Legg til datoer

Hornblower Niagara Cruises

Hornblower Niagara Cruises: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

1. Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

Se Niagara Falls på nært hold på et fantastisk båtcruise etterfulgt av en guidet spasertur og besøk til Journey Behind the Falls. Velg mellom våre to morgenturer for en uforglemmelig opplevelse. 8 AM-turene starter denne ultimate Niagara Falls-turen med spesiell tilgang til dagens første heis. Denne reisen bringer deg 19 etasjer ned i juvet, komplett med panoramautsikt, noe som betyr at du vil være de første ned til bryggene og personlig eskortert på Niagara City Cruises-båten. Du får velge det best mulige visningsstedet før folkemengdene ankommer. Turen kl. 10.00 går ned til båthavnen på dagens første taubane og gir ditt første glimt av de utrolige Niagarafallene. En gang ved båthavnen er en gratis poncho inkludert, og stol på oss at du trenger den! Den 20 minutters cruise rundt fossen kan gjennomvåte alle som er på eventyr nær nok. Etter Niagara City Cruise vil guiden din fordype deg i historien og historiene til fossen mens du tar en spasertur rundt strandpromenaden. Se stedet for den tidligere bryllupsreisebroen mens du lærer historien om hvordan den kollapset og hører om det berømte utsiktspunktet for restauranten, Queen Victoria Place, hvor prinsesse Diana spiste. Den evige bevegelsen til Bridal Veil Falls og American Falls kan sees i aksjon, mens guiden din vekker liv til de modige våghalsene som utfordret fossens kraft ved å gå over kanten. Et enestående øyeblikk og bildemulighet er Horseshoe Falls, så ikke glem kameraet ditt. Table Rock Visitor Center er neste der du får delta på Journey Behind the Falls-opplevelsen. Med en forhåndsbestilt tidsluke kan du klatre rett ned trappene inn i de steinete grottene bak Niagara Falls der krasende vann gir gjenlyd gjennom tunnelene. Stien fører til en avsats på siden av fossen hvor du kan føle kraften til 3160 tonn vann i sekundet når det kommer fossende ned like ved. For de som ønsker en komplett Niagara Falls-opplevelse, blander denne turen eksklusiv tilgang, spenning og historie, med eksepsjonell historiefortelling fra en ekspertguide.

Niagara Falls: Walking Tour, Journey Behind Falls og Cruise

2. Niagara Falls: Walking Tour, Journey Behind Falls og Cruise

Opplev den beste måten å se Niagara Falls til fots med vår Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Du vil ikke gå glipp av denne en gang-i-livet-muligheten. Din morsomme Niagara Falls-tur begynner med at din lokale vennlige guide møter deg utenfor Skylon Tower. Mens du er der, vil du stige 520 fot opp i en glassheis til observasjonsdekket hvor du vil bli behandlet på en utrolig, fugleperspektiv av alle de tre Niagarafallene (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls) , samt Niagara-elven og området rundt. Når du kommer tilbake på bakken, vil neste stopp få deg til å gå ned 125 fot (ca. 40 m) for å utforske hulelignende tunneler bak fossen ved Journey Behind the Falls. Denne opplevelsen er en godbit for sansene, siden du ikke bare kan høre fallet, men også føle dem. Tunnelene fører til to observasjonsdekk, og gir deg den perfekte fotomuligheten. Etter besøket ditt til Journey Behind the Falls, tar vi deg ombord på Voyage To The Falls-båtturen. På cruiset ditt vil du seile rundt Niagara-juvet og komme så nært fossen som mulig. Du kan forvente å føle den forfriskende tåken på huden din under denne båtturen, men ikke bekymre deg, du vil bli utstyrt med en resirkulerbar regnponcho. Når du er ferdig med den fantastiske båtturen din, vil turen avsluttes, og du og guiden din vil skilles.

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

3. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

4. Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

Legg ut på en heldagsomvisning til Niagarafallene fra Toronto. Beundre de majestetiske fossene fra forskjellige perspektiver og nyt tiden til å utforske i ditt eget tempo. Oppgrader opplevelsen din med en båttur til fossen. Dra fra Toronto tidligere og returner raskere, på en morsom og avslappet dagstur til Niagara Falls. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg med en engasjert, lokal guide.Eventyret ditt begynner når du møter guiden din på det praktiske møtestedet i sentrum. Legg ut på en 1,5-times vakker kjøretur på vei til Niagara-regionen. Din kunnskapsrike sjåfør deler sin lokalkunnskap underveis. Stopp og besøk den historiske byen Niagara on the Lake på egen hånd. Ta inn severdighetene ved Niagara-elven og hjem verdt millioner av dollar langs den naturskjønne Niagara Parkway.  Det blir en guidet fotopause med stopp ved Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids og Niagara Gorge, før ankomst til Niagara Falls. Oppgrader for å inkludere den sesongbaserte båtturen Voyage to the Falls og seil inn i hjertet av de verdensberømte fossene (du må velge alternativet Omvisningen som inkluderer Voyage to the Falls-båtcruise for at cruiset skal være inkludert). Guiden din tar deg med til cruisets avgangspunkt slik at du får raskere  tilgang til båtens ombordstigningsområde.  Når cruiset ikke er i drift, drar du i stedet til utsiktsplattformen på toppen av Skylon Tower, for en uslåelig panoramautsikt til fossen.  Avhengig av alternativet du valgte, kan du nyte opptil 3 timer på egen hånd i Niagara Falls, for å utforske de lokale attraksjonene. Omvisningen din avsluttes med en rolig og kjølig retur til Toronto, i tide for at du kan slappe av før kveldsplanene dine.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

5. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Niagara Falls, Canada: Early Bird Zip Line til The Falls

6. Niagara Falls, Canada: Early Bird Zip Line til The Falls

Oppdag den fantastiske utsikten over Niagara Falls og få adrenalinet til å fosse med denne zipline-billetten med tidlig tilgang. Kjør 67 meter over Niagara River Gorge og 670 meter forbi American Falls. Nyt en praktisk overføringstjeneste tilbake til utgangspunktet. Dra nytte av ekspress adgang ved å fylle ut dispensasjonen på nettet på forhånd, og gå deretter direkte til oppskytingsområdet. Bli utstyrt med en hjelm og en komfortsele. Motta alle sikkerhetsinstruksjonene du trenger, slik at du bare kan lene deg tilbake, slappe av og nyte utsikten. Opplev naturens utrolige kraft når du svever over den berømte Niagara River Gorge og glir jevnt forbi American Falls mot den fantastiske kraften, tordnende brølet og den fantastiske tåken til de mektige Canadian Horseshoe Falls. Ankom Falls Observation Landing Deck for den aller beste visningen og fotomuligheten av de verdensberømte Niagara Falls i all sin prakt. Til slutt, gå raskt tilbake til toppen ombord i luftkondisjonerte varebiler.

Canada: Helikoptertur og båttur i Niagarafallene

7. Canada: Helikoptertur og båttur i Niagarafallene

Bli med på en guidet tur til Niagara Falls for å se den mektige fossen fra flere forskjellige perspektiver, inkludert fra oven med en 12-minutters helikoptertur. Opplev den kanadiske siden av fossen, ansett som den beste siden for å se både American og Horseshoe Falls. Fly rett over fossen og virvelstrømmene for å få et fugleperspektiv under en 12-minutters helikoptertur. Beundre det dramatiske synet av denne naturlige skjønnheten fra luften. Deretter kan du se kraften til Niagara Falls på nært hold ombord på Hornblower Niagara Cruise-båten, for besøkende mellom mai til november. Når båtcruiset ikke er i drift, opplev det morsomme Interactive Niagara Fury og Butterfly Conservatory. Nyt 360-graders utsikt fra observasjonsdekket til Skylon Tower og nyt en spektakulær lunsj i den roterende spisesalen. Avslutt med en reise bak de ikoniske Horseshoe Falls. Dagsturen avsluttes med retur til samme sted hvor du ble hentet.

Niagara Falls: Walking Tour with Journey Behind the Falls

8. Niagara Falls: Walking Tour with Journey Behind the Falls

Oppdag de mest fordelaktige utsiktspunktene rundt Niagara og dens tre fossefall, på en episk vandretur. På den guidede Niagara Falls-turen får du den ultimate introduksjonen til alle severdighetene du må se. Forvent å bli grepet av guidens fascinerende historier om fossens historie og reise til å bli det ikoniske landemerket det er i dag. Nyt muligheten til å utforske på egen hånd med en app-basert omvisning tilgjengelig på 5 forskjellige språk og utforsk de viktigste severdighetene i Niagara Falls mens du lærer om dens fascinerende fortid. Dra til Journey Behind the Falls for en spennende opplevelse mens du går ned 125 fot under fossen. Når du står på det nedre observasjonsdekket, vil du bli fascinert av de 2800 kubikkmeterne med vann som faller forbi deg hvert eneste sekund.

Niagara Falls: Tur med reise, båtcruise og Skylon-inngang

9. Niagara Falls: Tur med reise, båtcruise og Skylon-inngang

Bli med på en oppslukende Niagara Falls-opplevelse på denne turen med den perfekte blandingen av historie, spenning og inngang til toppattraksjoner, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls og den verdensberømte Voyage to the Falls båtcruise. Møt reiselederen din på Niagara Parks Welcome Center (5146 Murray Street Niagara Falls, ved siden av Queen Victoria Place). Start vandreturen din ved å gå ned til Journey behind Niagara Falls-opplevelsen for nære og personlige utsikter ved foten av fossen. Ta deretter en tur på den verdensberømte båtturen! Til slutt, avslutt turen på toppen av det ikoniske Skylon Tower, som står 775 fot over Niagara-elven, for en spektakulær panoramautsikt over fossen og byen. Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et eksklusivt merke med tilgang til $150 i rabatter på attraksjoner i området etter turen.

Fra Toronto: Niagara Falls Day Tour med Hornblower Cruise

10. Fra Toronto: Niagara Falls Day Tour med Hornblower Cruise

Kom så nær det dundrende brølet fra Canadian Horseshoe Falls som det er menneskelig mulig. Se den fantastiske kraften og den fantastiske tåken til et av verdens største naturlige underverker. Bli med Niagara Falls avgang Tour Bus fra Toronto! Nyt en guidet tur Lær og smak Ontarios Pure Maple Sirup. Vi er den eneste turoperatøren som tilbyr Pure Maple Sirup-smaking. Niagara Falls 20 minutter Hornblower Cruise Boat inkludert i pakken. Se de vakre Niagara-fallene på forhånd fra det ikoniske båtcruise. Perfekt mulighet til å komme nær fossen for en opplevelse som aldri har vært før.

Tilgjengelige aktiviteter

16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Hornblower Niagara Cruises

Vil du vite mer om aktiviteter i Hornblower Niagara Cruises? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hornblower Niagara Cruises

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 163 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.