen i siste årene og klatre opp for å se en av de beste utsiktene over byen Sevilla. Møt igjen på det tidspunktet guiden angir for retur til samme sted for henting.

Heldagsutflukt til Sevilla fra Costa del Sol

4. Heldagsutflukt til Sevilla fra Costa del Sol

Oppdag skjønnheten og sjarmen til Sevilla på en dagstur fra Costa del Sol. Spaser gjennom hjertet av gamlebyen og beundre dens fascinerende historiske landemerker. Start med henting fra sentrale møtepunkter på Costa del Sol. Kjør nordover til Sevilla, og beundre utsikten over det andalusiske landskapet på veien. Ved ankomst, se Paseo de Colón og Maria Luisa-parken Dra nytte av stoppet på Plaza de España for å ta minneverdige bilder. Tilbake på bussen går du mot Murillo Gardens. Følg guiden din etter besøket på en spasertur rundt de trange og svingete gatene i gamlebyen og den mystiske Barrio de Santa Cruz. Neste stopp på turen er Sevillas imponerende katedral, den tredje største i verden etter Saint Pedro's i Roma og Saint Paul's i London. Den dateres tilbake til 1400-tallet da den ble bygget over en gammel moske fra 1100-tallet. Nyt fritiden til å spise lunsj på egen hånd. Møt guiden din tilbake igjen ved Torre del Oro for å returnere til Costa del Sol.

Sevilla: Guidet bysightseeing på el-sykkeltur

5. Sevilla: Guidet bysightseeing på el-sykkeltur

Start fra den historiske Barrio Santa Cruz og gå gjennom Jardines de Murillo mot Antigua Fábrica de Tabacos og Sevilla Universitet. Guiden din vil hjelpe deg med å orientere deg i byen og vise de aller fleste av Sevillas landemerker. Fortsett til Parque María Luisa, midtpunktet i den iberisk-amerikanske utstillingen fra 1929. Derfra kan du gå ned til elven og sjekke ut en del av Triana og tyrefekterarenaen Torre del Oro. Deretter går du nordover til Cartuja, stedet for 1992-utstillingen, hvor du vil se Monasterio de la Cartuja, før du drar tilbake til sentrum og Alameda. Utforsk nattelivets hotspot og snur deg gjennom gatene og smugene i Sevilla sentrum, og stopp ved den legendariske Campana Café for å finne de beryktede "setas" (sopp). Avslutt med en rask pedal rundt Santa Cruz, sykling forbi katedralen og Alcazares.

Sevilla: Barrio de Santa Cruz Self-Guided Audio Tour

6. Sevilla: Barrio de Santa Cruz Self-Guided Audio Tour

La Sevillas eldste bydel sjarmere deg i denne 50 min lange selvguidede turen. Vandre rundt i de trange gatene i det gamle Juderia, lær om historiene til tidligere innbyggere og besøk gamle palasser og kirker. Sevilla vil bli levende, og du vil oppdage de skjulte perlene mens du vandrer rundt i det mest ikoniske nabolaget. Høydepunkter inkludert i ruten: Calle Susona Hospital de lo Venerables Calle Reinoso Plaza de Santa Cruz Casa de Murillo Santa Maria la Blanca kirke Plaza Salvador ... og mange flere!

Sevilla: 2-timers elektrisk sparkesykkel-tur

7. Sevilla: 2-timers elektrisk sparkesykkel-tur

Å navigere i byen ombord på en sparkesykkel eller sykkel er den raskeste og mest miljøvennlige måten å se og lære om alle de historiske monumentene og skjulte underverkene i Sevilla. Følg en guide på en omvisning i byens høydepunkter, og få nær utsikt over de vakreste og mest ikoniske stedene. Velg ditt valg fra en bred flåte av kjøretøy, inkludert pedalsykler, elektriske sykler og elektriske sparkesykler. Fra sentrum av byen går turen til Archivo de Indias etterfulgt av katedralen i Sevilla, som dateres tilbake til 1401 og er en av de største katedralene i Europa. Fortsett til Plaza del Triunfo – full av historie og alltid full av kultur. Breeze gjennom Gardens of Murillo til Alcazar, et inngjerdet kompleks bygget i forskjellige historiske stadier, startet i middelalderen. Ta inn de utrolige scenene på Plaza de España, som har ramper for sykler og scootere og er den perfekte muligheten for fotografier. Vandre i hagene til Maria Luisa, og gå deretter ned til elven Guadalquivir for en frisk bris for å avslutte turen. De kvikke scooterne og syklene kan bringe deg tett på skjulte perler som ikke ville vært tilgjengelig med bil eller buss, og en profesjonell guide som snakker språket ditt vil dele historier og opplevelser om den magiske byen Sevilla.

Sevilla: Små gruppe jødiske kvarter Discovery Walking Tour

8. Sevilla: Små gruppe jødiske kvarter Discovery Walking Tour

Vi møtes rundt katedralen i sentrum av Sevilla for å starte vår opplevelse. Etter en kort introduksjon av hva vi skal gjøre, starter vi vår historiske reise med å vite mer om sivilisasjonene og kulturene som har levd i byen vår. Fra møtestedet vårt starter vi vår tur gjennom noen av de mest ikoniske stedene i det tidligere jødiske kvarteret, hvor vi vil fortelle deg alt om historien og spesifikke anekdoter. Som lokalbefolkningen vil vi bringe deg til steder utenfor allfarvei og dele noen personlige historier med deg. Hos oss vil du kunne fordype deg i fortiden til jødene som bodde i Spania, og vil se hvordan de forskjellige kulturene har forlatt sin arv i dag. Vi liker at gjestene våre er involvert i opplevelsen og stiller alle spørsmålene de har. Vi vil gjøre alt for å gjøre denne opplevelsen til noe unik. Ikke nøl og bli med på vår erfaring!

Sevilla: Hopp-over-linjen-tur til Alcazar, katedralen og Giralda

9. Sevilla: Hopp-over-linjen-tur til Alcazar, katedralen og Giralda

Få mest mulig ut av besøket ditt i Sevilla med en 3-timers guidet spasertur i byen som tar inn de viktigste landemerkene og monumentene i byen. Ledsaget av guiden din, ta turen fra Plaza Nueva mot katedralen i Sevilla. På veien kommer du forbi den imponerende statuen av Fernando III. Fra torget har du en fantastisk utsikt over det imponerende rådhuset i Sevilla i renessansestil. Fortsett turen mot Constitution Avenue for å besøke katedralen. Når du først er inne, kan du beundre den gotiske arkitekturen til den UNESCO-listede katedralen sammen med altere, kapeller og kunstverk. Klatre deretter på toppen av den 104 meter høye bygningen hvorfra du kan nyte panoramautsikten over Sevilla. Bare en kort gangavstand unna finner du to andre UNESCOs verdensarvsteder – Royal Alcazars i Sevilla og Archive of the Indians. Her vil guiden din fortelle deg om historien bak de to berømte monumentene. Beundre storheten til Royal Alcazars i Sevilla som har vært residensen til den spanske kongefamilien i lang tid. Palasset er også filmstedet til Palace of the Kingdom of Dorne fra Game of Thrones. Til slutt, følg guiden din og rusle langs gatene i Barrio de Santa Cruz, det gamle jødiske kvarteret i Sevilla. Oppgrader turen til å inkludere en spasertur gjennom et av de eldste og vakreste distriktene i Sevilla, det gamle jødiske kvarteret. Oppdag Patio de Banderas, Jardines de Murillo og torgene Doña Elvira og Plaza de Santa Cruz.

Sevilla: Half-Day Private Tour by Electric Bike

10. Sevilla: Half-Day Private Tour by Electric Bike

Få lå på land på en e-sykkel tur til Sevilla, og se mer av byen enn det som er mulig på en spasertur. Den høye kvalitet sykler kommer med engelsk, tysk, nederlandsk, spansk, fransk og italiensk-talende skjermer som vil hjelpe deg å få orientert, og viser de aller fleste av landemerkene i Sevilla. Start fra den historiske Barrio Santa Cruz og hodet gjennom Jardines de Murillo mot Antigua Fábrica de Tabacos og Sevilla University. Fortsett til Parque María Luisa, midtpunktet i 1929 iberiske-amerikansk Exposition. Derfra hodet ned til elva og sjekke ut en del av Triana og Torre del Oro tyrefekterarena. Deretter går nordover til Cartuja, åstedet for 1992 Exposition, og beundre den Monasterio de la Cartuja før cruising tilbake til sentrum og Alameda. Utforsk Sevilla utelivet i byen, svingete vei gjennom gatene og smugene å stoppe på den legendariske Campana Café. Avslutt med en rask pedal rundt Santa Cruz, sykling forbi Sevilla monumentale katedralen og Alcazares.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Jardines de Murillo

Alle aktiviteter

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Jardines de Murillo

Utforsk alle

Flere reisetips for Jardines de Murillo

Vil du vite mer om aktiviteter i Jardines de Murillo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Jardines de Murillo

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 990 vurderinger

Turen var veldig informativ, men også utmattende. Reiselederen var flott, men å lytte var veldig utmattende fordi hun ga all informasjonen på tre språk (engelsk, fransk og tysk) - du måtte alltid lytte og se opp for tysk informasjon. Du har sett mye. Programmet (Spansk plass, bytur gjennom det jødiske kvarteret og katedralen) varte til rundt klokken 14. Etter det var det 2 alternativer: enten fritid til 16:00 eller til 14:45 etterfulgt av en båttur. Vi valgte båtturen. Det koster €18 i tillegg. Turen var ikke dårlig - noe informasjon om byen ble gitt under turen. Egentlig skulle vi ha kontaktet Julia Reisen før turen (48 timer før), men vi leste det for sent. Vi ble tatt bort, men det er mulighet for å bli hentet fra hotellet.