Ting å gjøre Hordaland

Flere reisetips for Hordaland

Vil du vite mer om aktiviteter i Hordaland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hordaland

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 365 vurderinger

Lite cruise langs strandpromenaden med utsikt over Bergen by, under navnet Alversund. God organisering, informativ informasjon underveis, gratis transport på båten for å observere og ta de mest interessante bildene. Sirkulær rute som tillater en alltid fornyet observasjon. Aktivitetstiden (3 timer) er ganske balansert, da den lar turister få en følelse av landskapet og den menneskelige konfigurasjonen av området.

En opplevelse vanskelig å forklare med ord ... for å si unik og spektakulær er et underdrivelse! Kjøring var viktig gitt vinterperioden. Du må ha en god fysisk forberedelse og være vant til lange fjellturer .. 12 timers trekking var planlagt og i stedet med teamet mitt klarte vi å avslutte turen på 8 timer. Absolutt anbefalt for alle fjellelskere.

Turen var vakker - gode forklaringer - vi lærte mye om det elektriske kraftverket og om dyreverdenen. Til vår glede så vi en havørn. Innimellom mange raske manøvrer med vågale svinger, lo vi godt. Takk for en hyggelig ettermiddag.

virkelig vennlig mannskap, imøtekommende og kunnskapsrik; fantastisk natur. Rimelig priset forfriskninger. Vil anbefale på det sterkeste!

God aktivitet for å kjenne omgivelsene. Jeg anbefaler det.