Opplevelser i

Inverness

Utforsk middelaldersgatene i denne inngangsporten til det skotske høylandet og se opp for Loch Ness‑monsteret.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Severdigheter i Inverness

Flere reisetips for Inverness

Vil du vite mer om aktiviteter i Inverness? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Inverness

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 3 689 vurderinger

Viktig å forstå Skottlands historie.

Inntil du ber om det feltet, føler du ikke egentlig drapet som den imperialistiske engelskmenn utførte mot skottene som forsvarte deres kultur og tradisjoner. Synd er at som alltid de flate menneskene betalte med livet for å følge en tosk som Boni-prins Charles, beruset, betalte for seg selv, og som ikke hadde noe imot å sette de han kalte sine undersåtter i fare når han bare ville det var for å gjenopprette faren, som er utvunnet, til tronen. Kings gjør det alltid med sine undersåtter og folket forveksler lojaliteter med rettferdighet, verdighet og forsvaret av sin kultur. Da er kongene trygge og folket dør i kamper som dette. Det er greit å vise gjennom disse minnesmerkene virkeligheten til hva det var.

Turen startet med et smil og en varm velkomst til oss norske vikinger. Gordon er kunnskapsrik og forteller levende og interessant. Vi fikk se steder vi aldri hadde kommet på egenhånd. Andrew var en trygg god sjåfør.

Meget behagelig og informativ tur. Turledere/guide Gary var et funn Ga oss informasjon både om turopplevelsene og om skotsk kultur, språk og historie i sin alminnelighet Spedd opp av historier og godt humør!