Legg til datoer

Ting å gjøre Ile de la Cite

Tilgjengelige aktiviteter

80 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Ile de la Cite

Flere reisetips for Ile de la Cite

Vil du vite mer om aktiviteter i Ile de la Cite? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ile de la Cite

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 41 155 vurderinger

En opplevelse uten sidestykke. Vi valgte privilegietjenesten som inkluderer forretter, hovedrett, ostesmaking, vin, champagne og dessert, med seter ved siden av vinduet og jeg anbefaler det 100%. Middagen var veldig god, oppmerksomheten til servitørene på 10, superhyggelige og imøtekommende, en uslåelig stemning og dessuten en sanger med vakker stemme som setter musikk i bakgrunnen til kvelden. Hvis du tenker på det, ikke nøl, du vil nyte det og det vil være en opplevelse du sent vil glemme.

Jeg anbefaler på det sterkeste Museum Pass. det sparte oss for mye tid i kø (noen steder må du stå i kortere kø til røntgen, men det kan ikke sammenlignes med den lange køen for å kjøpe billetter). Det er veldig praktisk. Jeg gjorde ikke en detaljert regnskap, men for antall steder vi dro tror jeg at det økonomisk også var verdt det.

Fin atmosfære og god mat! Jeg anbefaler faktisk å ankomme en halvtime tidligere, da de allerede starter tjenesten når folk ankommer. Menyen tillater ca 3-4 alternative valg for hvert kurs. Sanger om bord som følger deg gjennom hele cruiset! Det er også fotografen (€ 20 per trykt bilde)

Absolutely loved it!!! Great staff, great food, great singer! Would definitely come back!

Tjenesten Etoile er tilstrekkelig, du kan se veldig godt.