Opplevelser i
Italia

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Italia

Vil du vite mer om aktiviteter i Italia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Italia

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Selv om vi var utslitt etter en lang dag med reise fra USA, er jeg så glad for at vi bestilte dette! Det var vår favoritt nummer 1 av alle turene vi tok under vår tur/cruise til Middelhavet. Turguidene hjalp oss trygt med å navigere i gatene, var veldig engasjerende i kommentarene og samtalene deres, og tok oss med til alle høydepunktene i hele byen. Det var helt nydelig å se stedene i Roma om natten! Stopp for et lett måltid (charcuteriebrett) og et glass vin var også hyggelig og ga oss muligheten til å prate med de andre rytterne. Restauranten var søt og veldig imøtekommende. Vi sykler mye hjemme og synes at e-syklene var enkle å håndtere. Vi anbefaler denne turen på det sterkeste!

Amazing experience! Got to see so much, our guide Angela was so sweet and knowledgeable, and the landscape was just unbelievable. I went by myself and it was no trouble. I’m 20 years old on my first solo trip and I really wanted to go to Lake Como and the various villages around it, but I figured renting a car/boat by myself would be very expensive and not something I’d be comfortable with… This tour was perfect! I was transported everywhere, I learned a lot from Angela and I was also given a few hours of free time to explore the town on my own! So happy that I went.

Vi fant enkelt det angitte møtepunktet, ble eskortert til billettkontoret og mottok billettene våre der. Vi bestilte denne uguidede turen da vi ønsket å oppdage Vatikanmuseene i vårt eget tempo. Det fungerte bra.

Great tour, great guides and vineyards - highly recommended this tour!

En god måte å gjøre et første besøk og generell oversikt over Roma