Legg til datoer

Illuseum Berlin

  • Adgangsbilletter
  • Bykort
2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Illuseum Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Illuseum Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Illuseum Berlin

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 991 vurderinger

Enkel registrering. Tid til å besøke utstillingen ble strengt overholdt. Maks 5 minutter tidligere kunne du gå til museet. På grunn av det begrensede antallet besøkende innlagt per spor, kunne objektene og eksperimentene bli sett og prøvd veldig godt. Tidsluke er godt valgt. Det tar omtrent 50 minutter for en tur.

Jeg kan ikke tenke meg en bedre bruk av offentlig transport og noen få rabatter på toppen av det. Uansett var vi på U-Bahn og S-Bahn (en voksen og en ung person) hver dag i 11 dager i Berlin med EasyCittyPass. Rett og slett flott. Vi vil definitivt bruke det igjen snart.

Perfekt for våre 3 dager i Berlin

Det var fantastisk alternativ noensinne! Selv om vi ikke bruker generelle attraksjoner, kan vi også glede oss til å reise til Postdam hvor denne billetten også er dekket til det lokale transportnettet der. Fantastisk!

Det var ikke lett å få billettene på Alexander plats, men når dette var gjort var det lett å komme seg rundt i byen. Siden det var så mange steder at jeg ønsket å se det enkle bypasset var nyttig.

På grunn av den nåværende populariteten er det fornuftig å forhåndsbestille billetter! Vi kom inn uten å stå i kø! Det anbefales også å bestille guide. Du får bare mye mer.