Legg til datoer

Icebar Amsterdam

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Icebar Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Icebar Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Icebar Amsterdam

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 181 vurderinger

Vi booket gjennom få din guide. Da vi ankom, var de ansatte veldig vennlige. De ga oss alle 3 tokens for å få drinkene våre. Da vi gikk inn i salongen ble vi fortalt at vi kunne ha hvilken som helst drink vi ønsket. Noe som var hyggelig da du vanligvis har en fast drinkmeny. Vi fortsatte deretter inn i isbaren, vi fikk kåper og hansker. Da vi var i isbaren hadde vi et utvalg av forskjellige smaksatte vodkaer, sambuca og øl. Du fikk 2 gratis drinker med tokens der inne, og hvis vi innså at du bare kunne bruke det ene glasset, ville vi ha tatt en øl først og deretter skuddet. Men alt i alt var det en fin opplevelse.

Flott opplevelse å gjøre mens du er i Amsterdam! Icebar er superenkel å finne, ingen problemer med GYG-kupong. Vår bestilte tid var 2120, men vi kom i god tid kl 2055. Ved ankomst fikk vi 1 gullmynt og 2 sølvmynter hver til drikke. Deretter dro vi inn i loungebaren (den har en vanlig bar og en isbar, slik at du kan nyte atmosfæren mens du ikke fryser!) Etter et rolleoppkall om tidsluken vår, og en rask scenariovideo, dro vi inn i selve isbaren! Ved raske -15°c var vi der inne i rundt 15/20 minutter, så var det vår erfaring gjort, Selfies og offisielt bilde i hånden!

Den første drinken min lekk, da jeg kom foran i køen igjen hadde alt kommet ut, men fikk en erstatning uten at det andre tokenet mitt ble tatt. Kundeservicen var god, og siden det var bursdagen min fikk jeg ringe på og fikk en gratis sjanse! Drikkeutvalget kunne vært bedre, men var fortsatt bra

Veldig artig

Kan anbefales. Moro å prøve noe nytt. Det var veldig kaldt, så orket ikke være der inne ut tiden, men da gikk man bare ut i baren og varmt seg der ute og drakk en øl som fulgte med billetten. Tipp topp tommel opp!

anbefaler å ha på bukse, gjerne også lue. selve isbaren er liten, og de serverer bare shot der. bra konsept, lite sitteplasser ute i loungen hvor du får en drink etterpå.