Legg til datoer
Ting å gjøre

Hurghada

Fra ørkenen til havet – her kan utforskere forvente en overflod av faraoutflukter, delfinmøter og dykking.

Flere reisetips for Hurghada

Vil du vite mer om aktiviteter i Hurghada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hurghada

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 36 401 vurderinger

Vi ble hentet kl 05:30 i Makadi Bay, kjørte til Luxur til Kanak Temple (ankomst ca. 10:20 med pause halvveis i ruten. Turlederen vår Assem var rett og slett fantastisk. Han tok seg ikke bare av deltakerne brydde seg, han hadde også et toppnivå av ekspertise, som han var i stand til å bringe over. Etterpå kunne du enten bli med på en 45 minutters Nilen-tur på den andre siden av Nilen for 11€ per person, eller du tok en 45 minutters busstur til restauranten. Det var buffet, så dro vi til Kongenes dal, derfra til liktempelet i Hatshepsut, så var det et lite stoppested i håndverkerlandsbyen hvor Alabasta-steinen behandles og til slutt et fotostopp ved Colossi of Memnon kjølt vann, som imidlertid rant ut på veien tilbake.I Kongenes dal ved 50 grader i skyggen anbefales ikke turen i august. Ellers et MUST!

Turen var veldig bra. Kjøreturen fra Hurghada til Kairo var veldig humpete fordi veiene hadde mange jettegryter. Vi ble hentet fra hotellet i tide og kjørte ca 7 timer. Guidene våre var også veldig flinke, de ga oss god informasjon om hva som er verdt å gjøre og hva som ikke er det. Det som var irriterende var at de lokale gateselgerne var veldig påtrengende. De prøver å tiltrekke seg kunder med gaver. Våre reiseledere hadde advart oss om at vi "ikke skulle ta imot gavene" Lunsjen var ok. Omvisningen i pyramidene var veldig interessant, og det samme var museet.

Dagsturen var hundre prosent verdt det. Vår guide Rasha var en kjæreste og gjorde dagen vår søtere med sin hyggelige og fordomsfrie måte. Kjøreturen fra Hurghada er selvsagt tøff og skal ikke undervurderes. De mange sikkerhetskontrollene, veiforholdene og også trafikken bidrar til dette. Det er imidlertid verdt det, og du får mye på tilbud. Eventuelt kan vi bestille en båttur for 10 euro på Nilen gjennom Kairo. (Anbefaling fra vår side) Pris-ytelse-forholdet er flott! Vennlig hilsen Dustin & Samantha

Tilbrakte en veldig avslappende dag der. Kompisen var veldig vennlig og alltid et sted i nærheten, maten var veldig deilig og stranden var vakker og godt vedlikeholdt. Et fint sted for snorkling, da det er regler og barrierer som du ikke har lov til å gå utover (f.eks. kan du ikke snorkle over revet, noe som er bra). Bestilte på nettsiden om morgenen og ble hentet kort tid etterpå. Super ukomplisert. La oss gjøre det igjen. Tommel opp ;-)

Det var klart fra start at det ville bli en tøff dag. Du må ta hensyn til totalt 14 timer på bussen for hjemreise. Men det er verdt det og er uovertruffen når det gjelder pris-ytelse sammenligning. Du bør planlegge en omfattende massasje for neste dag for å få de stressede lemmene tilbake i form. Alt i alt en imponerende dag som brakte dette verdens under og menneskene vi elsker litt nærmere.