Våre mest anbefalte ting å gjøre i Houston

Houston: Space Center Houston Adgangsbillett

1. Houston: Space Center Houston Adgangsbillett

Utforsk Space Center Houston med sine 400 romartefakter samt permanente og omreisende utstillinger. Oppdag attraksjoner og teatre relatert til den spennende fremtiden og bemerkelsesverdige fortiden til USAs menneskelige romfartsprogram, alt for én inngangspris. Se verdens største samling av månesteiner og måneprøver for offentlig visning. Gå bak kulissene for å se NASA Johnson Space Center (basert på tilgjengelighet). Lær om det verdenskjente hjemmet til NASA Mission Control, International Space Station Mission Control og astronauttrening. Opplev den nyeste permanente utstillingen, SpaceX Falcon 9-raketten, vist utenfor sentrum. Gå rundt og under første-trinns booster som strekker seg over mer enn 156 fot. Se den eneste Falcon 9 på offentlig utstilling utenfor SpaceXs hovedkvarter, som er samme type rakett som lanserte NASA-astronautene Robert Behnken og Douglas Hurley på SpaceXs Crew Dragon-romfartøy 30. mai for Demo-2-oppdraget. Det markerte første gang siden 2011 at astronauter har skutt opp fra amerikansk jord.

Houston: Museum of Natural Science generell adgangsbillett

2. Houston: Museum of Natural Science generell adgangsbillett

Fordyp deg i den fascinerende naturvitenskapens verden med en inngangsbillett til Houston Museum of Natural Sciences, et av USAs mest besøkte museer. Se spektakulære mineralprøver, dinosaurskjeletter, romstasjonsmodeller og mye mer. Se på dusinvis av forhistoriske beist i Morian Hall of Paleontology som bringes til live i livlige utstillinger som animerer deres kamp for å overleve. Se en blå topaskrystall på mer enn 2000 karat i Cullen Hall of Gems and Minerals. Feir mangfoldet til Amerikas urfolk i John P. McGovern Hall of the Americas. Kom ansikt til ansikt med dyrelivsøkologi i Frensley Graham Hall of African Wildlife, eller lær om skjellvitenskap og studiet av bløtdyr i Strake Hall of Malacology.

Houston: Downtown Aquarium Heldagspass

3. Houston: Downtown Aquarium Heldagspass

Gå inn i et seks mål stort underholdningskompleks som huser et 500 000 gallon akvatisk eventyrland og er hjemsted for over 300 akvatiske arter fra hele verden. Dra nytte av et eventyrpass for hele dagen som inkluderer adgang til Aquarium Adventure Exhibit, Stingray Reef og ubegrensede fornøyelsesturer. Beundre de forskjellige fiskene og andre typer marint liv mens du tar deg gjennom 8 forskjellige områder, inkludert Louisiana-sumpen, et undervannsforlis, tropisk regnskog, et sunket tempel, en offshorerigg i Gulf of Mexico, utdanningsrommet og maharajaens tempel. Kom på nært hold med de fascinerende skapningene til Stingray Reef, hvor du kan ta på og mate levende rokker. Du kan også nyte ubegrensede turer som inkluderer Aqua Wheel, Shark Voyage Train, Lighthouse Dive, Diving Bell Pariserhjul, Aquatic Carousel og Frog Hopper.

Houston: Byomvisning og billett til NASA Space Center

4. Houston: Byomvisning og billett til NASA Space Center

Utforsk romfartens underverk på en uforglemmelig tur som inkluderer både bysightseeing i Houston og tur-retur transport til NASA/Johnson Space Center. Ha det gøy med interaktive utstillinger og aktiviteter. Her kan du blant annet ta på en månestein, bli med på en trikketur til NASAs kontrollsenter og se en replika av et romskip på Independence Plaza. Begynn dagen med romutforskning på land mens du blir tatt med på en kort bysightseeingtur rundt Houston hvor du kan se noen av de viktigste landemerkene. Etterpå kjører du 40 km fra sentrum av Houston til Space Center Houston, der du selv får oppleve USAs eventyr i verdensrommet. Space Center Houston er besøkssenteret for NASAs Johnson Space Center. Det er et eget anlegg som har aktiviteter og utstillinger laget av NASA i samarbeid med Disney Imagineering. Turen inkluderer en halvtimes trikketur til det gigantiske International Space Station Assembly Building og til NASAs kontrollsenter. Både barn og voksne vil bli underholdt av interaktive skjermer. Gå ikke glipp av Starship Gallery Artifact Museum, der du kan ta på en månestein eller prøve ut en simulator som lar deg lande på månen.

Houston Museum of Natural Sciences: Planetariumbillett

5. Houston Museum of Natural Sciences: Planetariumbillett

Fordyp deg i det store rommet på Burke Baker Planetarium i Houston Museum of Natural Science. Nyt det oppgraderte planetariumet som har verdens ledende digitale planetariumprogramvare og projeksjonssystem. La dette digitale projeksjonssystemet tillate deg å gå ut av verden og inn i det bredere universet. Utforsk planeter og asteroidefelt. Se projeksjoner av planeter, stjerner og hele galakser. Utvid kunnskapen din om universet med forskjellige kuppelshow som "Lamps of Atlantis", "Are We Really Alone?", "Black Holes", "Starry Night Express", "Dark Side of the Moon" , og "Pass til universet." Dagens siste forestilling er klokken 17.00.

Houston CityPASS®: Spar 49 % på 5 toppattraksjoner

6. Houston CityPASS®: Spar 49 % på 5 toppattraksjoner

Bruk Houston CityPASS® på din neste tur til Houston. Se verdens underverker, fantastiske dyr, fascinerende vitenskap, kunst i verdensklasse og mer med Houston CityPASS®-billetter. CityPASS®-billetter tilbyr praktisk umiddelbar levering og er gyldige i 9 dager på rad, noe som gir god tid til å oppleve hver attraksjon. Spar 49 % på forhåndsbetalt inngang til 5 attraksjoner du må se: • Space Center Houston – Generell adgang, inkludert Independence Plaza og NASA trikketur Pluss få adgang til 4 flere attraksjoner etter eget valg: • Downtown Aquarium – Generell adgang til Aquarium Adventure Exhibit; ritt og spill er ikke inkludert • Houston Museum of Natural Science – generell adgang • Houston Zoo – generell adgang; ikke gyldig for Zoo Lights • Kemah Boardwalk Heldagstur Pass – Heldags Ride Pass; Stingray, Boardwalk Beast og Iron Eagle er ikke inkludert • Children's Museum of Houston – generell adgang. For å komme inn i museet må gruppen din være i følge med et barn • Museum of Fine Arts, Houston – generell adgang til permanente samlinger og spesialutstillinger uten billett

Houston: Guidet byrundtur med panoramabuss med åpent tak

7. Houston: Guidet byrundtur med panoramabuss med åpent tak

Se de historiske høydepunktene og kulturelle gledene i Houston på denne panoramabussturen. Nyt uhindret utsikt fra setet ditt og lytt til informativ kommentar fra guiden din. Cruise forbi viktige landemerker som det historiske rådhuset, Market Square, Heritage Society og Graffiti Park. Start sightseeingturen på et besøkssenter med cowboy-tema med texanske kulturarv og artefakter og fotomuligheter. Sitt på kaffebaren eller kjøp suvenirer før du går ombord på bussen. Gå til Toyota Center, hjemmet til det profesjonelle NBA-basketlaget Houston Rockets. Se den vakre urbane parken Discovery Green som ligger i hjertet av Convention Center-området. Neste opp er Houston Graffiti Park fylt med livlig gatekunst og veggmalerier. Se den siste gatemaleriutstillingen organisert av Street Art for Mankind non-profit. Oppdag Minute Maid Park, hjemmet til 2022 World Series-mesterne, Houston Astros. Flytt til Market Square Park i byens historiske distrikt i sentrum for å se Old Union jernbanestasjonsbygning. Til slutt kan du beundre de siste originale bygningene på Main Street Square i sentrum. Beundre art deco-arkitekturen til Houston City Hall-bygningen foran Hermann Square. Se den saktegående Buffalo Bayou-elven, der John og Augustus Allen grunnla Houston i 1836. Fortsett deretter til Tranquility Park som ble bygget for å minnes Apollo 11-månelandingen i juli 1969. Se Downtown Aquarium, Sam Houston Park dedikert til bygningene og kulturen fra byens fortid, og Heritage Society museum og park.

Houston naturvitenskapelige museum: Cockrell Butterfly Center

8. Houston naturvitenskapelige museum: Cockrell Butterfly Center

Besøk Cockrell Butterfly Center ved Houston Museum of Natural Science. Gå gjennom et levende sommerfuglhabitat, beundre spektakulære levende og bevarte eksemplarer av noen av verdens største og rareste leddyr, og nyt interaktive spill og quiz. Ved ankomst går du inn i en tre-etasjers glassstruktur bygget rundt en 50 fot (15 meter) foss. Når du er inne, oppdag en simulert tropisk regnskog fylt med eksotiske planter og hundrevis av levende sommerfugler importert fra sommerfuglfarmer rundt om i verden. Forundre deg mens disse delikate skapningene flagrer gjennom vegetasjonen, stopp for å nippe til nektar eller fruktjuice, og av og til gå av på heldige besøkende. Føl fortryllelsen fortsette med forbløffende levende insekter, monterte eksemplarer, større-enn-livet-modeller og interaktive spill. Søk etter kamuflerte skapninger, møt en cricketværmann, lær hvordan insekter brukes til å løse forbrytelser, se løvskjæremaur på jobb, se gigantiske vepsebol, få et nærbilde av noen av Houstons største kakerlakker og mer. Gjemt under fossen og bak cenote-bassenget, oppdag hvordan insekter er spesielt viktige for mennesker. Lytt til intervjuer med virkelige entomologer og ta en titt inn i en entomologs laboratorium, hvor du kan se på nært hold på insektprøver. Dagens siste oppføring er klokken 17:30.

Houston: Billetter til Radiant Nature Holiday Lights Experience

9. Houston: Billetter til Radiant Nature Holiday Lights Experience

Oppdag Radiant Nature, et uforglemmelig eventyr for hele familien som du ikke bør gå glipp av. Her kan du vandre gjennom stier som lyser opp i et strålende lys fra mer enn 50 store kinesiske lykteinstallasjoner i tre temasoner, inkludert et interaktivt område med opplyste husker, finurlige vipper, et digitalt kaleidoskop du kan gå inn i, og andre oppslukende, Instagram-verdige innslag. Her kan du blant annet se en majestetisk drage på 60 meter, en 12 meter høy påfugl med en vifte som grasiøst folder seg ut, og mye mer. Feire naturens skjønnhet og den unike asiatiske kulturen i løpet av de tradisjonelle høst- og vinterhøytidene i Vesten, frem til månenyttår og den kinesiske lyktefestivalen. Besøkende kan også handle på en festlig markedsplass med kinesisk kunsthåndverk og kjøpe mat og drikke som er tilpasset årstiden. Parkering er ikke inkludert i denne billetten og må kjøpes separat fra Houston Botanic Garden. Parkering på stedet er "først til mølla" og koster 10 dollar per bil. Vaktene vil hjelpe deg med å finne en plass. Ellers oppfordres du til å bruke samkjøring for å komme til og fra Botanisk hage.

Houston: Billett til Buffalo Bayou Park Cistern

10. Houston: Billett til Buffalo Bayou Park Cistern

Oppdag hemmelighetene til et av Houstons mest ikoniske og historiske landemerker på en guidet vandretur. Hør om opprinnelsen til Buffalo Bayou Park Cistern og beundre den underjordiske arkitekturen mens du opplever et høyst uvanlig rom med store søyler og et 17-sekunders ekko. Sjekk inn på besøkssenteret i Buffalo Bayou Park, Houstons oase av grønt midt i byen. Møt guiden din ved inngangen til sisternen, og oppdag hvordan strukturen ble bygget i 1926 som byens opprinnelige drikkevannsreservoar. Du vil bli ført inn i den hule sisternen som har blitt gjenbrukt som et underjordisk offentlig rom. Beundre et interiør på størrelse med 1,5 fotballbaner og som på en gang holdt 15 millioner liter drikkevann. Slipp løs ditt indre barn og lek i rommet. Prøver å rope for å høre det 17 sekunder lange ekkoet mens lyden av stemmen din spretter fra veggene og taket. Beundre arkitekturen til monolittiske betongsøyler.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Houston
Det ikoniske romsenteret er bare begynnelsen, med massevis av museer og et livlig sentrum å utforske.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Houston

Alle aktiviteter

55 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Houston

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Houston

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Houston?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Houston er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Houston?

Flere reisetips for Houston

Vil du vite mer om aktiviteter i Houston? Trykk her for full oversikt