Opplevelser i
Inverness

Explore the medieval streets of this gateway to the Scottish Highlands and look out for the Loch Ness Monster.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Severdigheter i Inverness

Ofte stilte spørsmål om Inverness

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Inverness?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Inverness er:

Flere reisetips for Inverness

Vil du vite mer om aktiviteter i Inverness? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Inverness

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 346 vurderinger

veldig fin ferie på ferie :-)

vi la denne opplevelsen til vårt 9 dagers opphold i Edinburgh, og som Outlander TV-seriefans var vi helt fornøyde. Selvfølgelig kan du alltid se mer og ønske deg mer tid, men vi så alt viktig, oppholdstidene var godt koordinert, bare lunsjstoppet på fredag var litt amAdW for nesten alle bortsett fra OKeee. B&B i Inverness fortjener en spesiell omtale, egentlig bare noen få minutters gange fra "City" - vi hadde et fantastisk rom med eget bad (selv om vi hadde bestilt et felles bad - så et tips: bare ta det som det kommer). Culloden er imponerende og i Falkland kan vi anbefale den lille kafeen på gatesiden av Covernant Hotel, det er en deilig kaffe og vakkert håndverk - inkludert tegninger av Claire og spøkelsesscenen ved fontenen av en lokal kunstner - for lite penger. er egentlig kort 20x20cm, men vi skal ha dem innrammet nå..

Vi var en veldig liten gjeng på bussen, men det var kanskje derfor vi fikk en ekstra god gruppefølelse. Vi spiste sammen, og prater fortsatt med hverandre daglig i flere uker etter turen, deler bilder osv. Guiden vår Brian var fantastisk, morsom og hjelpsom. Vi var også heldige med været - sol og varmt. Fantastiske naturopplevelser og selvfølgelig veldig spennende å se opptaksstedene fra TV-serien.

Turen startet med et smil og en varm velkomst til oss norske vikinger. Gordon er kunnskapsrik og forteller levende og interessant. Vi fikk se steder vi aldri hadde kommet på egenhånd. Andrew var en trygg god sjåfør.

Meget behagelig og informativ tur. Turledere/guide Gary var et funn Ga oss informasjon både om turopplevelsene og om skotsk kultur, språk og historie i sin alminnelighet Spedd opp av historier og godt humør!