Jardin Majorelle: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Marrakech: Majorelle Garden Tour med Palmeraie Camel Ride

1. Marrakech: Majorelle Garden Tour med Palmeraie Camel Ride

Nyt roen i Majorelle-hagen og reis tilbake i tid på Berber-museet, på denne halvdagsomvisningen i Marrakech. Kjør en kamel gjennom palmelundene (palmeraie) i Marrakech og stopp for en kopp te underveis. Velg mellom en privat eller gruppeomvisning. Bli hentet fra overnattingsstedet ditt i Marrakech og dra til Jardin Majorelle, i et kjøretøy med klimaanlegg. Utforsk den fantastiske historien til Majorelle-hagen, spaser på de skyggefulle stiene og lær mer om opprinnelsen til eksotiske planter.  Lær om hvordan den franske designeren Yves Saint Laurent restaurerte hagearkitekturen. Utforsk gangveiene i hagen, fontenene og kaktushagene, og lytt til kvitringen fra de 15 fugleartene som holder til på det over 48 mål store området. Etter besøket i Jardin Majorelle, fortsetter du til en palmeraie. De gamle palmelundene utenfor Marrakech er berømte for sine kjendiser og glamorøse hjem. Få veiledning om hvordan du kommer deg opp og rir en kamel, før du legger ut på en avslappet tur gjennom palmelunden. Stopp for en forfriskende kopp te i et hjem underveis. Returner til overnattingsstedet ditt med buss etter omvisningen. 

Marrakech: Privat heldagstur i byen

2. Marrakech: Privat heldagstur i byen

Oppdag den gamle byen Marrakech med sine labyrintiske gater, berømte markeder og Majorelle-hagen på denne turen. Besøk den berømte Palais de Bahia, et vakkert dekorert palass fullt av fortryllende indre rom og forseggjorte mosaikkvegger.  Gå gjennom det jødiske kvarteret, som har en tydelig annerledes arkitektur fra resten av medinaen. Oppdag de utrolige Saadiske gravene og Medersa Ben Youssef, en gammel skole for koranstudier med vakker arabisk-andalusisk arkitektur. Beundre treutskjæringene, besøk de små studentrommene, og se deretter Koutoubia-moskeen, et ikon for Marrakech og et orienteringssted for turister. Gå til det verdensberømte Djemaa al-Fna-torget med sine utallige appelsinjuiceboder, slangesjarmører og henna-kvinner. Nyt en forfriskende ettermiddagspause på en av terrassene med panoramautsikt, og beundre synet av det fargerike livet nedenfor. Fortsett videre til den vakre Majorelle-hagen, og gå gjennom denne fredelige oasen som er plassert midt i den travle nye byen. Besøk berbermuseet i den blå villaen, og lær om historien og tradisjonene til berberfolket. Se også noen av deres vakre, tradisjonelle klær. 

Marrakech: Inngangsbillett til Majorelle-hagen og YSL-museet

3. Marrakech: Inngangsbillett til Majorelle-hagen og YSL-museet

Bestill billetten din hos oss, så tar vi oss av resten for å få en fantastisk opplevelse ved å besøke Majorelle-hagen som ble utviklet på begynnelsen av 1900-tallet av den franske maleren Jacques Majorelle, denne vidstrakte og fredelige hagen ble kjøpt av Saint Laurent i 1980. Mens du utforsker de frodige hagene, kan du lære hvordan Saint Laurent reddet landemerket fra riving og reddet det for velstand Fortsett deretter til Yves Saint Laurent. Beundre utvalget av utstilte samlinger som inneholder noen av designerens mest verdifulle kreasjoner samt utstillinger som dokumenterer livet hans i Marrakech. Avslutt besøket med å utforske Pierre bergé-museet som legger vekt på Amazigh-kulturen. Nyt alt dette uten å måtte stresse med å bestille billett, da den vil bli utstedt rett etter bestillingen din.

Marrakech: Heldags guidet by- og hagehøyde-omvisning

4. Marrakech: Heldags guidet by- og hagehøyde-omvisning

Tilbring en hel dag på å besøke de mest ikoniske attraksjonene i Marrakech. Etter en henting fra overnattingsstedet ditt, utforske en av Marokkos største og vakreste moskeer, Koutoubia. Fortsett turen til Bahia-palasset og beundre dets vakre hager fylt med frukttrær og søttluktende blomster. Deretter kan du gå over til den fredelige innhegningen i Kasbah for å se kuplene i sedertre og marmorsøylene i Saadian-gravene. Deretter gjør du deg klar til å se Marokkos mest kjente souker og oppleve byens daglige kjas og mas før du besøker Djeemaa El Fna, Marrakechs travle markedsplass fylt med kjøpmenn fra Souk-regionen. Etter å ha nytet den fargerike atmosfæren på markedet, vil det være ledig tid til å spise lunsj og bli med på den andre delen av turen. Etter lunsjpausen kan du besøke Secret Gardens, som dateres tilbake til Saadian-dynastiet for over 400 år siden og ble gjenoppbygd på 1800-tallet. Ta deretter veien til Menara Gardens, den berømte sommerresidensen til Sultan Abderrahmane, og beundre de vakre frukthagene og olivenlunder. Slapp av på kjøreturen tilbake til hotellet eller riaden på slutten av turen.

Marrakech: Majorelle- & Menara-hagene og tur med hestevogn

5. Marrakech: Majorelle- & Menara-hagene og tur med hestevogn

Kom deg bort fra den tørre ørken-atmosfæren i Marrakech og besøk to av byens vakreste hager. Lær om deres historie og unik innflytelse på kultur og arkitektur av den røde byen. Oppdage en oase av fred og ro i et herlig kaos av denne pulserende destinasjonen. Bli forført av skjønnheten av Jardin Majorelle som er kjent for dens mange farger og kunstneriske landskapet. Se kubistiske villaer tegnet av den franske arkitekten Paul Sinoir på 1930-tallet. Vandre blant kaktus-hagene og andre eksotiske planter. Fortsett til Menara-hagen og få panoramautsikt over Atlasfjellene. Ta en tur med hest og vogn inne i vollene og passer landemerker slik som Agdal Gardens, duftende med appelsin-, sitron-, fiken-, aprikos- og granatepletrær. Beundre luksus hotellene Hivernage og Mamounia før du bli sluppet av på hotellet ditt eller riad.

Marrakech: Majorelle Garden Entry og lunsj i Desert Camp

6. Marrakech: Majorelle Garden Entry og lunsj i Desert Camp

Etter henting fra overnattingsstedet ditt eller det nærmeste punktet i Marrakech, kjør direkte til Majorelle-hagen (inngang mellom kl. 9-12, avhengig av tilgjengelighet). Oppdag skjønnheten i denne berømte hagen, opprinnelig designet av den franske kunstneren Jacques Majorelle, og restaurert av Yves Saint Laurent. Beundre den fredelige anlagte hagen og ta bilder av de "Majorelle blå" veggene. Når du er ferdig, vil sjåføren vente på at du skal ta deg til Agafay-ørkenen utenfor Marrakech for å spise lunsj i en berberleir. Etter lunsj kan du slappe av i skyggen av ditt private telt eller ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget. Du blir deretter kjørt tilbake til overnattingsstedet ditt i Marrakech.

Marrakech: Privat halvdagstur med byhøydepunkter

7. Marrakech: Privat halvdagstur med byhøydepunkter

Bli hentet fra overnattingsstedet ditt og dra til den fortryllende og pittoreske Le Jardin Secret. Spaser gjennom de frodige trærne og eksotiske plantene i denne magiske oasen. Fortsett turen til den neste nye byen, bygget av franske nybyggere på begynnelsen av 1900-tallet. I dag er det et travelt knutepunkt for internasjonale merker og trendy kafeer, samt "Champs Elysées of Marrakech". Deretter kan du besøke det utsøkte Bahia-palasset for å beundre den fine mauriske arkitekturen og nydelige keramiske fliser. Herfra kan du spasere gjennom det jødiske kvarteret hvor du bedre kan forstå den viktige rollen til den jødiske kulturen og samfunnet i utviklingen av Marrakechs unike identitet. Kom til den fantastiske Moulay El Yazid-moskeen og se Bab Agnaou, en av de 19 portene til Marrakech og hovedinngangen til Royal Kasbah. Til slutt kan du vandre gjennom de fascinerende labyrintene til byens mest levende og fargerike friluftsmarked. Vandre gjennom basarer fulle av sjarm og karakter, boder fulle av mystiske drikker, fargerike hauger med krydder, utsøkte tepper og mye mer. Kombinasjonen av lyder, severdigheter og lukter er nok til å la selv de mest herdede reisende føle seg fullstendig fascinert.

Marrakech: Menara, Secret Gardens Tour with Camel Ride

8. Marrakech: Menara, Secret Gardens Tour with Camel Ride

Legg ut på en fengslende reise gjennom den fortryllende byen Marrakech med en omvisning i Secret Garden, Menara Garden og en minneverdig kameltur i Palmeraie. Denne heldagsutflukten tar deg med til noen av byens skjulte perler og lar deg oppleve stillheten i hagene og spenningen ved en kameltur i den pittoreske Palmeraie. Eventyret ditt begynner med et besøk til Secret Garden, en skjult oase gjemt i hjertet av medinaen. Når du går inn i hagen, vil du bli transportert til en rolig verden av frodige grøntområder, livlige blomster og rolige fontener. Utforsk de svingete stiene og oppdag de skjulte hjørnene av denne restaurerte riaden fra 1800-tallet, utsmykket med intrikate fliser, vakker arkitektur og rolige gårdsrom. The Secret Garden tilbyr en fredelig flukt fra den travle byen, slik at du kan fordype deg i dens skjønnhet og finne trøst i naturen. Deretter fortsetter du utforskningen med et besøk til Menara Garden, et ikonisk symbol på Marrakech. Sett mot bakgrunnen av de snødekte Atlasfjellene, er Menara Garden kjent for sine praktfulle olivenlunder, reflekterende basseng og en paviljong med fantastisk utsikt. Ta en rolig spasertur gjennom de vidstrakte hagene, pust inn den velduftende luften og beundre panoramautsikten. Roen og skjønnheten til Menara Garden gir en perfekt setting for avslapning og kontemplasjon. Etter å ha utforsket hagene, er det på tide å oppleve den ikoniske kamelturen i Palmeraie. Bare et lite stykke fra Marrakech ligger den vidstrakte palmelunden kjent som Palmeraie. Her vil du møte dine milde kamelkamerater og legge ut på en minneverdig reise gjennom det ørkenlignende landskapet. Klatre ombord på kamelen din og svaie med rytmen til disse majestetiske skapningene mens du krysser de gylne sanddynene og den palmefylte oasen. Kamelturen tilbyr et unikt perspektiv, slik at du kan se den fantastiske skjønnheten til Palmeraie og fordype deg i roen i ørkenomgivelsene. Gjennom hele turen vil du bli ledsaget av en kunnskapsrik assistent som vil dele fascinerende innsikt i historien, kulturen og betydningen av hvert sted. De vil gi deg interessante fakta og historier, og berike din forståelse av Marrakech og dets bemerkelsesverdige attraksjoner. Når turen går mot slutten, vil du ha muligheten til å reflektere over dine minneverdige opplevelser og ta inn synet og lyden av Marrakech igjen. Omvisningen til Secret Garden, Menara Garden og Camel Ride i Palmeraie tilbyr en perfekt blanding av natur, kultur og eventyr, slik at du kan oppdage de skjulte perlene i Marrakech mens du skaper varige minner fra tiden din i denne pulserende byen.

Marrakech: Omvisning i Majorelle og Menara Gardens

9. Marrakech: Omvisning i Majorelle og Menara Gardens

Bruk inngangsbilletter til å oppdage historien og kulturen til Marrakech på denne guidede turen. Den franske kunstneren Jacques Majorelle designet Majorelle-hagen, og det vil være ditt første stopp. Nyt underverket i Menara-hagen. Opplev disse fantastiske hagene restaurert av Yves Saint Laurent. Begynn opplevelsen med å observere Majorelle Gardens fontener, svømmebassenger, bambusskoger og kaktuser. Den har også en imponerende samling av private museer (ikke inkludert). Se mer enn 15 fuglearter som er eksklusive for Nord-Afrika, som finnes i Majorelle Garden. Deretter besøker du den historiske Menara-hagen. Det er den populære sommerresidensen for Sultan Abdul Rahman. Oliven-, sypress- og palmetrær pryder denne parken, som har vært til stede i århundrer. Denne kjølige hagen er veldig hyggelig på varme sommerdager. Før du returnerer til hotellet ditt, benytt anledningen til å besøke 2 av de eldste og mest kjente "Bab"-portene i Marrakech.

Marrakech: Besøk i Majorelle-hagen og hamamopplevelse

10. Marrakech: Besøk i Majorelle-hagen og hamamopplevelse

Unngå kjas og mas i Marrakech og finn deg selv blant frodige planter og livlige villaer i Majorelle Garden. Etterpå kan du oppleve en tradisjonell marokkansk hammam for ytterligere avslapning. Sjåføren din henter deg klokken 9:00 foran overnattingsstedet ditt og tar deg til Majorelle Garden. Mens du er i hagen, oppdag et bredt utvalg av planteliv, inkludert en betydelig samling kaktuser. Snuble over påvirkningene og forbindelsene til kunstneren Jacques Majorelle og moteikonet Yves Saint Laurent. Etter å ha tilbrakt tid på Majorelle Garden, vil sjåføren din ta deg til et lokalt spa i Marrakech. Slapp av under din marokkanske hamam-opplevelse og slapp av etterpå med en marokkansk te.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Jardin Majorelle

Alle aktiviteter

41 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Jardin Majorelle

Utforsk alle

Flere reisetips for Jardin Majorelle

Vil du vite mer om aktiviteter i Jardin Majorelle? Trykk her for full oversikt