Legg til datoer
Ting å gjøre

Inverness

Utforsk middelaldersgatene i denne inngangsporten til det skotske høylandet og se opp for Loch Ness‑monsteret.

Severdigheter i Inverness

Ofte stilte spørsmål om Inverness

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Inverness?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Inverness er:

Flere reisetips for Inverness

Vil du vite mer om aktiviteter i Inverness? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Inverness

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 976 vurderinger

veldig fin ferie på ferie :-)

vi la denne opplevelsen til vårt 9 dagers opphold i Edinburgh, og som Outlander TV-seriefans var vi helt fornøyde. Selvfølgelig kan du alltid se mer og ønske deg mer tid, men vi så alt viktig, oppholdstidene var godt koordinert, bare lunsjstoppet på fredag var litt amAdW for nesten alle bortsett fra OKeee. B&B i Inverness fortjener en spesiell omtale, egentlig bare noen få minutters gange fra "City" - vi hadde et fantastisk rom med eget bad (selv om vi hadde bestilt et felles bad - så et tips: bare ta det som det kommer). Culloden er imponerende og i Falkland kan vi anbefale den lille kafeen på gatesiden av Covernant Hotel, det er en deilig kaffe og vakkert håndverk - inkludert tegninger av Claire og spøkelsesscenen ved fontenen av en lokal kunstner - for lite penger. er egentlig kort 20x20cm, men vi skal ha dem innrammet nå..

Our driver guide Scott and his adorable daughter took us safely to all the top locations in the Scottish highlands. He’s a great storyteller and I appreciated how he played Scottish music themed around the things he told us about. We wanted to do a tour of the highlands and instead of going through the hassle of renting a car and driving around ourselves (on the left!), we opted for this organised tour. We don't regret it one bit!

Vi var en veldig liten gjeng på bussen, men det var kanskje derfor vi fikk en ekstra god gruppefølelse. Vi spiste sammen, og prater fortsatt med hverandre daglig i flere uker etter turen, deler bilder osv. Guiden vår Brian var fantastisk, morsom og hjelpsom. Vi var også heldige med været - sol og varmt. Fantastiske naturopplevelser og selvfølgelig veldig spennende å se opptaksstedene fra TV-serien.

Turen startet med et smil og en varm velkomst til oss norske vikinger. Gordon er kunnskapsrik og forteller levende og interessant. Vi fikk se steder vi aldri hadde kommet på egenhånd. Andrew var en trygg god sjåfør.

Var ein flott, kanskje litt lang. Kunne hatt lenger tid i Porte byen på skye