Legg til datoer

Holiday World

Holiday World: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Gran Canaria: Billett til Holiday World Maspalomas Wooland

1. Gran Canaria: Billett til Holiday World Maspalomas Wooland

Utforsk Gran Canarias mest komplette fornøyelsespark med mer enn 30 attraksjoner i tillegg til show, annet tidsfordriv, matområder og mye mer. Nyt en morsom dag for hele familien med berg-og-dalbaner for de store barna og dedikerte områder for små barn. Kjør pariserhjul for vakker utsikt over området, ta det med ro på karusellen eller kjenn adrenalinet pumpe i Spin Loop. Ta med de små på aktiviteter som er spesielt designet med tanke på dem og stopp for forfriskninger i mathallen.

Maspalomas: Utleie av karaokerom med Holiday World-tema

2. Maspalomas: Utleie av karaokerom med Holiday World-tema

Velg mellom 4 rom med forskjellige temaer Synger live i kveld... du! Vi introduserer deg som en stjerne fordi det er det du vil føle når du kommer ut av et av våre 4 karaokerom med forskjellige temaer og over 30 000 flerspråklige sanger. Bestill en stand for en flott tid med vennene dine og favorittmusikken din. Du vil være stjernen i showet og føle deg som en ekte artist. Elsker du å synge eller er du ute etter å sette opp et show?

Maspalomas: Inngangsbillett til bowlingøkten på Holiday World

3. Maspalomas: Inngangsbillett til bowlingøkten på Holiday World

Nyt den beste bowlingen på Gran Canaria Et nytt design for det som fortsatt vil være den største bowlinghallen på Gran Canaria, og den eneste virkelig profesjonelle på øya, med 16 baner. Mens du spiller kan du nyte mat og drikke fra Mr.Kale-restauranten, slik at du kan tilbringe en dag med latter og moro. Vi garanterer ikke at det ikke er bitt! Flere spanske mestere i forskjellige kategorier har forlatt våre fasiliteter: ikke gå glipp av turneringene og spesialtilbudene vi har gjennom året!

Escape room "The gratest show on earth" på Holidayworld

4. Escape room "The gratest show on earth" på Holidayworld

“Det største showet på jorden” Et sirkus har kommet til byen. Du og vennegjengen din har ønsket å besøke den kjente klovnen Charly Brauw, og har gått til garderoben hans, men det du finner er det parterte liket av en person. Alt er tilsmusset av blod, dørene er lukket og noen ser på deg. Du har 55 minutter på deg til å rømme fra rommet og varsle politiet om hva som skjer. Alder: 9-99 år. Vanskelighetsgrad: Middels. Sjanger: Mysterium Generiske ferdigheter: Søk, deduksjon, undersøkelse, logikk, romlig resonnement.

Escape room "the found of the Baskervilles" på Holidayworld

5. Escape room "the found of the Baskervilles" på Holidayworld

Bli med i dette Escape-rommet basert på romanen til den engelske forfatteren Arthur Conan Doyle. "The Baskerville Dog" : En forbannelse tynger Baskervilles som har brakt død og ulykke til påfølgende generasjoner av familien. Når Sir Charles Baskerville blir funnet død på heiene, mistenker Sherlock Holmes at det eneste gjenlevende medlemmet av familien, Sir Henry, vil bli det neste offeret, ikke på grunn av forbannelsen, men på grunn av ambisjonen til noen som ville gå for langt. . tjent på hans død. Den berømte detektiven vet at han må oppdage morderen før det er for sent, så han ber våre besøkende om hjelp. Det er det første rømningsrommet som bruker utvidet virkelighet. Alder: 9-99 år. Vanskelighetsgrad: Høy sjanger: Skrekk Generiske ferdigheter: Søk, deduksjon, undersøkelse, logikk, romlig resonnement.

Escape rooms "50's Rock and Roll" på Holidayworld

6. Escape rooms "50's Rock and Roll" på Holidayworld

«Rock and Roll» Det er 50-tallet, det er high school-festen, du måtte gå før den begynte å kunne organisere alt, du har allerede settene på og til og med bandet som skal spille. Når du kommer til treningsstudioet, skjønner du at noe er galt: du og gruppen din har blitt låst inne på bakrommet på skolen... en gal kriminell vil rote alt sammen slik at dere ikke kan organisere festen. Om 55 minutter må du åpne dørene for at resten av elevene skal komme inn og skoleballet kan begynne. Du kan bare lykkes hvis du klarer å sette alt i orden og åpne dørene for musikken. Alder: 9-99 år. Vanskelighetsgrad: Middels Sjanger: Undersøkelse Generiske ferdigheter: Søk, deduksjon, undersøkelse, logikk, romlig resonnement.

Flere reisetips for Holiday World

Vil du vite mer om aktiviteter i Holiday World? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Holiday World

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 86 vurderinger

Liten fornøyelsespark med få, men gode attraksjoner. Det er noe for enhver aldersgruppe fra småbarn til tenåringer. Når parken er moderat besøkt, kan barna virkelig slippe dampen. Ved full kapasitet er ventetider på forlystelsene eller 4D-kinoen å regne med. De ansatte som jobber der er svært vennlige og veldig humoristiske.

Veldig artig å plass! Vi var to voksne (26 og 32 år) som dro, hadde det gøy. Anbefaler escaperoomet Jorden Rundt!