Våre mest anbefalte ting å gjøre i Jaipur

Jaipur: Privat helgedagstur i byen

1. Jaipur: Privat helgedagstur i byen

Reis med en privat guide og sjåfør for å utforske byen Jaipur. Besøk Hawa Mahal -palasset og studer det intrikate gitterdesignet. Utforsk med din profesjonelle guide når de forklarer historien og arkitekturen i regionen for deg. Kjør komfortabelt mellom stoppene for å sikre en jevn og avslappende dag. Se Step Well, et gammelt sted med et arkitektonisk unikt arrangement av trinn som fører ned til en brønn. Føl roen på stedet og tenk over geometrien til arkitekturen. Besøk den røde sandsteinen og marmor Amber Fort, og det nedsenket underverket til Jal Mahal. Slapp av med litt fritid for shopping, ettersom Jaipur er kjent for en rekke varer som perler, armbånd og sølvsmykker. Prøv lokal, nylaget mat mens guiden din tar deg til en restaurant til lunsj. Stopp ved City Palace etter lunsj, setet til Maharaja i Jaipur, lederen for Kachwaha Rajput -klanen. Chandra Mahal -palasset huser nå et museum, men den største delen av det er fortsatt en kongelig bolig. Ring til slutt Jantar Mantar og oppdag de mange arkitektoniske og astronomiske instrumentene.

India: eSIM Roaming Mobile Data Plan

2. India: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gjør turen til India problemfri med ditt praktiske eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i India. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten.

Delhi/Jaipur/Agra: Privat enveistransport

3. Delhi/Jaipur/Agra: Privat enveistransport

Nyt en privat transport fra Delhi, Agra eller Jaipur med en engelsktalende sjåfør i en privat bil med klimaanlegg. Bli hentet fra ditt foretrukne sted, enten det er flyplassen eller hotellet ditt, og bli ført til hotellet eller flyplassen i Dehli, Jaipur eller Agra. Ikke kast bort tiden din på å prøve å finne en taxi og prute om priser, forhåndsbestill din praktiske transport og få en mer avslappende ferie. Len deg tilbake og slapp av og vet at du er i trygge hender og vil ende opp akkurat der du ønsker å være. Nipp til gratis vann under kjøringen.

Fra Delhi: Privat 4-dagers luksustur til Det gylne triangel

4. Fra Delhi: Privat 4-dagers luksustur til Det gylne triangel

Oppdag noen av Indias mest praktfulle severdigheter på en luksuriøs, privat tur til de 3 store byene i Indias gylne triangel. Unn deg selv og bo i et luksuriøst overnattingssted for å få en smak av livet på subkontinentet i løpet av Raj-tiden. Alternativt kan du bestille ditt eget overnattingssted og velge det alternativet som ikke inkluderer hotellbestillinger. Dag 1: Delhi –  Agra Dra nytte av henting på ønsket sted i Delhi, Noida eller Gurgaon. Ta en halvdagstur i Delhi sentrum for å se monumenter slik som Qutub-komplekset som ble bygget av Qutub-ud-din Aibek. Beundre Lotus-tempelet (Bahai-tempelet) og India-porten. Kjør forbi parlamentet og presidentens palass før du tar motorveien til Agra.  Dag 2: Agra – Jaipur Våkne tidlig for å få majestetisk utsikt over soloppgangen og Taj Mahal. Se inne i mausoleet på en 2-timers guidet tur før folkemengdene kommer. Returner til hotellet for frokost. Besøk historiske Agra røde fort før du fortsetter til Jaipur.  Dag 3: Bytur i Jaipur Besøk majestetiske Amber Fort etter frokost og beundre skjønnheten til Jal Mahal. Fortsett til Vindpalasset (Hawa Mahal) og stopp på Jantar Mantar-observatoriet og Maharaja bypalass. Dag 4: Jaipur –  Delhi Kjør tilbake til Delhi etter frokost og bli sluppet av på flyplassen, jernbanestasjonen eller et hotellet ditt. Agra 4-stjerners hotellalternativer: Holiday Inn, Crystal Sarovar Premier eller lignende Agra 5-stjerners hotellalternativer: Jaypee Palace, Courtyard by Marriott eller lignende 4-stjerners hotellalternativer i Jaipur: Sarovar Premier eller lignende 4-stjerners hotell 5-stjerners hotellalternativer i Jaipur: Holiday Inn sentrum, Hilton eller lignende 5-stjerners hotell

Privat heldags sightseeingtur med tuk-tuk

5. Privat heldags sightseeingtur med tuk-tuk

Utforsk de ikoniske landemerkene og monumentene i Jaipur, populært kjent som den rosa byen i India, på en tuk-tuk-tur. Avreise kl. 9.00 fra hotellet ditt på en tuk-tuk og gå mot det mest kjente landemerket i Jaipur "Hawa Mahal-the Palace of Winds". Denne over 220 år gamle bygningen består av 953 vinduer. Utforsk deretter bypalasset - et kompleks som inneholder forskjellige deler av kongelige boliger som Mubarak Mahal, Chowk, Chandra Mahal, Diwan-I-Khas, Maharani-palasset og mer. Fortsett mot den UNESCOs verdensarvlistede Jantar Mantar, som er en av Indias mest populære attraksjoner. Tilbring litt tid på Jal Mahal, det naturskjønne palasset i vann, og gjør deg klar til å fange den enorme skjønnheten til dette stedet med kameraet ditt. Gå nå videre til et annet virkelig imponerende syn, Amber Fort. Ligger høyt på en høyde, er det den viktigste turistattraksjonen i Jaipur. Følg guiden din på en fascinerende tur og lytt til historier og uhørte historier om fortets historie. Få en sjanse til å utforske en fantastisk gammel trinnbrønn 'Panna Meena ka Kund' nær fortet. Nyt en tuk-tuk-tur gjennom de uutforskede gatene i Jaipur og skap noen uforglemmelige minner. Tuk-tuk-vognen din vil vise deg til byens lokale gater hvor du kan samhandle med folk, smake på lokal mat og være vitne til kulturen i Jaipur på sitt beste. Opplev kulturen, tradisjonene og arven til Jaipur på en heldagstur.

Fra New Delhi: Jaipur guidet bytur med hotellhenting

6. Fra New Delhi: Jaipur guidet bytur med hotellhenting

Utforsk Indias lyse farger, rike kulturarv og ikoniske landemerker på en privat biltur fra New Delhi. Besøk Amber Fort, Jantar Mantar, Jal Mahal og mer, og lær om deres betydning fra din lokale guide. Smak på lokale smaker over lunsj i en tradisjonell restaurant. Forlat New Delhi før daggry og slapp av i din private bil mens du tar deg til ditt første sted, Amber Fort. Møt guiden din her og begi deg ut på en fascinerende omvisning i fortet, et eksempel på hinduistisk og Rajputana-arkitektur på toppen av en høyde. Deretter kan du få et glimt av Jal Mahal fra utsiden, siden det er forbudt å gå inn i palasset, mens du fanger minnene med kameraet ditt. Fortsett for å nyte lunsj på en tradisjonell restaurant mens du prøver lokale delikatesser som Lal Maas, Ker Sangriya, Besan Gatta, Missi Roti, Junglee Murgh og Lassi. Etterpå kan du besøke det fryktinngytende bypalasset, en kongelig residens som viser ulike arkitektoniske stiler som Shilpashastra, Mughal, Europeisk og Rajput. Utforsk verdens største observatorium, Jantar Mantar, og beundre dets matematiske underverk som UNESCOs verdensarvliste. Opplev den fantastiske skjønnheten til Hawa Mahal, en utsøkt rød og rosa sandsteinstruktur med over 900 gittervinduer som slipper inn kjølig sommerbris. Når dagen nærmer seg slutten, start returreisen til Delhi, med en avleveringstjeneste på ønsket sted.

Jaipur: Privat heldags guidet byrundtur

7. Jaipur: Privat heldags guidet byrundtur

Opplev prakten til Jaipur by med en privat guide og sjåfør. Begynn reisen ved det praktfulle Hawa Mahal-palasset, og beundre det intrikate gitterdesignet. Din kunnskapsrike guide vil fordype deg i regionens rike historie og arkitektur mens du utforsker byen. Reis komfortabelt mellom stopp i ditt private kjøretøy, og sørg for en avslappende og sømløs dag. Deretter besøker du Step Well, et eldgammelt sted med et unikt arrangement av trinn som fører til en brønn. Føl stillheten til stedet og sett pris på den fascinerende geometrien til arkitekturen. Fortsett turen til det bemerkelsesverdige Amber Fort, utsmykket med rød sandstein og marmor. Dykk ned i underverkene til Jal Mahal, et nedsenket palass omgitt av rolig vann. Synet er virkelig fengslende. Unn deg litt fritid for shopping, siden Jaipur er kjent for sitt utvalg av varer, inkludert edelstener, armringer og sølvsmykker. Nyt smakene av lokal mat under en herlig lunsj på en håndplukket restaurant, guidet av din ekspert. Etterpå kan du stoppe ved City Palace, utforske det storslåtte Chandra Mahal-palasset, som nå fungerer som et museum mens det fortsatt er en kongelig residens. Beundre overfloden og historien den har. Avslutt turen på Jantar Mantar, hvor du vil møte en rekke arkitektoniske og astronomiske instrumenter. Lær om deres betydning og beundre oppfinnsomheten til gamle astronomer. Fordyp deg i storheten til Jaipur, guidet av eksperter som vil gjøre denne reisen uforglemmelig. Oppdag byens arkitektoniske perler, dykk ned i historien og skap minner som vil vare livet ut.

Fra Delhi: Privat 5-dagers tur i det gylne triangel

8. Fra Delhi: Privat 5-dagers tur i det gylne triangel

Opplev det beste fra Indias gylne triangel på denne 5-dagers turen. Oppdag noen av byens beste monumenter og bo i luksuriøs innkvartering mens du reiser rundt i 3 av det gylne triangelets beste byer i selskap med en privat reiseleder og sjåfør. Dag 1 Dra nytte av henting på ønsket sted i Delhi, Noida eller Gurgaon. Ta en halvdagstur i Delhi sentrum med tid i både New og Old Dehli. Beundre monumenter som Humayun's Tombm, Qutub Minar, Red Fort, Lotus Temple, Friday Mosque (Jama Masjid), Chandni Chowk, Spice Market, Raj Ghat og India Gate. Kjør forbi Parliament House og President's Palace før du sjekker inn på hotellet. Dag 2 Etter frokost, fortsett til Agra og sjekk inn på hotellet ditt før du tar en guidet tur til Mehtab Bagh, et charbagh-kompleks med fantastisk utsikt over Taj Mahal-komplekset og Agra Fort. Dag 3 Stå opp tidlig for å se soloppgangen over Taj Mahal og nyt en guidet tur i dette majestetiske palasset før folkemengdene ankommer. Besøk senere det historiske Agra-fortet før du fortsetter til Jaipur hvor du vil overnatte. Dag 4 Etter frokost på hotellet kan du nyte en guidet tur i Jaipur. Besøk det majestetiske Amber Fort og beundre skjønnheten til Jal Mahal. Fortsett til Vindenes palass og stopp ved Jantar Mantar-observatoriet og Maharajas bypalass. Dag 5 Ta turen tilbake til Delhi eller, hvis du ønsker, bli satt av på Jaipur flyplass.

Fra Delhi: Jaipur dagstur med hurtigtog eller privat bil

9. Fra Delhi: Jaipur dagstur med hurtigtog eller privat bil

Klokken 5 om morgenen kommer sjåføren vår til hotellet ditt for å hente deg. Sett deg i bilen, så slipper han deg på New Delhi Railway Station. Han vil også hjelpe deg med å finne togvogn og seter. Toget ditt går fra Delhi kl. 06.10 og ankommer Jaipur rundt kl. 10.45. Når du ankommer Jaipur, vil guiden din vente på deg foran togtreneren din. Sett deg deretter i din private bil og fortsett for Jaipur-sightseeing. Først vil du besøke Amber Fort, som er en majestetisk festning på en bakketopp kjent for sin fantastiske Rajput-arkitektur og fengslende blanding av hinduistiske og Mughal-påvirkninger. Deretter vil du besøke Jal Mahal (Lake Palace), inngang er forbudt i denne bygningen, men du kan se den fra utsiden og ta fantastiske bilder herfra. Fortsett deretter til en lunsjpause. Etter lunsjpause, vil du City Palace, er en overdådig kongelig residens som viser en bemerkelsesverdig blanding av Rajput og Mughal arkitektoniske stiler, utsmykket med intrikate dekorasjoner og vakre gårdsplasser. Deretter vil du besøke Jantar Mantar (observatorium), et fryktinngytende UNESCOs verdensarvsted med en samling av astronomiske instrumenter bygget av Maharaja Jai Singh II. Da vil du også besøke Hawa Mahal (Palace of Winds), et ikonisk fem-etasjers rosa sandsteinspalass kjent for sine intrikate honeycomb-lignende vinduer, designet for å la kjølig luft strømme gjennom og gi et glimt av de travle gatene nedenfor. Til slutt, hvis du har tid på hånden, vil du også besøke Galta Ji-tempelet, også kjent som Monkey Temple, er et hellig hinduistisk pilegrimsreisested med en rekke eldgamle templer, vanntanker og badeghats som ligger midt i naturlige omgivelser. Så til slutt rundt klokken 17.30 slipper vi deg til Jaipur jernbanestasjon. Guiden din vil hjelpe deg med å finne togvognen og setene. Deretter rundt klokken 17.50 vil toget ditt gå fra Jaipur og ankomme Delhi, rundt klokken 22.40. Når du ankommer Delhi, vil sjåføren din møte deg foran togvognen din, og han vil slippe deg tilbake til hotellet ditt. Turen avsluttes, med vakkert minne fra Jaipur by. Vennligst merk: Hvis du velger tur med bil, vil du dra fra Jaipur kl. 16.00 og returnere tilbake til Delhi innen kl. 20.00-21.00.

India: Turist eSIM-dataplan

10. India: Turist eSIM-dataplan

Utforsk India med et reisefokusert eSIM fra 1 til 30 dager. Få sømløse tilkoblinger mens du reiser med et forhåndsbetalt abonnement perfekt for iPhones og andre smarttelefoner. Kjøp og installer eSIM enkelt når som helst, hvor som helst, og velg fra ulike datapakker og gyldighetsalternativer. Aktiver eSIM ved å skanne eSIM QR-koden, og få umiddelbar tilgang til alle viktige apper så snart du lander i India. Si farvel til bryet med å administrere flere SIM-kort med denne miljøvennlige løsningen. Opplev umiddelbar tilkobling, slik at du kan ta en drosje, sjekke inn på hotellet ditt eller legge ut ditt første indiske eventyr på sosiale medier uten forsinkelser. Nyt enkel tilgang med bare ett eSIM, og du kan enkelt fylle på ved å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer om nødvendig.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Jaipur

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Jaipur

Alle aktiviteter

800 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Jaipur

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Jaipur

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Jaipur?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Jaipur?

De beste dagsturene og utfluktene fra Jaipur er:

Agra

Flere reisetips for Jaipur

Vil du vite mer om aktiviteter i Jaipur? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Jaipur

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 483 vurderinger

Me and my husband had an amazing 6-day trip in India with this tour. Perfect for short stays in India. Our driver Bobby was excellent for the whole trip and made sure we were completely satisfied the whole time. He stopped and took our picture whenever we wanted. Bobby knows all the best places to see and extra monuments to give the trip the little extra. All the different guides in Delhi, Agra and Jaipur were excellent professionals. Thanks to Ashish in Delhi, Raj in Agra and Raj in Jaipur. We would not want anything different.