Ting å gjøre Japan

Flere reisetips for Japan

Vil du vite mer om aktiviteter i Japan? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Japan

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 086 vurderinger

Fantastisk måte å se den naturlige skjønnheten i Kyoto selv om det er vintertid! Velsignet for å ha solfylt vær. Jeg liker naturen og den miljøvennlige måten å vise byen på. Glad for å ha en erfaren guide, Ryo, så vi ikke mistet oss og hørte anekdotiske historier om de forskjellige stedene. Det var en hyggelig tur ved elven, langs de små gatene i Gion, og en gradvis stigning til toppen til de mange naturskjønne helligdommene og templene. Jeg følte ikke at jeg skulle oppover fordi Ryo ledet oss på sikksakk måte oppover. Gjennomtenkt av henne.

Alt gikk bra. Billett tidlig, så blir du ført til en egen skranke. Fikk billetten hans. Det var ikke nødvendig å presentere ID og da kunne du starte opp med en gang. Billetten var bare for hovedplattformen. Fin utsikt. Vi var der ved lunsjtid i løpet av uken. Var ikke mett. Gratis wifi tilgjengelig for planlegging av neste stopp.

Guiden var utmerket. Ruten var veldig fin, og informasjonen ble gitt perfekt. Følte meg ikke overbelastet med fakta på noe tidspunkt.

Fantastisk utsikt over Tokyo. Anbefaler virkelig å ta toppturen. Man ser mye bedre helt oppe fra toppen ja..

Enkelt, bare vent på den offisielle kupongen, og det er alt.