Våre mest anbefalte ting å gjøre i Hvar City

Fra Split og Trogir: Dagstur til 5 øyer inkludert den blå grotten

1. Fra Split og Trogir: Dagstur til 5 øyer inkludert den blå grotten

Besøk 5 av Kroatias øyer i stil på en dagstur fylt med fart og moro med en hurtiggående båt. Sett ut på et eventyr hvor du utforsker huler, bader og snorkler, og oppdager dalmatiske byer.  Velg enten Trogir eller Split som startsted. Og best av alt, velg om du ønsker å gjennomføre aktiviteten i en liten gruppe eller privat.  Dra på en 1,5-times hurtigbåttur for å komme til øya Biševo hvor den blå grotten ligger. Her hopper du om bord på en mindre båt og utforsker den fantastiske grotten fra innsiden, hvor du kan beundre det flotte blå vannet i grotten.  Deretter fortsetter du til øya Vis. Utforsk landsbyen Komiža med 1 på egen hånd. Oppdag den tradisjonelle dalmatiske fiskerlandsbyen med sine smale gater, rullesteinstrender og innbydende promenade.   Sving innom Stiniva Cove etterpå, hvor du får oppleve viken på sin mest solrike tid på dagen for en rask 15-minutters dukkert i vannet. Deretter bærer det videre til øya Budikovac for din neste aktivitet: snorkling og bading i den blå lagunen. Lån snorkleutstyr om bord for å nyte en avslappende time i vannet, eller nyt en forfriskning på stranden. Til slutt blir det et besøk til Hvar, med noe ledig tid for å spise lunsj og gjøre litt sightseeing i den pittoreske havnebyen. Høydepunkter inkluderer det historiske sentrum og festningenen Španjolas utsikt over Pakleni-øyene. Slapp av og nyt naturen, mens du reiser tilbake til Split eller Trogir.

Fra Split: Tur til 5 øyer med adgang til den blå grotten

2. Fra Split: Tur til 5 øyer med adgang til den blå grotten

Utforsk øyene i Adriaterhavet på en dagstur fra Split. Besøk den blå grotten, sol deg eller snorkle ved Stinivastranden, og nyt tid på egen hånd på Hvar, i løpet av denne utflukten med en hurtiggående båt. Stig om bord en hurtiggående båt for å besøke den blå hulen på øya Biševo (billetter inkludert). Ankom når sollyset reflekteres på havbunnen og bader hulen i et helt spesielt lys. Nyt en kort kaffepause i landsbyen Komiža på øya Vis. Omkring kl. 12:00 cruiser du over til sørsiden av øya, til den lille Stinivabukten hvor du kan bade. De neste stedene du besøker er små, skjulte grotter rundt på øya Vis. Stinivabukten er dagens første badestopp for omkring en halvtime, før du drar over til øya Budikovac for neste badestopp. Dette er den eneste sandstranden blant alle steinstrendene, så sørg for å hoppe av for å kjenne litt sand mellom tærne også. Båten kjører opp på stranden, og du får mer enn nok tid til å kjøle deg ned, solbade og snorkle i denne unike bukten. Nyt panoramautsikten til Pakleni skjærgården på vei til Hvar, hvor du har mer enn 2 timer tilrådighet på egen hånd. Båten returnerer tilbake til det samme stedet hvor turen startet fra, rundt kl. 18:00.

Fra Split: Blå grotte og fem øyer med båttur til Hvar

3. Fra Split: Blå grotte og fem øyer med båttur til Hvar

På denne rundtursturen fra Split, se 5 øyer og 7 steder via hurtigbåt. Nyt den ultimate off-shore-opplevelsen med svømmepauser, fritid og uslåelig utsikt over øya. Besøk Blue Cave, Stiniva Beach, Hvar Island og mer. Begynn reisen i Split, og etter 90 minutter kommer du til Blue Cave. Deretter drar du til den vakre fiskerbyen Komiza på Vis-øya, hvor "Mamma Mia 2" ble filmet. Besøk deretter Stiniva Beach, kåret til den beste stranden i Europa. Nyt enda en svømmepause ved den skjulte turkise blå lagunen på øya Ravnik. Beundre den uberørte naturen på denne delen av øya mens du får god tid til å slappe av på rullesteinstranden og slikke sol. Neste på reiseruten er den vakre byen Hvar på Hvar-øya. Du har to timer til lunsj, og til å utforske byens utsøkte arkitektur. Før du avslutter turen – hvis du er på besøk i august – utforsk et annet bade- og snorklested i Stipanska Bay (Carpe Diem-stranden) på Pakleni-øyene (bare i juli og august).

Fra Split: Heldags hurtigbåttur til den blå grotte, Vis og Hvar

4. Fra Split: Heldags hurtigbåttur til den blå grotte, Vis og Hvar

Bli bedre kjent med det sentrale Dalmatia, på en heldagstur med hurtigbåt. Reis fra Split og besøk den spektakulære blå grotten, den pittoreske Pakleni-øya og den sjarmerende byen Hvar. Legg ut fra Split og dra først til et av Kroatias mest fantastiske naturlige underverker – den blå grotte på øya Biševo. Se hvordan solstrålene gjør grotten blå. Neste stopp er Monk Seal Cave («munkselgrotten»), et annet vakkert naturlig landemerke. Nyt solen i Stiniva Cove på Vis-øya. Beundre den vakre steinstranden, som er omgitt av vertikale klipper.  Utforsk den vakre grotten om bord en hurtigbåt og ta et bilde av denne uberørte attraksjonen. Deretter kan du dykke ned i Budikovacs turkise lagune eller la nysgjerrigheten lede deg forbi den lange rullesteinstranden på Dalmatias eneste øy med én enkelt innbygger. Utforsk Pakleni-øyene, en samling av 14 uberørte øyer. Du kan du gå til en av cocktailbarene med flott musikk, eller svømme i det krystallklare Adriaterhavet. Fortsett til Hvar by med stil og besøk den sjarmerende kystbyen med 8 århundrer med arkitektur som venter på å bli utforsket. Gå i trappen til den gamle Fortica-festningen, som snirkler seg inn i landskapet ovenfor byen. Kjenn den furu-duftende brisen, mens du absorberer utsikten over den gamle byen nedenfor og Pakleni-øyene i det fjerne. Se en av de første offentlige teatrene i Europa og bruk dette som referansepunkt, når du går igjennom de labyrintiske bakgatene i byen, etter små butikker og kaféer som ligger gjemt blant de gamle venetianske slottene. Til slutt, dra tilbake til Split tidlig på kvelden.

Split: Heldags katamarancruise til Hvar og Pakleni-øyene

5. Split: Heldags katamarancruise til Hvar og Pakleni-øyene

Bli med på en omvisning i byen Hvar, bad i en bortgjemt bukt ved en av Pakleni-øyene, og ta en dukkert utenfor kysten av øya Brač, på dette katamarancruiset fra Split. Nyt en deilig lunsj, snacks og ubegrenset med vann, brus, vin og øl.  Begynn med et avslappet cruise på en megakatamaran til den vakre øya Brač. Besøk byen i Hvar, der en guide viser deg de viktigste severdighetene i gamlebyen. Etter omvisningen har du omkring 1 time til å utforske videre på egen hånd. Opplev de fantastiske Pakleni-øyene og stopp for en svømmetur i en av de skjulte buktene. Det blir også tid til å nyte en appetittvekkende kyllingsalat og sandwich-lunsj. Kos deg dessuten med fersk frukt og kake mens du seiler. På seilasen tilbake til Split kan du nyte enda et badestopp utenfor øya Brač. Etterpå serveres det fersk frukt og hjemmelaget kake om bord. Nyt musikk og en drink mens solen går ned. Dette er en perfekt avslutning på denne uforglemmelige utflukten.

Fra Hvar: Hurtigbåttur til Den blå grotte og øya Vis

6. Fra Hvar: Hurtigbåttur til Den blå grotte og øya Vis

Legg ut på en heldags hurtigbåttur til øya Vis og området rundt. Ta en hurtigbåttur til de mange hulene og strendene, med stopp ved Den blå grotte og lagunen for bading og snorkling. Etter å ha møtt mannskapet og dine medreisende i Hvar havn, seiler du mot øya Vis om bord på en komfortabel hurtigbåt. Første stopp blir ved Den grønne grotte, på den lille holmen Ravnik. Tilbring litt tid på å beundre det naturlige grønnfargede vannet til dette naturfenomenet, før du drar til videre Stiniva Beach.  Nyt tid på egen hånd til å bade i Stinivas krystallklare vann eller beundre de enorme klippene i bukten. Dra til den fascinerende blå grotten på Bisevo-øya. Den blå lyseffekten i grotten er spektakulær, og skapes av sollyset som reflekteres av sandbunnen. Deretter kan du fortsette til øya Budikovac for å snorkle eller sole deg ved den blå lagunen. Du får utdelt snorkle- og sikkerhetsutstyr. Til slutt, stopp for lunsj enten på Pakleni-øyene, sørkysten av Hvar-øya eller på Vis-øya. Kos deg med lunsj (for egen regning) på en av de mange restaurantene ved stranden, slapp av i en strandbar eller nyt en siste svømmetur, før returen til Hvar.

Fra Hvar: Blue Cave, Green Cave & 5 Islands Speedboat Tour

7. Fra Hvar: Blue Cave, Green Cave & 5 Islands Speedboat Tour

Nyt en hurtigbåtutflukt fra Hvar og besøk den berømte blå grotten under et eventyr til 5 vakre øyer. Ta deg tid til å bade, sole deg eller snorkle på vakre strender med klart vann. Etter avgang fra havnen i Hvar, zoom over bølgene til det første stoppet på turen ved den blå lagunen på Budikovac-øya. Nyt svømming eller snorkling i det krystallklare vannet som har glitrende blå og grønne farger under himmelen. Reis ved siden av den blå og grønne hulen, oppkalt etter de fargerike refleksjonene av sollys inne, og skap et fortryllende naturlig syn. Reis ved siden av Stiniva-bukten på øya Vis. Beundre det unike utseendet til en av de vakreste strendene i Europa med litt tid til å slappe av i det klare blå vannet. Alternativt kan du svømme til land og ta noen flotte bilder fra bakkene rundt stranden. På vei tilbake til utgangspunktet, gjør et stopp ved Pakleni-øyene. Ta et kort cruise rundt disse små øyene og ta et stopp ved Palmižana, kjent for sin sandstrand. Etterpå kan du ri på bølgene tilbake til havnen i Hvar.

Fra Split: All-inclusive båttur m/ den blå grotte & grillmat

8. Fra Split: All-inclusive båttur m/ den blå grotte & grillmat

Ta et dagscruise fra Split for å utforske Komiža og Hvar, svøm og snorkle i uberørt vann, og nyt lokal mat på Vis-øya i en privat bukt. Nyt øl, vin, brus, croissanter, smultringer og forskjellige bakverk. Bruk snorkelutstyret som følger med når du kommer inn i Blue Lagoon på Budikovac-øya. Turen starter om morgenen for å sikre et forsprang på andre turgrupper. Når alle har satt seg hadde du ut mot den blå grotten hvor du blir tatt inn med små fiskerbåter for en sightseeingtur. Etter det kan du besøke Komiža-byen på øya Vis, den vakreste fiskerlandsbyen i Middelhavet. Du kan ta en kaffe der og ta en svømmetur. Din neste destinasjon er Budikovac-øyas blå lagune, hvor du har mer fritid. Bruk gjerne det medfølgende snorkelutstyret og håndklærne. Deretter drar du til Milna-bukten på øya Vis, hvor du får servert en nygrillet lunsj. Ta en svømmetur etter å ha nyt kaffen og isen. Sist men ikke minst, besøk Hvar by, hvor du har rundt 1-1,5 time til å slappe av og utforske før du drar tilbake til Split.

Fra Split: Blue Cave, Hvar, hurtigbåttur på 5 øyer

9. Fra Split: Blue Cave, Hvar, hurtigbåttur på 5 øyer

Merk: Båtene våre har solbeskyttelse for alle passasjerer, med komfortable seter (ikke bananseter). Liten gruppe (maks 12). Besøk 5 øyer, 7 forskjellige steder med en helt ny båt. Hopp på en hurtigbåt for en tidlig morgen, spennende 90-minutters tur til Biševo Island og besøk den blå grotten fra Split. Turen din er perfekt timet for at du skal oppleve minneverdig natur når sollyset reflekteres gjennom havet og lyser opp hele hulen i akvamarinblått lys. Bli underholdt med historier fra din offisielle lokale guide om hvordan hulen ble oppdaget. Deretter kan du utforske den sjarmerende byen Komiza på øya Vis, hvor "Mamma Mia 2" ble filmet. Gå ved siden av andre verdenskrigs militærbunkere på sørsiden av øya Vis. Neste destinasjon er Stiniva Beach kåret til den beste stranden i Europa hvor du kan beundre den vakre utsikten. Etterpå stopper du på Budikovac Blue Lagoon-øya for en lengre svømmetur på en skjult hvit rullesteinstrand med en turkis sjøfarge. Nyt panoramautsikten over den fantastiske skjærgården på Pakleni-øyene på reisen til Hvar. Ankomst til byen Hvar, en av de vakreste havnene i verden, med en rik kulturarv. Du vil ha minst 2 timer til lunsj og sightseeing. Før vi drar tilbake til Split vil vi stoppe ved Carpe Diem verdensberømte strandbar (juli, august).

Fra Hvar: Yachttur til Pakleni-øyene

10. Fra Hvar: Yachttur til Pakleni-øyene

Føl spenningen ved å seile på en moderne 36 fots yacht til Pakleni-øykjeden fra byen Hvar. Velg mellom en gruppetur til øya eller en mer eksklusiv privatreise. Yachten har plass til maks 8 gjester, så du vil ha ditt eget privatliv. Hvis du er en større gruppe vil du distribuere på en 2 yachter Gå ombord på skipet og lytt til en kort sikkerhetsbriefing og introduksjon til skipet. Ta noen bilder av Hvar mens du reiser. Ha sjansen til å manøvrere yachten selv på dager der værforholdene er optimale, eller len deg tilbake og la din profesjonelle skipper gjøre seilingen for deg. Slik sol mens du seiler til Pakleni-øyene. Stopp en time ved en naturlig bukt hvor du kan snorkle eller padle gjennom det turkise vannet. Gå tilbake på skipet og ta deg rundt på øyene. Dykk ned i vannet ved en annen bukt og ha litt fritid til å utforske øyene. Kjøp en kaffe på en lokal kafé eller dra til en bar for en tropisk cocktail. Cruise tilbake til utgangspunktet ditt i Hvar.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Hvar City

Alle aktiviteter

65 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Hvar City

Utforsk alle

Flere reisetips for Hvar City

Vil du vite mer om aktiviteter i Hvar City? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hvar City

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 578 vurderinger

Denne ekskursjonen var den uforglemmelige dagen for oppholdet, fantastisk landskap, krystallklart vann og et topp mannskap! Vi var en gruppe på 9 venner i alderen 19/20 og vi elsket alle denne aktiviteten. Dette er 10 timer med ren nytelse mellom svømming, besøk og god stemning på vei tilbake til Split. Mannskapet setter på musikk og alle passasjerer inviteres til dans, det er virkelig et uforglemmelig minne. PS: ombordstigning på båten er ved enden av diket nær Roof68 (jeg vet at vi ikke umiddelbart fant stedet sammen med vennene mine fordi det ikke er noen indikasjon på broen, bortsett fra selve morgenen av båten)

Jeg er så glad for at jeg dro på denne båtturen! Mannskapet var ekstremt morsomt og hjelpsomt! Det er en fin måte å møte andre mennesker på hvis du reiser alene og en enkel måte å utforske noen av de andre øyene. For god service, kvalitetsmat og ubegrensede drikkevarer (både alkoholfrie og alkoholfrie), var prisen for utflukten en stjålen!!!!

En av de beste alt-i-ett-cruise for en dag med 100 % nytelse. Fra Split til Hvar via tre smultringspotter, en drøm. Besøk av Hvar med guide + fritid. Alt inkludert formel fra lunsj til ubegrenset drikke som forvandler katamaranen til et dansegulv for returovergangen, enormt! Flott mannskap, flott kaptein DJ. Godt gjort og takk

Vi fikk sett veldig mye forskjellig. Været tillot oss ikke å gå inn i Blue Cave, men guidene snudde seg rundt å fikk vist oss Green Cave + et par ekstra øyer.

Nydelig dag på sjøen med nydelig båt og fin besetning! Anbefalest !!