Opplevelser i
Hundertwasserhaus

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Hundertwasserhaus

Vil du vite mer om aktiviteter i Hundertwasserhaus? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hundertwasserhaus

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 490 vurderinger

Sykkeltur i Wien med guide var en flott opplevelse, og kan virkelig anbefales! Vi fikk sett store deler av byen og fikk masse nyttig informasjon fra den hyggelig guiden. Selv om det regnet hele turen så gikk det fint med regnponchoer som ble utdelt før start. Flatt og enkelt terreng med egen sykkeltrasé nesten over alt, gjør Wien til en fantastisk sykkelby!

Kjempefin tur

Vi hadde en meget dyktig guide, Horst. Han kom med mange interessante og morsomme anekdoter. Sykklene var så som så, bremsene var kjempe dårlig, de trenger en overhaling alle sammen. Skjønner at man må underskrive at de fraskriver seg all ansvar. Men helhetsinntrykket var absolutt bra.

Guiden vår het Horst Harrer ‍♂️Han var en veldig hyggelig kar med mye kunnskap. I tillegg til fakta fortalte han mange artige historier om historiske personer og sitt eget privatliv . En flott turanbefales virkelig ‍♂️‍♀️Du får sett mye av byen. Tommel opp for Horst morsomme historier

Veldig bra tur i Wien !

Vi hadde kun en dag i Wien og ønsket å se en del av severdighetene. Da viste det seg at dette opplegget passet perfekt. Vi fikk syklet og sett ganske mye av Wien og sett mange av severdighetene. Kudos til vår guide, Marcello, som var veldig flink og engasjerende. Takk for turen.

Det var ikke verst. Det har vært mye regn når jeg var i Wien så det var bra at jeg var på bussen så fikk jeg sett mest mulig. Det er bedre hvis det er flere buss som kjører på Green Line.