Legg til datoer

Ting å gjøre i
Japan

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Japan

Tokyo: Skytree Skip-the-Line inngangsbillett

1. Tokyo: Skytree Skip-the-Line inngangsbillett

Oppdag uslåelig utsikt over Tokyo fra Tembo Observation Deck i Tokyo Skytree-tårnet med denne inngangsbilletten. Opplev spenningen ved å ta heisen opp til 350 meters høyde. Velg mellom billettalternativer med eller uten tilgang til den fantastiske Tembo Galleria. Når du ankommer Tokyo Skytree-tårnet, tar du heisen opp til 4. etasje, der du blir møtt av et vennlig personale. Her får du billetten din og går rett inn i heisen som tar deg sømløst opp til det 350 meter høye Tembo Deck på null komma niks. Det enorme, runde dekket har vinduer på alle sider, slik at du får 360 graders utsikt over Tokyo by. Her kan du se Sumida-elven, se etter Tokyo Dome og til og med finne Tokyo Tower - interaktive skjermer hjelper deg også med å finne interessante steder. Hvis du velger å besøke Tembo Galleria, hopper du inn i en annen heis og suser opp til den 450 meter høye utsiktsplassen. Galleriet har en lang, skrånende spiralformet rampe som gir en enda mer dynamisk utsikt over byen. På vei tilbake til bakken kan du ta turen innom etasje 345 for å sjekke ut gavebutikken, og ta en pause i etasje 340 for å få en svimlende utsikt rett ned fra et solid glassgulv. TOKYO SKYTREE® arrangerer SUPER SKYTREE® DISCO i seks dager i januar og februar 2024. Arrangementet finner sted 25. januar og 1., 9., 16., 22. og 29. februar. På Tembo Deck, som ligger 350 meter over bakken, vil det være DJ-båser, stands og speilkuler som skaper et diskorom på himmelen med utsikt over nattlandskapet. Opplev en unik diskokveld i et helt spesielt rom med et enestående utvalg av legendariske, populære DJ-er fra ulike tidsepoker. Dans med de beste i verden! Periode: 25. januar(torsdag), 1. februar(torsdag), 9. februar(fredag), 16. februar(fredag), 22. februar(tors.), og 29. februar(tors.), 2024 Sted: TOKYO SKYTREE Tembo Deck etasje 350 *Vær oppmerksom på at det kreves adgang til observasjonsdekket.

teamLab Planets TOKYO: Adgang til digitalt kunstmuseum

2. teamLab Planets TOKYO: Adgang til digitalt kunstmuseum

Gå inn på teamLab Planets TOKYO og oppdag de utrolig oppslukende kunstutstillingene innenfor. Denne fullt digitale kunstopplevelsen lar besøkende gå helt inn i kunstverkene, med stimulering for alle fem sanser. I denne unike utstillingen påvirker hver besøkendes tilstedeværelse kunstverket til å endelig bli en del av det. Utstillingsplassen inkluderer flere områder, som dekker over 10 000 kvadratmeter totalt. Utforsk den store variasjonen av installasjoner, med forskjellige lys, lyder og materialer for å pirre hver gjest.

Fra Tokyo: Heldags sightseeingtur til Fuji-fjellet

3. Fra Tokyo: Heldags sightseeingtur til Fuji-fjellet

Opplev de mest berømte severdighetene rundt Fuji-fjellet. Lær om japansk historie og kultur mens du nyter den dramatiske utsikten rundt Fuji-fjellet. Du reiser fra Tokyo med buss og ankommer Kawaguchiko Oishi Park, hvor du kan ta vakre bilder med innsjøen Kawaguchi og Fuji-fjellet i bakgrunnen. Fortsett til Arakura Sengen Park, som ligger halvveis oppe på Arakurafjellet i Fujiyoshida i Yamanashi-prefekturet. Her kan du nyte panoramautsikten over byen med Fuji-fjellet i bakgrunnen og beundre kirsebærblomstringen om våren. Deretter går turen til Oshino Hakkai, et av de mest berømte stedene i Fujisan-området. Her kan du se de åtte forskjellige innsjøene og smake på vannet fra Fuji-fjellet. Den siste turen går til 5th Station (halvveis) på Fuji-fjellet, som er 2300 meter høyt. Her kan du nyte litt spesiell mat eller kjøpe unike suvenirer, og du kan se toppen av Fuji-fjellet på nært hold. Om vinteren drar vi til 4th Station/Mt. Fuji 1st Station eller Yamanakako Hananomiyako park for å se solnedgangen fra Fuji-diamanten i stedet.

Tokyo: Fuji-fjellet, Hakone, Lake Ashi-cruise og Bullet Train

4. Tokyo: Fuji-fjellet, Hakone, Lake Ashi-cruise og Bullet Train

Opplev Fuji-fjellet, det høyeste fjellet i Japan og oppført som verdensarv i 2013. Nyt lunsj før du ser Hakone, som er kjent for sin naturlige skjønnhet og har en fantastisk utsikt over Ashi-sjøen. . Først går du ombord på en komfortabel buss med klimaanlegg og Wi-Fi som tar deg til 5. stasjon på Fuji-fjellet, 2000 meter over bakken. Gå ut og trekk pusten dypt inn i naturen til Fuji-fjellet og den hellige atmosfæren ved den japanske shinto-helligdommen. *Hvis vi ikke kan gå opp dit, går vi til det høyeste tilgjengelige punktet på dagen, og hvis det bare er den første stasjonen eller innkjørselen er stengt, besøker vi Oshino Hakkai eller et annet sted. Deretter tar bussen deg med til en lunsjbuffé med vakker utsikt over Fuji-fjellet! Nyt en japansk lunsjbuffé med lokale, ferske råvarer så mye du vil! Vi tar deg også med til en japansk hage med ninjaer! Gå gjennom en tradisjonell japansk hage med et japansk landskap med utsikt over Fuji-fjellet. Kanskje du kan ta bilder med ninjaer!!! *Vegetarisk og muslimskvennlig mat er tilgjengelig. Vennligst be om dette når du bestiller. Deretter tar bussen deg til Hakone-området. Vi begynner ved "Owakudani", en dal som en gang i tiden ble kalt "Helvetesdalen", og som fortsatt er en aktiv vulkan. Opplev lukten av svovel! Herfra tar du Hakone Ropeway, en spennende opplevelse med fantastisk utsikt over Hakone-fjellet. Se fjellets rike natur, og på en klar dag kan du se helt til Fuji-fjellet. Taubanen tar deg til Ashi-sjøen, en kaldera-sjø hvor du kan ta et cruise. Avslutt turen ved Hakone-helligdommen. Her kan du se den fotogene røde torii-porten som flyter på vannet, kalt "Torii of Peace". Fyll opp den tomme flasken din ved hovedhelligdommen, be for helsen din, og få litt kildevann som sies å rense dine dårlige ånder. . * Fra og med april 2024 vil en japansk lovrevisjon gjøre lengre bussopphold ulovlig. Dermed, hvis uforutsette hendelser som ulykker eller trafikkork forhindrer retur til Odawara Station innen 17:30, vil turoperatøren utelate det gratis Hakone Shrine-besøket. Det vil ikke bli gitt noen alternativer, gratistilbud eller delvis refusjon*. Gå deretter ombord på bussen på vei til Odawara Station, og ta et japansk kuletog, Shinkansen. Ankomst tilbake i Tokyo rundt kl. 18. .

Fra Tokyo til Fuji-fjellet: Heldagstur og Hakone-cruise

5. Fra Tokyo til Fuji-fjellet: Heldagstur og Hakone-cruise

Oppdag de japanske naturmiraklene Fuji-fjellet og Hakone på én dag på en guidet tur. Kom deg bort fra det travle Tokyo og omgi deg med naturen når du besøker Japans høyeste fjell. Ta den spennende Hakone Ropeway og nyt et naturskjønt cruise på Ashi-sjøen. Vi starter turen fra Tokyo sentrum, Shinjuku (Kjærlighetsstatuen) kl. 8 om morgenen. En komfortabel buss med klimaanlegg tar deg først hele veien opp til Fuji-fjellets 5. stasjon, 2000 meter over bakken. Trekk pusten dypt over Fuji-fjellets fantastiske natur mens du ser det storslåtte landskapet. Opplev også den hellige atmosfæren i den japanske shintohelligdommen! *Hvis vi ikke kan gå opp dit, går vi til det høyeste tilgjengelige punktet på dagen, og hvis det bare er den første stasjonen eller innkjørselen er stengt, besøker vi Oshino Hakkai eller et annet sted. Deretter tar bussen deg med til en lunsjbuffé med vakker utsikt over Fuji-fjellet! Nyt en japansk lunsjbuffé med lokale, ferske råvarer så mye du vil! Vi tar deg også med til en japansk hage med ninjaer! Gå gjennom en tradisjonell japansk hage med et japansk landskap med utsikt over Fuji-fjellet. Kanskje du kan ta bilder med ninjaer!!! *Vegetarisk og muslimskvennlig mat er tilgjengelig. Vennligst be om dette når du bestiller. Etter å ha ladet opp litt energi setter bussen kursen mot Hakone-området! Vi starter med "Owakudani", en dal som en gang ble kalt "Helvetesdalen". Det er fortsatt en aktiv vulkan, og du kan fremdeles se dampen komme opp fra bakken. Vi tar Hakone Ropeway, en spennende opplevelse med fantastisk utsikt over Hakone-fjellet. Du kan se fjellets rike natur, og du kan til og med se Fuji-fjellet i klart vær! Taubanen tar deg til Ashi-sjøen, en kaldera-sjø. Nyt det forfriskende cruiset på Ashi-sjøen og se det vakre naturlandskapet og Fuji-fjellet. Gå ikke glipp av å se Torii-porten som flyter på vannet! Det er ikke over ennå! Vi avslutter ved Hakone-helligdommen, en av de mest berømte helligdommene i området på grunn av den fotogene røde torii-porten som flyter på vannet og kalles "Torii of Peace". Ja, det er denne porten vi kommer til å se fra cruiset! Og ikke glem å ta med tomflasken din! Gå opp til hovedhelligdommen, be for helsen din og få litt kildevann som sies å rense de dårlige åndene dine. *Fra og med april 2024 vil en japansk lovendring gjøre lengre bussopphold ulovlig. Hvis uforutsette hendelser som ulykker eller trafikkork forhindrer retur til Odawara stasjon innen kl. 17.30, vil turoperatøren utelate det gratis besøket i Hakone-helligdommen. Det vil ikke bli gitt noen alternativer, gratistilbud eller delvis refusjon*. Etter å ha hatt en fredelig stund ved helligdommen, stopper bussen raskt ved Odawara stasjon og kjører tilbake til Shinjuku stasjon, der den er fremme ca. kl. 18.50. Flere dager avsluttes turen på Odawara stasjon for å unngå trafikkork. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese "Før du reiser".

Tokyo: Endagstur med buss til Fuji-fjellet og Kawaguchi-sjøen i naturskjønne omgivelser

6. Tokyo: Endagstur med buss til Fuji-fjellet og Kawaguchi-sjøen i naturskjønne omgivelser

Oppdag naturen og de historiske landemerkene rundt Kawaguchi-sjøen på en guidet tur fra Tokyo. Beundre utsikten over Fuji-fjellet mens du ser tradisjonelle hus, flotte pagoder og de fargerike blomstene og plantene i Oishi-parken. Bli med på turen i hjertet av Tokyo, ved avgangsstedet Shinagawa eller Shinjuku, og sett kursen mot Fuji-området. På klare dager vil du kunne se Fuji-fjellet på lang avstand under bussturen. Første stopp er ved et av Japans mest ikoniske steder: Arakurayama Sengen Park. Her kan du beundre den billedskjønne utsikten over de fem symbolske pagodene med Fuji-fjellet i bakgrunnen. Vi fortsetter fra Arakurayama-fjellet til håndverksparken Kawaguchiko ved Kawaguchi-sjøen. Vi tilbereder et lunsjsett med vinbiff eller Houtou-nudler som du kan velge mellom. Hvis du foretrekker det, kan du ta deg tid til å spasere rundt innsjøen etter lunsjen mens du nyter utsikten til Fuji-fjellet som speiler seg i vannet. Deretter kan du dra til Oishi-parken, som byr på et årstidsbestemt landskap med ulike typer blomster. Til slutt tar du turen innom Saiko Iyashi no Sato Nenba, som ligger ved bredden av Saikosjøen. Ta en spasertur gjennom landsbyen og beundre husene med stråtak som gir deg et glimt av livet i Japan i gamle dager. Turen avsluttes kl. 18.00 når du blir sluppet av i Shinjuku.

Tokyo: Hop-On Hop-Off-billett til sightseeingbuss

7. Tokyo: Hop-On Hop-Off-billett til sightseeingbuss

Få med deg Tokyo fra en åpen sightseeingbuss, og velg fra alle tilgjengelige ruter, alt etter dine interesser. Billetten din gir ubegrenset tilgang til alle ruter, slik at du kan gå av når du vil utforske mer. Se høydepunktene i byen, som Tokyo Sky Tree, Asakusa, Tokyo Tower, Tsukiji og Ginza. Rute 1: TOKYO SKYTREE-linjen Marunouchi Mitsubishi Building — Kodemmacho Station — Ryogoku Edo-Tokyo Museum —  TOKYO SKYTREE stasjon — Asakusa Hanakawado  — Asakusa Tawaramachi — Ueno Matsuzakaya — Akihabara (Suehirocho) — Shin-Nihombashi Station — Marunouchi Mitsubishi Building Rute 2: TOKYO TOWER-linjen Marunouchi Mitsubishi-bygningen – Tokyo Tower – Tokyo Prince Hotel/Zojo-ji Tempel – Tokyo Teleport Station – Tsukiji Ginza – Marunouchi Mitsubishi-bygningen Rute 3: SHINJUKU SHIBUYA-linjen Marunouchi Mitsubishi-bygningen – Shinjuku Gyoen nasjonalhage – Shinjuku stasjon sørligutgang / Hotel Century Southern Tower – Shinjuku Station West Exit/Tokyo Metropolitan Government Building – Shibuya City Hall / Harajuku / Meiji Jingu Shrine – Marunouchi Mitsubishi-bygningen Du kan hoppe av og på bussen som du selv ønsker og utforske severdighetene du finner interessante, i ditt eget tempo. Fra den åpne bussen, kan du nyte panoramautsikt over Tokyo mens du hører på beskrivelsene på lydguiden din.

Tokyo: DisneySea 1-dagers pass

8. Tokyo: DisneySea 1-dagers pass

Fordyp deg i en verden av kjente og kjære Disney-historier på Tokyo DisneySea. Begynn besøket ditt til Tokyo DisneySea, som er lett å nå for en dagstur, med avreise fra Tokyo Station. Opplev en uforglemmelig dag på Tokyo DisneySea. Oppdag mytene og legendene om havet på Tokyo DisneySea. Deretter kan du kjøre på spennende berg-og-dalbaner og se imponerende show. Du kan dessuten spasere langs temaparkens fargerike avenyer, fulle av butikker. Stikk innom en av restaurantene og opplev Japans unike gjestfrihet.

Kyoto: Te-seremoni Ju-An ved Jotokuji-tempelet

9. Kyoto: Te-seremoni Ju-An ved Jotokuji-tempelet

Begynn teseremonien med å gå inn gjennom hovedportene til Jotoku-ji-tempelet. Du vil passere inngangen til det Grand Tearoom på venstre side og en butikk ved siden av, der vil du møte guiden din på de nærliggende røde benkene. Når du går gjennom templet, kan du beundre arkitekturen og stå ved renselses-fontenen. Hvis været tillater det, står du fritt til å sitte ved de røde benkene og ta en pause. I tilfelle regn kan du stå utenfor under gavlen til butikken eller vente i Grand Tearoom. Når du er ferdig med å lese nyte tempelet eller sitte på de røde benkene, kan du gå inn i Grand Tearoom hvor instruktøren din venter på deg.  Start turen til templet med et tradisjonelt renselsesritual, en helt unik og innsiktsfull opplevelse for vestlige besøkende. Etterpå tar du av skoene dine ved inngangen til Grand Tearoom og med gruppen din, fortsetter innover for å ta plass. Få sjansen til å prøve matcha te på sitt beste. Te-mesteren vil guide deg gjennom, vise og forklare hvert trinn underveis. Gjennom hele seremonien får du undervisning i kunsten å drikke matcha te og lære om viktigheten av seremonien.

Kyoto: 45-minutters teseremoni

10. Kyoto: 45-minutters teseremoni

Du tar plass på en tatami, en tradisjonell japansk gulvmatte, og blir møtt av den engelsktalende verten, som er en lisensiert temester fra Urasenke, den største teseremoniskolen i Japan. Observer mens verten utfører den seremonielle lagingen av matcha, pulverisert grønn te. Deretter får du muligheten til å lage te selv, mens verten forteller om historien og den spirituelle rollen teseremoni og effekten måten man lager teen på har å si for smaken. Etterpå kan du nyte noen tradisjonelle japanske søtsaker. Når seremonien er over, får du sjansen til å ta bilder og se eksempler på kimonoer og vakre, vevde tekstiler laget i Nishijin-distriktet i Kyoto. Hvis du ønsker å ha på deg en kimono i løpet av opplevelsen, kan du velge det som et tilvalg i løpet av bestillingen og ta bilder for å huske opplevelsen.

Alle aktiviteter

877 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Byer i Japan

Flere reisetips for Japan

Vil du vite mer om aktiviteter i Japan? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Japan

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 841 vurderinger

Dette var en actionfylt og morsom dag! Guiden vår, Angela-san, var kunnskapsrik, underholdende og høflig. Å være en familie med 2 små barn gjorde det litt tøffere, men Angela og teamet bidro til å gjøre dagen hyggelig og minneverdig. Høydepunktene var lunsj i ninjalandsbyen, å se Fuji-fjellet og båtcruise!

Vi tok turen på engelsk, men guiden var peruansk og snakket også spansk, et plusspoeng for oss som er spanske og knapt kunne finne turer på spansk. Stedene de tok oss til var imponerende. Vi vil gjenta hvis vi kommer tilbake uten tvil

Turen var veldig fin, en av de beste gjort så langt. Guiden var veldig hyggelig, jeg ville bare gitt litt mer tid til den gamle landsbyen, som var verdt det, da det var veldig tankevekkende.

Vår guide Ben San var veldig bra! Vi tilbrakte en hyggelig dag med å beundre det praktfulle Fuji-fjellet takket være vår guide Ben San, godt vær og godt måltid!

Du bør definitivt gjøre det, det er superavslappende og hypnotiserende. Rett og slett magisk for sansene. Ville gå regelmessig hvis jeg bodde her.