Opplevelser i

Honolulu

Polynesisk hovedstad som byr på utallige øyaktiviteter, fra haidykking til naturskjønne vandreturer.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

De ti beste severdighetene og aktivitetene i Honolulu

Den hawaiianske hovedstaden er en liten by i storslåtte omgivelser! Uansett om du besøker Honolulu for å oppleve vulkanstrendene, spennende villmarksliv eller hedonistiske kulinariske opplevelser, vil du ikke gå tom for ting å se og gjøre. Her er ti av de beste attraksjonene og opplevelsene i Honolulu.

 • Diamond Head

  1. Diamond Head

  Honolulu er et paradis for fjellturer, og en av de beste rutene for å få en storslått sightseeingtur er stigningen mot Diamond Head, Waikikis karakteristiske sovende vulkan!

 • Nuuanu Pali State Wayside

  2. Nuuanu Pali State Wayside

  Koolau er en veldig uvanlig fjellkjede! Den gjenværende halvdelen av denne tidligere vulkanen er et fantastisk syn og den beste utsikten får du fra Nuuanu Pali State Wayside utkikkspunkt!

 • Pearl Harbor

  3. Pearl Harbor

  Bombingen av Pearl Harbor var et vendepunkt i andre verdenskrig. Marinebasen er fortsatt aktiv og det tilbys gratis turer om du kommer tidlig nok til å få tak i en billett!

 • Minnesmerket over USS Arizona

  4. Minnesmerket over USS Arizona

  1177 mennesker ble drept da skipet USS Arizona ble senket av japanske bomber i 1941. Dette minnesmerket er bygget over krigsskipet slik at besøkende kan se ned på vraket.

 • Polynesisk kultursenter

  5. Polynesisk kultursenter

  Denne hovedattraksjonen har gitt turister en spennende polynesisk kulturell opplevelse gjennom et halvt århundre, med kopier av landsbyer, kunsthåndtverk og Luaus!

 • Iolanipalasset

  6. Iolanipalasset

  Palasset er bygget av Hawaiis siste konge som et forsøk på å fremstille øyen som mer mektig og innflytelsesrik. Omvisninger i palasset gir et innblikk i det korte livet til dette kongedømmet.

 • Bernice Pauahai Bishop Museum

  7. Bernice Pauahai Bishop Museum

  Museet ble opprinnelig opprettet for å preservere arvegods fra grunnleggerens hawaiianske kone, og det kan skryte av å ha verdens største samling av polynesiske artefakter og naturvitenskapelige eksemplarer.

 • Hanauma Bay

  8. Hanauma Bay

  Dette iøynefallende naturreservatet er et av Hawaiis beste steder for å snorkle. Korallrevene som myldrer av liv, er så populære at det er nødvendig å begrense antall besøkende. Kom tidlig!

 • Honolulu Zoo

  9. Honolulu Zoo

  Dyrehagen ligger i en del av Kapiolani Park, den største og eldste parken i Hawaii, og er hjem til over 900 hovedsaklig tropiske arter. Ikke gå glipp av de hissige komodovaranene!

 • Waikiki Aquarium

  10. Waikiki Aquarium

  Om du ikke får tatt turen til Hanauma Bay må du sjekke ut Waikikis akvarium i stedet! Det er et lite akvarium, men det er fortsatt et fantastisk sted for å oppdage Hawaiis lokale havskapninger!

Planlegg besøket ditt

 • Når bør jeg reise til Honolulu?

  Det er aldri et dårlig tidspunkt å reise til Honolulu på, men desember til mars byr på litt mildere temperaturer enn sommerhalvåret, selv om dette gjør at det er større sjanse for regn. Om du kan bør du reise utenfor skoleferiene. Lavsesongen gjør at det er mindre turister på de beste strendene og på mange av severdighetene, slik som for eksempel USS Arizona minnesmerket.

 • Hvor mange dager?

  Ikke stress for å rekke over alt på for kort tid! Hawaii er absolutt ikke stedet for stress! Bestill et opphold i Honolulu for minst en uke, spesielt om du planlegger å se mer av øyen Oahu.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidssone
  UTC (-10:00)
 • Landskode
  +1
 • Beste tiden å dra
  Året rundt!

Other Sightseeing Options in Honolulu

Want to discover all there is to do in Honolulu? Click here for a full list.

Hva folk sier om Honolulu

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 098 vurderinger

Spektakulært!

Turen vår vart kansellert pga vêret. Vi fekk mld om dette på e-post med informasjon om korleis vi kunne gå fram for å få tilbake pengane. Vi tok kontakt via e-post og fekk ny tid for aktiviteten i staden. Det var SÅ kult! Litt uroleg sjø, så det var litt skumping medan vi var i haiburet, men det var veldig stilig. Såg fem haiar sim symde rundt oss.

fantastisk opplevelse med flere observasjoner av delfiner og skilpadder. transport til og fra hotellet var enkelt og godt koordinert. god gruppestørrelse på 20 personer. sterkt anbefalt

Fantastisk personale som virkelig elsker arbeidet de gjør og er gode på det. Så så mange delfiner, skilpadder og fisk. Fantastisk opplevelse - vil anbefale.

Mannskapet var kjempebra! Det var veldig moro. Vi så delfiner, skilpadder og fisker og en pukkellaks !!! Men dette var ikke forventet

Utmerket!!!!

Mannskapet var stort og visste hvordan vi kunne maksimere opplevelsen. Så så mange gode ting. Takk, Al Garcia