Ting å gjøre Holmenkollen

Ofte stilte spørsmål om Holmenkollen

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Holmenkollen på regnværsdager?

Flere reisetips for Holmenkollen

Vil du vite mer om aktiviteter i Holmenkollen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Holmenkollen

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 983 vurderinger

For oss var 48t-passet definitivt verdt det. Jada, du kan gjøre mye til fots, men etter noen kilometer med å gå oppover og nedover, er du glad om du kan la deg kjøre av og til. Vi var der i 3 netter og tok først en tur rundt i byen for å få oversikt og startet så passet på en slik måte at vi den siste dagen fortsatt kunne ta bussen til ColorLine-fergen med koffertene våre. Vi besøkte museene i tilstrekkelig antall. Du bør ikke gå glipp av FRAM og Holmenkollen, og passet ville være fornuftig for det alene, da ingen av dem kan nås til fots. Vi slapp heller å vente i kø med passet flere ganger. Jeg hadde på forhånd regnet ut hva vi skulle se og forventet +/- null, men til slutt brukte vi offentlig transport så mye at det var verdt det for oss. Men hvis du foretrekker å kjøre en e-scooter (€3,50 per dag), bør du beregne mer nøyaktig, det fungerer også bra!

Passet gjorde det enkelt å komme seg rundt i Oslo, og den gratis eller reduserte inngangen til mange attraksjoner muliggjorde enkle avgjørelser om hva du skulle se. Vi bestilte vårt på nett, men passet må hentes på Turistinformasjonen på hovedbanestasjonen i Oslo. Det fungerte bra for oss. Det var en enkel avgjørelse å ta en ferge for å se Folkets Museum mot slutten av dagen, siden det allerede var betalt for.

Veldig kunnskapsrik guide som ga mye informasjon mens vi kjørte gjennom byen og ved hvert syn vi stoppet ved. Fantastisk hvis du bare har kort tid i byen. Det hadde vært bra å ha litt mer tid i museene, så det kan være lurt å gjøre denne delen selvstendig - det er mye å se på kort tid! Jeg vil anbefale denne turen.

Jeg følte at jeg hadde frihet til å planlegge og deretter endre/legge til planene mine etter hvert som nærliggende steder med interessante steder ble klarere. Den 3. hver dag tok jeg en trikketur for å bare se på interessante nabolag. Jeg brukte trikker, busser og ferger og følte at jeg hadde bevegelsesfrihet.

Hentes praktisk på kontoret rett foran sentralstasjonen. Personalet veldig snill! Jeg brukte den til transport (for det meste trikker) Munch museum og restaurantrabatter. Det er virkelig verdt det hvis du tror at billetten som kun er gyldig i én time koster nesten 4 eur. Jeg kjøpte 48h. Sterkt anbefalt!