Île-de-France

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Île-de-France

Flere reisetips for Île-de-France

Vil du vite mer om aktiviteter i Île-de-France? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Île-de-France

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 143 753 vurderinger

Flott tur. Det beste vi gjorde på 4 dager i Paris. Og det beste jeg har gjort på mine 5 turer til Paris så langt. Turen lever opp til navnet sitt. Den viser ganske ukjente steder, hus rundt monumenter i 5. og 6. A .. Vi var også veldig heldige med vår veldig engasjerte, spøkelsesaktige og inspirerende turleder Jasmin! Bare flott! Spesielt egnet for familier og med unge mennesker!

Isabella var så kunnskapsrik, underholdende og lidenskapelig opptatt av turen vår! Det var veldig lange linjer, men vårt mannskap klarte å få oss inn uten ventetid. Vi følte oss som VIP-er. Enhetene fungerte perfekt, og hele bestillingsprosessen var rask og enkel. Jeg kunne ikke være lykkeligere med opplevelsen!

En flott guide med mye detaljert informasjon. Veldig interessant. Du kunne ha brukt mye mer tid på turen. Men vær forsiktig: Møtepunktet gitt av Get vour guide er ikke riktig. Du møtes nå på en underjordisk parkeringsplass. Arrangøren ønsker å insistere på at riktig møtepunkt gis i fremtiden.

Showet var veldig hyggelig, flotte kostymer, dansere var gode også. Vi hadde inngang med champagne, prisen er berettiget for alle ansatte hva som følger med. Det var litt synd det ble kaldt med tiden. Gapet mellom åpningsakten og selve showet var litt langt.

Vakker plass og flink guide med god formidlingsevne