Våre mest anbefalte ting å gjøre i Irland

Dublin: Adgangsbillett til Guinness Storehouse

1. Dublin: Adgangsbillett til Guinness Storehouse

Et besøk i Guinness' magiske hjem er et must for alle som reiser til Dublin. Guinness Storehouse, en av Irlands største attraksjoner, ligger i hjertet av Guinness-bryggeriet ved St. Jame's Gate. Historien til verdensberømte Guinness Stout fortelles over hele 7 etasjer i et gammelt gjæringsanlegg. Eventyret ditt begynner idet du går inn i bygningens gigantiske halvliterformede hjerte laget av glass. Ettersom du går gjennom Guinness Storehouse, vil du oppdage hva som skal til for å lage denne sorte drikken - ingrediensene, prosessen og lidenskapen. Lær om de forskjellige prisvinnende reklamekampanjene og slagordene, brukt for å markedsføre Guinness. Etter reisen gjennom 250 år med Guinness-historie, avsluttes turen på Gravity Bar hvor du får 1 gratis halvliter med med Guinness. Slapp av og nyt spektakulær 360-graders utsikt over Dublin.

Fra Dublin: En dagstur til Cliffs of Moher, Burren og Galway City

2. Fra Dublin: En dagstur til Cliffs of Moher, Burren og Galway City

Legg ut på en guidet dagstur for å oppdage de ikoniske Cliffs of Moher med buss. Besøk Galway City og dets fantastiske landskap rundt og se kjente landemerker. Gå forbi quint-landsbyer som Ennistimon og Kinvara. Kjør forbi slott og besøk Burren. I tillegg til stoppene ved Cliffs of Moher og andre fantastiske attraksjoner, kan du nyte den fantastiske utsikten langs Wild Atlantic Way, inkludert utsikt over Aran-øyene og Galway Bay. Avreise fra Dublin kl. 06.45 og reis gjennom den flate åpne sletten i Curragh. Gå forbi Irish National Stud fullblodshesteavlsanlegget mens guiden din deler et vell av historie og informasjon mens du kjører til Cliffs of Moher. For å bryte opp kjøreturen, ta en 15-minutters hvilestopp på Barack Obama Plaza, som ble bygget i den lille landsbyen Moneygall, hvor Obamas forfedres opprinnelse er lokalisert. Her lager du mat for dagen. Deretter kommer du til Cliffs of Moher for en utsikt over Atlanterhavet og utforsker på egen hånd i rundt 2 timer. Gå til besøkssenteret for den interaktive Cliffs of Moher Visitor Experience med en stor multimediaskjerm som viser et fugleperspektiv fra klippene og en video fra undervannsgrottene. Deretter kan du oppdage månelandskapet til Burren med et 15- til 20-minutters besøk. Hør om de mange hemmelighetene til dette atypiske landskapet, som er hjemsted for den varmeste bakketemperaturen i Irland. Kjør langs kysten av Wild Atlantic Way til Kinvara, forbi Dunguaire Castle og fjellkjeden Twelve Bens underveis. Nyt den fryktinngytende utsikten over Wild Atlantic Way, sammen med utsikten over Aran Island. Se Galway over Galway Bay. Ankom byen Galway, og nyt rundt 1,5 time til å utforske på egen hånd. Oppdag dens gamle sjarm på brosteinsgater som fremkaller et autentisk Irland fra svunne tider. Vi tilbyr en kort spasertur for å orientere deg. Valgfritt for de som ønsker å delta. Gå tilbake til Dublin og bli satt av på møtestedet rundt 19:30 til 20:30.

Fra Dublin: Besøk Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce og Belfast

3. Fra Dublin: Besøk Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce og Belfast

Besøk kysten av Nord-Irland på en dagstur fra Dublin i en komfortabel buss. Besøk ikoniske severdigheter, inkludert Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce Castle og Belfast. Avreise fra Dublin og reis nordover, stopp på en bensinstasjon underveis for å spise frokost, kjøpe lunsj og strekke bena. Din første attraksjon er å ta et 5-minutters fotostopp ved de berømte og pittoreske ruinene av Dunluce Castle. Etterpå kan du gå til Giant's Causeway, dannet av rundt 40 000 sammenlåsende basaltsøyler. Nyt minst 2 timer på UNESCOs verdensarvliste og kom tett på de sekskantede søylene, ofte referert til som "verdens åttende vidunder". Nyt den fantastiske utsikten over Irskehavet og bruk deretter rundt 20 minutter på å reise langs avenyen med sammenflettede bøketrær kjent som "Dark Hedges". Plantet på 1700-tallet av Stuart-familien, ble det vakre synet brukt i Game of Thrones-serien og Transformers-filmen. Til slutt, ta turen til Belfast, hovedstaden i Nord-Irland og fødestedet til Titanic-fartøyet. Stopp ved siden av Belfast rådhus og bruk omtrent 1,5 time på å utforske byen. Gjør litt sightseeing, shopping og ta deg litt mat før du fortsetter hjemreisen.

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

4. Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

Slipp unna det travle Dublin for en scenisk heldags kjøretur gjennom fylkene Kildare, Limerick og Clare, som passerer Bunratty Castle fra 1400-tallet og golf og surfestedet Lahinch i verdensklasse. Din ultimate destinasjon er de dramatiske Moher-klippene, hvor du vil få 2 timer ledig tid til å utforske og førsteklasses adgang til den nye Atlantic Edge, en fortolkende besøksopplevelse som gir deg en virtuell virkelighet i fugleperspektiv av livet på klippekanten over og under havnivå. Deretter kan du velge å gå langs klippeveggen og oppleve naturens kraft. Føl den friske luften som blåser fra havet, og den enorme høyden fra toppen av klippene. Alt med god utsikt over Atlanterhavet. Besøk O'Brien's Tower, som står stolt på toppen med panoramautsikt over Aranøyene og Galway Bay. Deretter kjører du dypt inn i Burren, hvor du faktisk reiser langs Europas ytterkant! Se den lokale flora, gamle monumenter og megalittiske graver i Burren nasjonalpark, og se etter de unike Fairy Forts og Keltiske kors. Fortsett rundt Galway Bay til middelalderbyen Galway City, forbi Blackhead Lighthouse og fiskerlandsby Kinvara, kjent for sine Galway Hookers (båter). Ved ankomst i Galway, beskrevet av W.B. Yeats som «Vestens Venezia». Nyt en 30-minutters omvisning til fots, og lær om byens handelsforbindelser med Spania. Du vil ha litt fritid til å utforske de trange gatene på egen hånd, eller slappe av i boutique-butikker og sjarmerende kafeer. 2-timers stopp. Deretter kan du slappe av på kjøreturen tilbake til Dublin. Nyte underholdningen ombord som utdrag fra showet «Riverdance» og andre eksempler på irsk kultur.

Jameson Distillery, Dublin: Omvisning med smaksprøver

5. Jameson Distillery, Dublin: Omvisning med smaksprøver

Lær historien om John Jameson og hans whiskeyproduksjon på en omvisning av Jameson Whiskey Distillery. Lær om historien eller selve destilleribygningen, samt utviklingen av en av verdens mest populære whiskeys. Utforsk Jameson Distillery Bow Street i Smithfield, Dublin. Nyt 3 forskjellige opplevelser, en på Bow Street-destilleriet og dens fasiliteter, en andre om de som lager whiskey, og en tredje om de som shakerr whiskey.  Bli med på å røre, lukte, smake og interagere med Jameson-whiskey, i det originale Bow Street-distilleriet. Besøk modningslageret og lær om de ulike trinnene i whiskeyproduksjonen. Du kan også smake på litt Jameson rett fra fatet. Etterpå kan du nyte en signatur Jameson-cocktail i JJ Bar. Du kan også velge å kjøpe en personlig flaske whisky som et minne om opplevelsen din.

Fra Dublin: Dagstur til Glendalough, Wicklow og Kilkenny

6. Fra Dublin: Dagstur til Glendalough, Wicklow og Kilkenny

Dra ut på en guidet dagstur fra Dublin, gjennom de frodige beitemarkene i Irland. Besøk Wicklow Mountains og se klosteret Glendalough. Spaser rundt i de middelalderske gatene i Kilkenny. Dra fra Dublin med en luksusbuss til Glendalough. På vei ut av byen forteller guiden din mange interessante fakta og morsomme historier om Dublin. Ankomst til Glendalough, regnet som et av de vakreste stedene i Irland. Nyt en valgfri omvisning i klosterbosetningen, og litt tid på egen hånd til å utforske området eller slappe av på en lokal kafé. De mer eventyrlystne kan velge å ta en fottur til Upper Lake og returnere via en strandpromenade (omtrent 2,5 km). Ruten tar deg forbi Lower Lake, langs en fantastisk natursti som fører dypt inn i dalen og videre til Upper Lake. Deretter fortsetter du til Wicklow Mountains. Undeerveis forteller guiden om fjellets geologi og historie. Dra gjennom kjente filmsteder sett i «P.S I Love You» og «Braveheart» Stopp for en 10-minutters sjanse til å ta bilder ved Wicklow Gap, før den naturskjønne turen til Kilkenny. Når du kommer til Kilkenny, har du tid på egen hånd til å utforske de smale gatene og de historiske bygningene. Beundre det ekstraordinære slottet hvor du kan ha piknik, eller nyte lunsj på de lokale pubene. Bli med på en valgfri omvisning av byen, før du drar tilbake til Dublin.

Dublin: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagers GoCity All Inclusive Dublin Pass

7. Dublin: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagers GoCity All Inclusive Dublin Pass

Med Dublin All-Inclusive Pass får du tilgang til alle de største attraksjonene og severdighetene, inkludert Guinness Storehouse, Chester Beatty Library, Christchurch Cathedral og mange flere. Utforsk alt som finnes å gjøre i Dublin i ditt eget tempo. Med denne billetten kan du spare opptil 50 %* på de beste attraksjonene og aktivitetene i Dublin. Du trenger ikke å betale noe ved inngangen; bare vis det digitale passet med QR-kode på telefonen (eller skriv det ut hjemme og ta det med deg), så er du inne. Kortet inkluderer gratis adgang til over 40 attraksjoner i Dublin, blant annet: Populære attraksjoner - Guinness Storehouse (R) - Dublin Hop-on Hop-Off Big Bus Tour - EPIC, det irske immigrasjonsmuseet - Jameson Distillery Bow St. rundtur (R) - Saint Patrick's Cathedral - Christ Church-katedralen - Dublinia - Dublin Castle Museer og kulturarv - Nasjonalt voksmuseum PLUS - GPO Museum - Det lille museet i Dublin - Irlands litteraturmuseum (MoLI) - 14 Henrietta Street - Jeanie Johnston Tallship and Famine Museum (engelsk) - Irish Rock 'n Roll Museum Experience - Malahide Castle - Casino modelljernbanemuseum - Newbridge House & Farm - Skerries Mills - Airfield Estate - Castletown House and Parklands (R) - Farmleigh House & Estate - Irlands nasjonale stutteri og hage - Irlands nasjonalgalleri - Irlands museum for moderne kunst (IMMA) - Irlands botaniske hage - Irlands nasjonalmuseum - arkeologi - National Museum of Ireland - dekorativ kunst og historie - Chester Beatty - Casino modelljernbanemuseum Utflukter og opplevelser - Tur til Teeling Whiskey Distillery (R) - Spaserturer med mat - mat til fots (R) - Spaserturer med mat - drikke til fots (R) - Lazy Bike Tours - leie av halvdagssykkel (R) - Dublin Zoo - Mordet på Trinity College - Big Bus Dublin Coastal Tour (R) - Rock Shop på Hard Rock Hotel - Buss Dublin Coastal Tour - Studiotur til Game of Thrones - SEA LIFE Bray Aquarium (R) Attraksjoner merket med (R) krever forhåndsreservasjon. *Besparelser basert på eksempler på reiseruter på den lokale partnerens nettsted.

Fra Galway: Heldags Cliffs of Moher & Burren guidet tur

8. Fra Galway: Heldags Cliffs of Moher & Burren guidet tur

Oppdag historien og landskapet til Irland, på en dagstur fra Galway med en lokal sjåfør og guide. Beundre flere hundre år gamle bygninger og slående natur, før du nyter en av de beste utsiktene Irland har å by på – fra Moherklippene. Stopp underveis for mange fotomuligheter. Møt den profesjonelle sjåføren/guiden din utenfor Kinlay Hostel. Gå ombord på bussen for å ta turen til ditt første stopp, Dunguaire Castle i utkanten av Kinvara. Når du besøker middelalderborgen fra 1500-tallet, ser du hvorfor det er et av de mest fotograferte borgene i hele Irland. Kjør deretter gjennom det unike glasiokarstlandskapet i Burren og forbi Corcomroe Abbey fra 1100-tallet, et cistercienserkloster kjent for sine utmerkede utskjæringer og rike ornamenter. Følg deretter Wild Atlantic Way langs kysten av County Clare. Passer Black Head og Fanore Strand og utsiktssteder på Wild Atlantic Way, hvor du kan beundre utsikten over de 3 Aranøyene, Inishmore (Inis Mor), Inishmann (Inis Meain) og Inisheer (Inis Oirr) i Galway Bay, og i det fjerne Connemarafjellene. Stopp deretter for bilder ved Doolin brygge. Føl atlanterhavsvinden i ansiktet ditt og beundre kraften til havet som slå inn mot kysten. Etter en stund på stranden kanskje du har blitt sulten. I så fall kan du spise lunsj på Doolin Hotel (ikke inkludert). Prøv noen av de lokale sjømatrettene. Du kommer ikke til å bli skuffet. Etterpå går turen videre til dagens hovedreisemål, Moherklippene. Her kan du nyte 2 timer, på det flotteste stedet langs Wild Atlantic Way. Beundre en av Irlands mest spektakulære severdigheter. Moherklippene (Cliffs of Moher), som stiger 214 meter opp av Atlanterhavet, byr på noe av den mest fantastiske utsikten i Irland. Etter Moherklippene går ferden tilbake til Galway via Lisdoonvarna, kjent for sin årlige matchmaking-festival.

Dublin: Generation Pub Crawl

9. Dublin: Generation Pub Crawl

Bli med på denne pubrunden og ha en garantert flott kveld i Dublin. Nyt en smak av kremet, maltaktig godhet med en gratis Guinness-velkomst, barhopp med guiden din og andre crawlere, og nyt livemusikk på fantastiske lokale Dublin-puber før du går til klubbens dansegulv. Vi er den lengste pubcrawlen i Dublin, og den er fortsatt den beste! Vi går til flere puber enn noen andre, og gir deg mye mer verdi - gratis velkomst Guinness og gratis bilder uten kjøp nødvendig, eksklusive drikkerabatter og gratis inngang til mer betalte arenaer enn noen annen crawl, inkludert VIP-inngang til nattelivsinstitusjoner i Dublin Whelans og byens mest elskede nattklubb, Copper Face Jacks. Åh, og alle guidene våre er faktiske lokale irske gutter og jenter som vet hvordan man gjør en skikkelig Dublin-kveld! Bli med oss for den virkelige avtalen og en uovertruffen nattelivsopplevelse i Dublin. Møt guiden din og andre festdeltakere på puben 4 Dame Lane for å begynne denne pubrunden. Start natten med en gratis velkomst Guinness til down før du drar avgårde for å ha den beste natten i livet ditt. Ikke bekymre deg, det som skjer i Dublin forblir i Dublin. Opplev en natt full av craic (et irsk ord slang for moro og fornøyelse), fest som lokalbefolkningen, vakle til 5 livlige arenaer og få gratis bilder og drikkerabatter . Gled deg over kø-tilgang og gratis inngang til alle arenaer med dine nyfunne drikkevenner. Fordyp deg i den elektriske atmosfæren til Dublins natteliv. Drikk, dans og vær glad mens du treffer den høyt elskede Whelan's. Avslutt deretter kvelden på et høyt nivå på den berømte nattklubben Copper Face Jacks, hvor du kan nyte VIP-inngang og feste til de små timer. Oppdag noen av byens beste puber og klubber med kjente lokalbefolkningen, og få eksklusive besparelser på denne pubrunden. Hvis du liker å drikke, danse og møte omgjengelige mennesker, er denne pubrunden rett i gaten din.

Dublin: Hop-on Hop-off busstur

10. Dublin: Hop-on Hop-off busstur

Utforsk Dublin i ditt eget tempo på denne hopp-på hopp-av-bussturen. Gå av og på bussen så ofte du vil med en billett som er gyldig i 24 eller 48 timer. Lær om byens historie og kultur fra en guide som snakker flere språk. Hopp-på hopp-av-turDenne dobbeltdekkerbussen tar deg med til Dublins mest interessante attraksjoner. Spaser blant elevene langs de brosteinsbelagte stiene og besøk Book of Kells ved Trinity College, og rusle i den fantastiske Phoenix Park. • Turen starter: O'Connell Street/DoDublin HQ • Parnell Square North – Writers Museum • O'Connell Street / Abbey Street – GPO • Nassau Street – National Library of Ireland • Merrion Square West – Nasjonalgalleriet • Merrion Street – Leinster House og Naturhistorisk museum • St. Stephens Green – Little Museum og Grafton Street • Westland Row – Oscar Wildes fødested • Pearse Street – Science Gallery  • College Green – Trinity College og Det irske whiskeymuseet • Dame Street – Rådhuset og Temple Bar • Cork Hill – Dublin Castle og Chester Beatty bibliotek • Christ Church katedral og Dublinia • St. Patricks katedral og Marshes bibliotek • Newmarket-plassen – Teeling's Whiskey Distillery • St. James Gate – Guinness Storehouse • James's Street – Roe & Co og Pearse Lyons Destillery • Royal Hospital – Museum of Modern Art og Kilmainham fengsel • Heuston togstasjon • Phoenix Park – Dublin Zoo • Parkgate Street – Ryan's Victorian Bar • Collins Barracks – Nasjonalhistorisk museum • Arran Quay – Jameson Distillery Bow Street og St. Michan's Church • The Four Courts • Bachelor Walk – Dublin Discovered Cruise

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Irland

Alle aktiviteter

450 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Byer i Irland

Flere reisetips for Irland

Vil du vite mer om aktiviteter i Irland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Irland

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 56 274 vurderinger

Matt var en av de beste turguidene, og jeg vil anbefale ham i fremtiden. Han er ekstremt kunnskapsrik om Irlands historie, og han deler den historien på en lett forståelig måte - slik at du fortsetter å være oppmerksom på å lære mer, i stedet for å sone ut. Han har en gave med sin fortellerevne (bortsett fra at historiene han deler er tro mot historien!). Jeg satte også pris på hvor imøtekommende han var, og naturlig nok snakket lett med passasjerene i varebilen vår. Jeg følte meg forferdelig på slutten da jeg skjønte at jeg ikke hadde nok penger som vekselpenger til å gi ham riktig tips, så jeg håper virkelig denne anmeldelsen hjelper litt... siden han virkelig er en av de beste!

Premiss, jeg liker ikke Guinness, MEN jeg liker veldig godt å vite og vite hvordan den er laget og alle dens kuriositeter. Det var en veldig fin opplevelse fordi du går inn i perspektivet på hvordan dette ølet er laget, med utgangspunkt i ingrediensene, og går gjennom prosessen frem til forbruket. I midten er det også mulig å ta en smaksprøve, innledet med en fantastisk (og god) luktreise! Jeg anbefaler å gjøre denne opplevelsen selv om du ikke liker øl, ta med noen som liker det, så de drikker en til gratis!

Godt planlagt tur med en fantastisk guide. Matt fortalte oss så mange interessante fakta om Irland at vi ikke visste hva vi skulle google først. Han tok seg friheten til å endre ruten vår litt, og det var verdt det! Vi vil anbefale Hilltoptreks til alle som leter etter en flott tur og vil bestille dem igjen!

Great tour in irish whiskey history and fun to taste. Cheap experience. Recommend the premium tour.

Veldig flott tur, nydelig whiskey og flink guide. Vel verdt pengene.