Våre mest anbefalte ting å gjøre i Ipoh

Malaysia: eSim Mobile Data Plan

1. Malaysia: eSim Mobile Data Plan

Gjør turen til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Malaysia og velg en plan som også fungerer i andre land. Kjøp og installer eSIM hvor som helst og begynn å bruke det umiddelbart, uten fysisk SIM. Velg din favorittdatapakke som passer dine behov, og avgjør om du vil ha dekning i 8 andre land, inkludert Malaysia, Singapore, Indonesia, Vietnam, Thailand, Kambodsja, Hong Kong og Sør-Korea. Skann eSIM QR-koden for å begynne å surfe og få tilgang til appene dine. Når du aktiverer den, vil dekningen din begynne for den valgte tidsperioden. Fyll på og kjøp et ekstra SIM-abonnement hvis du trenger det. Husk å velge transportør i Malaysia, som varierer avhengig av planen. Det er vanligvis Maxis, Celecom eller Digi. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering.

Fra Kuala Lumpur: Privat Ipoh-historie og mat dagstur

2. Fra Kuala Lumpur: Privat Ipoh-historie og mat dagstur

Start dagsturen din med hotellhenting i Kuala Lumpur sentrum klokken 07:30. Gå ombord på et luftkondisjonert kjøretøy med din kunnskapsrike guide for å starte den 2 timers lange reisen til den sjarmerende byen Ipoh. Når du ankommer, kan du beundre Ipoh jernbanestasjon med sin nyklassisistiske og edwardianske barokkarkitektur. Beundre denne imponerende bygningen som blir omtalt som Taj Mahal i Malaysia. Kjør deretter forbi sentrum hvor mange britiske kolonibygninger forstsatt er intakte før du stopper ved den originale Old Town White Coffee for lunsj. Deretter kan du besøke Kellies Castle og de praktfulle kalksteintempelene i Perak Tong, hjem til mer enn 40 Buddha-statuer. Til slutt vil du gå gjennom Ipohs bymarkeder for å prøve en rekke lokale godbiter. Prøv bønnespirer, kylling, snowflake-øl og Heong Peng. Avslutt med en tradisjonell dessert som sukkerholdige risboller kalt  muah chee. På slutten av turen kan du reise tilbake til Kuala Lumpur, hvor du vil bli sluppet av tilbake på hotellet ditt.

Ipoh: Lost World of Tambun inngangsbillett

3. Ipoh: Lost World of Tambun inngangsbillett

The Lost World Of Tambun er et actionfylt familieeventyr. Dette selvstendige eventyrlandet er omgitt av frodig tropisk jungel, naturlige varme kilder og fantastiske kalksteinsformasjoner. Det er syv fantastiske attraksjonsparker å utforske, noe som gjør det til det ultimate dag- og nattrejsemålet for alle aldre. De ulike parkene byr på et fortapt paradis som lover moro, men også et perfekt læringsmiljø med en rekke morsomme og lærerike elementer spredt rundt i parkene. Dette kan være en fin mulighet for barna og familien til å knytte bånd etter en travel hverdag. Dessuten er dette en måte å slippe stress på og skape flere minner sammen.

Ipoh: Malaysia/Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

4. Ipoh: Malaysia/Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

Si farvel til bryet med fysiske SIM-kort og finne mobilnettoperatørbutikker med vår e-SIM-tjeneste. Etter kjøpet vil du motta en QR-kode som du kan skanne på den kompatible enheten din for å installere e-SIM hvor og når du trenger det. Velg fra en rekke datavolumer, gyldighetsperioder og dekningsalternativer i forskjellige land for å holde kontakten med letthet. De fleste iPhone-modeller utover XS støtter e-SIM, og følg instruksjonene våre i fotosesjonen for å sjekke kompatibilitet for andre enheter. Del QR-koden via AirDrop eller skann den til en annen enhet. Installer e-SIM ved å koble til WiFi eller et nettverk, og husk å slå på roaming for e-SIM. Hvis du har problemer med å koble til nettverket, se vår egen feilsøkingsveiledning. Hvis du har en tilkoblet reise i Asia, er det bare å velge alternativet for 22 asiatiske land, som dekker:Vietnam, Hong Kong, Macao, Kambodsja, Kina, Taiwan, Malaysia, Australia, Indonesia, Filippinene, Thailand, Singapore, New Zealand, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Kuwait, Saudi Arabia, Israel, Japan, Sør-Korea Hvis dataene dine er brukt opp? Enkelt, bare kjøp et nytt e-SIM for å fylle på. APN (Access Point Name): iboots Lokalt nettverk: Maxis

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Ipoh

4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Ipoh

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Ipoh?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Ipoh er:

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Ipoh?

Flere reisetips for Ipoh

Vil du vite mer om aktiviteter i Ipoh? Trykk her for full oversikt