Legg til datoer

Ting å gjøre Île-de-France

Ofte stilte spørsmål om Île-de-France

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Île-de-France?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Île-de-France er:

Flere reisetips for Île-de-France

Vil du vite mer om aktiviteter i Île-de-France? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Île-de-France

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 268 255 vurderinger

Flott opplevelse! Veldig hyggelig personale som viste alle til plassen sin (ingen kaos eller krøp etter seter). Vi elsket seteoppsettet, siden du virkelig hadde en flott utsikt fra hvert sete. Maten var god, hovedretten kunne vært litt varmere, men var ok. Du kunne velge mellom 2 hovedretter (du bør ha spesifisert vegetarianer på forhånd) og 2 desserter. Jada, det var litt stressende for personalet å dele ut alle 3 retter og drinkene på den relativt korte tiden. Men det gikk veldig bra for oss. Vi kan absolutt anbefale!

Representant møtte oss på flyplassen rett i tide og fulgte oss til hentestedet hvor vi møtte sjåføren vår etter noen minutter. Turen tok litt lengre tid enn vanlig til hotellet vårt på grunn av streiken i offentlig transport, og alle så ut til å være i veien samtidig, men sjåføren var jevn. Jeg kom til målet uten problemer og var veldig hjelpsom med bagasjen.

Veldig lett med transport fra paris sentrum til Disneyland. Tog gikk hele tiden. Parken var full, men køene inn til parken gled bra. Endel kø til hver attraksjon, men det er naturlig.

Amazing show - we enjoyed ourselves from the beginning and to the end. Worth every penny

Ari tilpasset seg følget og var en glimrende guide og fotograf. Vi var svært fornøyd!