Våre mest anbefalte ting å gjøre i Hurghada

Fra Hurghada: Heldagstur til Luxor og Kongenes dal

1. Fra Hurghada: Heldagstur til Luxor og Kongenes dal

Ta en dagstur fra Hurghada, for å se noen av Egypts fineste historiske steder i Luxordalen. Dra nytte av gratis transport fra og til hotellet ditt og omvisning med en egyptologguide, mens du utforsker noen av de viktigste landemerkene i det gamle Egypt. Etter at du har blitt hentet fra hotellet ditt, går ferden til Luxor for å besøke de mest berømte severdighetene i hele Egypt, inkludert tempelet i Karnak. Slapp av med en lunsj på en lokal restaurant, og gå deretter om bord på en typisk Felucca-båt for å krysse Nilen til De dødes by (valgfritt). De imponerende Memnonstøttene tar deg imot der. Dette er de siste restene fra tempelet til Amenophis III. Bli fascinert over den fantastiske arkitekturen fra Kongenes dal og besøk tempelet til Hatshepsut, en av de kvinnelige herskerne i det gamle Egypt.

Rødehavet: Snorklecruise til Orange Bay Island med lunsj

2. Rødehavet: Snorklecruise til Orange Bay Island med lunsj

Snorkle gjennom livlig, fargerikt marint liv på 2 fantastiske destinasjoner i løpet av dette cruiset i Rødehavet, til Orange Bay og Giftun-øyene. Få servert en appetittvekkende lunsj, brus og mineralvann om bord. Eventyret begynner når du plukkes opp om morgenen på hotellet ditt og deretter drar ut på en heldagstur med snorkling i Rødehavet. Seil til øyene Orange og Giftun, og speid etter delfiner underveis. Når du kommer til Orange Island, kan du bade i krystallklart vann og nyte den hvite sandstranden. I løpet av båtturen blir det 2 stopp for snorkling, hvor du kan se forbløffende korallrev bebodd av fargerike fisker. Få mer ut av omvisningen din ved å legge til alternativene med 20-minutters massasje og VR 360° -snorkleopplevelse eller 10-minutters paraseiling. Slapp av på soldekket og nyt den friske havbrisen mens du cruiser tilbake til marinaen, og bli kjørt tilbake til hotellet ditt etterpå.

Hurghada: Båttur med delfinsafari, snorkling og lunsj

3. Hurghada: Båttur med delfinsafari, snorkling og lunsj

Sett ut på et avslappende cruise fra Hurghada med mange muligheter til å svømme og snorkle i havet. Se opp for delfiner og beundre skjærene nedenfor. Nyt lunsj på dekk og nyt solskinnet. Bli hentet fra hotellet eller overnattingsstedet ditt i et luftkondisjonert kjøretøy og kjør til båtbrygga. Bli møtt av kapteinen og mannskapet og begynn din uforglemmelige sjøreise. Snorkle i Rødehavet, og kanskje til og med få en sjanse til å svømme med delfiner. Kapteinen din tar båten til steder som er kjent for delfinspotting, og holder en respektfull avstand. Den velutstyrte båten vil reise til flere steder for å sikre tid til delfinsafari og naturskjønn snorkling. Beundre skjønnheten til koraller og fargerike fisker. Nyt en deilig lunsj servert av mannskapet under cruiset og husk å lene deg tilbake og ha det gøy på båtturen. Gå tilbake til båtbrygga om ettermiddagen og nyt bekvemmeligheten av en transport tilbake til hotellet ditt.

Hurghada: Firehjuling, jeep, kamel, buggy og grillmiddag

4. Hurghada: Firehjuling, jeep, kamel, buggy og grillmiddag

Fordyp deg i beduinkulturen på denne dagsturen i Rødehavsørkenen. Utforsk Sahara i en romslig jeep med klimaanlegg. Nyt dessertsmaker med en BBQ-middag og prøv beduin-te. ri gjennom ørkenen på ryggen av en kamel og ta fantastiske bilder av solnedgangen mellom fjell og rødehavsbakker i den brede ørkenen   Opplev en spennende jeepsafari gjennom ørkenen fra Hurghada. Du blir hentet på hotellet og kjørt til Sahara. Nyt tiden din borte fra storbyens kjas og mas og bli overrasket over underverkene i ørkenen. Besøk en beduinlandsby, hvor du har muligheten til å oppleve kulturen og dagliglivet til innbyggerne. Du kan også nyte en kameltur gjennom ørkensanden. Beundre den fantastiske utsikten og se den vakre solnedgangen over ørkenen. Ta en spennende tur på en ATV Quad over ørkenen etterfulgt av en vogntur på sanddynene. Nyt en deilig grillmiddag og grillede delikatesser. Nyt orientalsk musikk og se show med Tanoura-dans og ild ved beduinteltet .

Hurghada: Tur med firehjuling eller buggy langs sjø og fjell

5. Hurghada: Tur med firehjuling eller buggy langs sjø og fjell

Legg ut på en guidet tur i Hurghada på firehjulinger og glir gjennom Rødehavets ørken i spennende hastigheter. Velg mellom alternativer, inkludert en solnedgangstur, en tur som fokuserer på landskapet til havet og fjellene, og mer. Etter henting fra hotellet, ta turen til startpunktet for turen. Du vil få en orientering om programmet fra en flerspråklig profesjonell guide. De vil hjelpe deg med å sette opp kjøreutstyret. Kjør deretter i en gruppe etter guiden din gjennom Rødehavsørkenen. Nyt utsikten under en fantastisk rute gjennom åser og ved fjellene. Tilpass turruten din og hva du ser ved å velge fra flere turalternativer: Velg morgenturalternativet for å sykle på en enkel eller dobbel quad langs sjøen, besøke klippene og fange utsikten under morgensolen. Sjø- og fjellalternativet tar deg med på en 20-minutters buggy-tur og en 45-minutters quad-tur langs sjøen og fjellene. Hvis du vil ha en opplevelse senere på dagen, bestill alternativet for solnedgangstur, tilgjengelig med enkelt- eller dobbeltfirere. Se solen gå ned mellom fjellene og nyt en fotoseanse på stranden før du kjører til andre steder for å se korallene ovenfra. For et familiealternativ, velg det private 4-personers buggyalternativet, perfekt for et eventyr i familiestørrelse.

Hurghada: ATV Quad Safari, Camel Ride & Beduin Village Tour

6. Hurghada: ATV Quad Safari, Camel Ride & Beduin Village Tour

Beundre de bølgende sanddynene på en fartsfylt firhjulingstur fra Hurghada. Nyt deretter en mer tradisjonell ørkenopplevelse med en kameltur og et besøk i en beduinlandsby. Nipp til te og lær om det lokale livet. Bli hentet på hotellet ditt og tatt med til firhjulingene, hvor du vil få sjansen til å prøvekjøre og lære alle de viktige detaljene til kjøretøyet før du legger ut på turen. Sett deg i gir og erobre sanddynene. La ørkenen gli forbi deg og kjenn adrenalinet strømme gjennom kroppen din. Etter omtrent en time kommer du til målet ditt – en beduinlandsby. Her kan du slappe av, drikke svart te og oppleve den beduinske livsstilen. Du kan også nyte en kameltur før du går tilbake til sanddynene til startpunktet.

Hurghada: Desert Star-Watching Adventure av Jeep med middag

7. Hurghada: Desert Star-Watching Adventure av Jeep med middag

Fordyp deg i skjønnheten til den store rødehavsørkenen på denne stjernebeskuende turen fra Hurghada med hotelltransport inkludert. Gå ombord i en jeep og nyt solnedgangen, ri deretter på en kamel, spis beduin-te og en grillmiddag, og nyt stjernekikking med en astronom. Begynn med henting med jeep til startpunktet for turen. Deretter kan du gå 26 kilometer inn i den pittoreske ørkenen Hurghada. Kjør gjennom observasjonsområdet for solnedgang til du kommer til beduinleiren. Deretter får du en kjølig og forfriskende velkomstdrink samt urtebeduin-te. Fortsett med guiden din og opplev tradisjonelt beduinliv, inkludert en beduinbuffé med grillmiddag. Etter middag kan du nyte roen i ørkenen og millioner av stjerner borte fra byens støy. Følg guiden din på en tur for å se den fjerne melkeveien representert gjennom stjernene. Til slutt, se noen av planetene gjennom et teleskop, og lær spennende informasjon om verdensrommet og stjernevitenskap fra en astronom. Når du er ferdig med å beundre stjernene, kan du gå tilbake til hotellet med jeep.

Fra Hurghada: Høydepunkter i Kairo og Giza inkludertlunsj

8. Fra Hurghada: Høydepunkter i Kairo og Giza inkludertlunsj

Oppdag «byen med 1000 minareter» på en dagstur til Kairo, med tur-retur transport med buss fra Hurghada. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg på den lange reisen, mens du beundrer utsikten til Suezbukten. På bussen ledsages du av en guide frem til du møter din egyptologguide. Ved ankomst tar din private egyptologguide deg med til Gizaplatået for å se det eldste av Verdens syv underverker. Få fantastisk utsikt over pyramidene i Giza, mens du studerer templene til Kufu, Khafra og Menkaure. Lær historien om hvordan templene ble konstruert, og hør historiene bak deres legender. Fortsett til den store Sfinxen, den gigantiske statuen av et liggende, mytisk dyr med en løves kropp og ansiktet til faraoen Khafre. Dra til Tempeldalen, knyttet til faraoen Khafre, og beundre prestasjonen av eldgammel ingeniørkunst. Deretter blir det en 30-minutters pause for lunsj på en lokal restaurant. Etterpå kjører du inn til Kairo sentrum for å oppdage gjenstandene ved det egyptiske museet på Tahrir-plassen, med hurtigadgang. Du kan også velge å legge til et Nilen-elvecruise og en kameltur til omvisningen når du bestiller. Museet, designet av den franske arkitekten Marcel Dourgnon, huser mer enn 120 000 mesterverk fra pre-dynastiske til farao-og gresk-romerske perioder. Lær om kunsten bak mumifisering i det gamle Egypt, før du drar tilbake til Hurghada. Etter å ha besøkt alle attraksjonene, nyt et shoppingstopp før du starter reisen tilbake til Hurghada.

Fra Hurghada: Båttur til Giftun Island inkludert snorkling og lunsjbuffet

9. Fra Hurghada: Båttur til Giftun Island inkludert snorkling og lunsjbuffet

Dra nytte av det fantastiske været i Hurghada med en snorkledag ute på Rødehavet. Beundre fargerike fisker og koraller på to snorklesteder, før du nyter en deilig buffélunsj om bord på båten. Slapp av på den hvite sandstranden, bad og ta bilder i Giftun Island nasjonalpark. Etter henting på hotellet ditt, blir du transportert til yachtmarinaen i et kjøretøy med klimaanlegg. Gå om bord i båten, slapp av om bord og nyt den fantastiske utsikten over Rødehavet. Stopp deretter ved det første snorklestedet, hvor du kan snorkle langs korallene som er millioner av år gamle, og se hundrevis av fisk. Etterpå returner du til båten for lunsj. Kos deg med en deilig buffé med fantastisk utsikt, før du gjør deg klar for neste stopp ved Orange Beach på Giftun-øya. Når du ankommer Giftun Islands nasjonalpark kan du slappe av i varmt krystallklart vann og på den hvite sandstranden i 2 timer. Ta bilder og bad fra stranden på øya. Slapp deretter av på båten og nyt solskinnet mens du får servert frukt. Seil til neste snorklested og utforsk den fantastiske undervannsverdenen med en rekke fisk og koraller. Til slutt går du om bord på transporten tilbake til hotellet ditt.

Fra Hurghada: Dagstur til Luxor og Kongenes dal med lunsj

10. Fra Hurghada: Dagstur til Luxor og Kongenes dal med lunsj

Bli med på en omvisning av den historiske byen Luxor og Kongenes dal, med avreise fra Hurghada. Besøk viktige severdigheter som templene Karnak og Hatshepsut, og Memnon-kolossene sammen med en ekspert egyptologguide. Begynn med en henting fra hotellet ditt i Hurghada og gå om bord i en komfortabel minibuss. Reis tilbake i tid til den fascinerende verden av Oldtidens Egypt med et besøk til de vakreste severdighetene rundt i byen. Ta en pause til lunsj på en lokal restaurant. Besøk Karnaktempelet og beundre hallene med søyler, kapeller og det hellige vannet ved dette UNESCO-verdensarvstedet. Nyt lunsj på en utvalgt restaurant i Luxor før du stiger ombord en felucca, en tradisjonell egyptisk seilbåt, for å krysse Nilen til motsatt elvebredde. Her kan du utforske de dødes by og Memnon-kolossene. Beundre de eneste restene av tempelet til Amenhotep III og besøk Kongenes dal. Bli inspirert av den fantastiske arkitekturen og oppdag tempelet til Hatshepsut, den eneste kvinnelige herskeren i det gamle Egypt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Hurghada
Fra ørkenen til havet – her kan utforskere forvente en overflod av faraoutflukter, delfinmøter og dykking.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Hurghada

Unikt Hurghada

Utforsk alle

Alle aktiviteter

391 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Hurghada

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Hurghada

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Hurghada?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Hurghada er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Hurghada?

De beste dagsturene og utfluktene fra Hurghada er:

Kairo

Flere reisetips for Hurghada

Vil du vite mer om aktiviteter i Hurghada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hurghada

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 46 498 vurderinger

Det var en veldig fin tur. Vi bestilte den private turen, og det var virkelig verdt å bruke litt mer penger på. Så vi tre reiste med Giud. I starten var det en briefing og det ble sjekket om man orket quad, så startet det. Innimellom var det en liten pause for å ta bilder. Ingenting ble påtvunget deg i landsbyen, det hele var veldig avslappet og veldig gøy! Jeg vil definitivt anbefale det.

En opplevelse for livet! Ahmed var en fantastisk reiseleder, veldig oppmerksom, engasjerende og kunnskapsrik. Det er lang tid å reise, men min partner og jeg holdt oss oppe til hentetid (01:30) og sov på minibussen så vi var friske på turen, og sov igjen på vei tilbake. Kunne ikke anbefale nok!

Det var en veldig fin tur, vi hadde det veldig gøy enten det var quad & buggy eller jeep-turen. Alt gikk bra med overføringen fra Safaga. Sjåføren vår var også. God stemning Bare en flott dag

Bortsett fra turen, som typisk er humpete i Egypt, var det en topptur! Personalet eller guiden på stedet var tysktalende og hjelpsom. Klare instruksjoner gitt. Gjerne igjen!

Fra henting til hele turen en flott opplevelse! Sterkt anbefalt!