Våre mest anbefalte ting å gjøre i Holbrook, New York

NYC: Billett til Chagall, Paris-New York på Hall des Lumières

1. NYC: Billett til Chagall, Paris-New York på Hall des Lumières

Få inngangsbilletter til Chagall, Paris – New York, en oppslukende digital installasjon viet til den produktive og uklassifiserbare maleren Marc Chagall (1887-1985). Beundre underverket Hall des Lumières, den største permanente digitale kunsten som ligger i Tribeca New York City. Denne unike digitale opplevelsen viser hele karrieren hans, og avslører arbeid forankret i dens tid, i krysset mellom de kunstneriske og kulturelle nyhetene på slutten av 1900-tallet, fortsatt i konstant fornyelse. Ikke gå glipp av, det originale bankhvelvet har blitt forvandlet til en futuristisk bonusutstilling som utforsker muligheten for menneskesinnet. Flott for alle aldre og for enhver anledning - fra datekvelder til familieutflukter, Hall des Lumières er et kulturelt reisemål du ikke vil gå glipp av!

NYC: Klassisk skonnertbrunch, dag- eller solnedgangsseil fra 1920-tallet

2. NYC: Klassisk skonnertbrunch, dag- eller solnedgangsseil fra 1920-tallet

Gå inn i en svunnen tid og la fortidens vind lede deg på en ekstraordinær reise gjennom hjertet av New York City. Klatre ombord på Shearwater, en klassisk skonnert fra 1920-tallet, og forbered deg på en oppslukende opplevelse som vil frakte deg tilbake til de pulserende dagene i de brølende tjueårene. Enten du velger brunsj-, dag- eller solnedgangsseil, vil du finne deg selv trollbundet av den rene elegansen og ynden til dette majestetiske fartøyet. Mens de milde bølgene bærer deg med deg, vil du ha muligheten til å sole deg i den fengslende skjønnheten til byens ikoniske skyline mens du omfavner de rytmiske lydene fra vannet under deg. Unn deg et herlig brunsjcruise, hvor du ikke bare kan nyte appetittvekkende kulinariske herligheter, men også unne sansene dine en unik blanding av smaker. Nyt deilige retter laget av dyktige kokker, og legg til en deilig vri på seilopplevelsen. Hvis utforskning på dagtid lokker deg, er dagseilet det perfekte valget. Fordyp deg i den rike maritime arven til New York City mens du glir langs det historiske vannet. Beundre de arkitektoniske underverkene langs kysten og se ikoniske landemerker som Frihetsgudinnen og Ellis Island fra et nytt perspektiv. For de som søker en virkelig magisk opplevelse, lover solnedgangsseilet en uforglemmelig reise. Når solen begynner å gå ned, og kaster en varm gylden glød over byen, vil du bli betatt av himmelens stadig skiftende fargetoner. Dette er det perfekte øyeblikket for å skape varige minner med dine kjære eller omfavne ensomheten i det åpne vannet. Gjennom reisen din vil kunnskapsrike besetningsmedlemmer være til stede for å veilede deg og dele fascinerende innsikt i byens maritime fortid. Ta gjerne kontakt med dem, still spørsmål og oppdag skjulte perler underveis. Dette er ikke bare et seil; det er en invitasjon til å fordype deg i den fortryllende verden av New York Citys maritime historie. Så grip muligheten til å legge ut på et eventyr utenom allfarvei, hvor ånden fra 1920-tallet flettes sammen med nåtidens livlige energi. Kom ombord på Shearwater og la reisen begynne.

NYC: Inngangsbillett til Sloomoo Institute

3. NYC: Inngangsbillett til Sloomoo Institute

Få en inngangsbillett til Sloomoo Institute i New York. Oppdag slimets helbredende og stressavlastende kraft mens du samhandler med mye slim. Lær om Sloomoo-universet, gå over en slimsjø, sprettertslim mot vennene dine, lag ditt unike slim, og forvandle deg til en virtuell slimskapning. Åpne sansene for de forskjellige luktene av slim mens du synker hendene ned i mer enn 30 kar med slim. Hver billett inkluderer tilgang til DIY Bar, hvor du kan designe en tilpasset 8 oz slime som du kan ta med hjem. Velg mellom over 40 farger, 60 dufter og 150 charms. Slingshot-slim mot venner og familie mens de står bak plexiglass, og sørg for at du drar nytte av denne fotomuligheten eller, enda bedre, lag en saktefilm-video. Forvandle deg til en virtuell bevegelig slimskapning på Slimey Mirrors og kjenn slimet mellom tærne mens du går over 350 liter slim ved Lake Sloomoo. Gå rundt og se slimete fakta på veggene. Pass deretter på at du tar deg tid og slapper av på ASMR-lydstasjonen og avslutter dagen med et besøk til Sloomoos unike slim-tema-butikk.

Sleepy Hollow: Washington Irving Self-Guided Audio Drive

4. Sleepy Hollow: Washington Irving Self-Guided Audio Drive

Washington Irving udødeliggjorde de legendariske byene Sleepy Hollow og Tarrytown i sin novelle fra 1820-tallet The Legend of Sleepy Hollow. På denne kjøreturen vil du jage ned den spøkelsesaktige og hodeløse skikkelsen på hesteryggen fra historien, mens du tar inn de ikoniske og hjemsøkte stedene som inspirerte den. Kjøreturen vår starter utenfor Philipsburg Manor hvor du vil høre hvordan den berømte forfatteren blandet Sleepy Hollow-lore, lokale karakterer og materiale han samlet inn, lånte og stjal fra en rekke kilder for å skape legenden om den hodeløse rytteren. Derfra skal jeg vise deg bruket der en ung Irving første gang hørte historien om en hessisk soldat som mistet hodet under den amerikanske revolusjonen. Det var også her den galopperende nissen senere raste og, ved hjelp av sitt løsrevne hode, brained skolemester Ichabod Crane. Du vil høre historier om de mange åndene som fortsatt antas å bo i byen og dens nabo, Tarrytown, før du ender på stedet der soldaten sies å ha mistet hodet! På denne kjøreturen gjennom Hudson River Valley vil du også: • Finn ut hva kirkegården fra den gamle nederlandske reformerte kirke fra 1685 har med den hodeløse rytteren å gjøre • Se Sleepy Hollow Cemetery der Washington Irving er gravlagt, og hør den spøkelsesaktige historien om bronsedamen • Passer gjennom de ofte skumle veiene til Sleepy Hollow Country Club, som er kjente trampeplasser for den galopperende nissen • Cruise ved Sparta Cemetery som ble arret av britiske kanoner under den amerikanske revolusjonen og nå hjemsøkes av den mystiske «Leatherman» • Finn ut om den britiske spionen, major John Andre, som hjemsøker Tarrytowns Patriot's Park • Hør hjerteskjærende historier om de tre gråtende kvinnene hvis rop trenger gjennom stormer • Oppdag den andre legenden om Sleepy Hollow, Mother Hulda • Se det historiske stedet til forfatterens tidligere hjem, Washington Irvings Sunnyside • Lær navnet på den hodeløse soldaten som inspirerte utallige iterasjoner Bli med meg, Jonathan Kruk, historiske Hudson Valleys "beste historieforteller", mens jeg viser deg områdets mest hjemsøkte steder. Jeg har fremført «the Legend» tusen ganger de siste tjuefem årene og ser frem til å bringe Irvings historier til live på denne turneen. Mot slutten av denne timelange turen vil du også være under Sleepy Hollows trolldom!

Lower Manhattan Tour: Wall Street & 9/11 Memorial

5. Lower Manhattan Tour: Wall Street & 9/11 Memorial

Møt guiden din i finansdistriktet for å lære om den tidlige historien til New York City, den tidlige nederlandske bosetningen og transformasjonen til dagens finansielle hovedstad. Det var som det ville vesten, en handelsutpost i utkanten av loven hvor våpen og ammunisjon ble handlet i bytte mot beverskinn fra indianerne. Du vil se økonomiske og historiske landemerker som Wall Street, New York Stock Exchange, House of Morgan, Charging Bull, samt gå inn i Federal Hall og Trinity Church. I New York Stock Exchange-bygningen vil du lære hvordan en gruppe på 24 handelsmenn ønsket å formalisere sin handel og opprettet Buttonwood-avtalen, som fødte børsen. Du vil stå på stedet for det første terrorangrepet på New York City, som forblir uløst den dag i dag. Gå langs Wall Street til 40 Wall Street hvor guiden din vil dele historien om Skyscraper Race i betongjungelen, når to bygninger som samtidig bygges for å overgå hverandre i høyden tar en overraskende vending. Guiden din vil bringe deg inn i Trinity Church, hvis kirkegård inneholder restene av mange store amerikanere: underskrivere av uavhengighetserklæringen, og grunnleggeren, Alexander Hamilton og oppfinneren Robert Fulton. Hør om den politiske rivaliseringen mellom Alexander Hamilton og USAs visepresident Aaron Burr som tok en blodig slutt. Deretter vil du ha sjansen til å reflektere ved 9/11-minnesmerket. Mot de fredelige bakgrunnslydene av det sildrende vannet som kommer fra Reflecting Absence-fossene, som er bygget på selve fotavtrykket til de tidligere World Trade Center-bygningene, vil reiselederen din gi en oversikt over hendelsene den dagen, samt mer emosjonelle og heroiske historier om menneskene som var involvert i angrepene og umiddelbare redningsarbeid. Du vil også lære om symbolikken og utformingen av selve minnesmerket, så vel som de nye WTC-bygningene, for eksempel One World Trade. For den siste strekningen av turen, gå sørover nedover Broadway hvor du vil se den berømte Charging Bull-statuen, Bowling Green Park og Canyon of Heroes. Turen din avsluttes i Battery Park hvor guiden din vil gi en oversikt over landets immigrasjonshistorie mens du stirrer utover havnen mot Frihetsgudinnen. Reiseplanen inkluderer: New York Stock Exchange Wall StreetFederal HallHouse of MorganTrump BuildingTrinity Church National 9/11 MemorialCanyon of Heroes/Ticker Tape Parade Route Charging Bull Alexander Hamilton Custom House Battery Park og Castle Clinton

New Jersey: Inngangsbillett til Paradox Museum

6. New Jersey: Inngangsbillett til Paradox Museum

Møt verdens største samling av paradoksbaserte utstillinger med en inngangsbillett til Paradox Museum i New Jersey. Fordyp deg i erfaringsbasert moderne kunst, lær om vitenskapen bak paradokser, og ta iøynefallende bilder og videoer som vil få dine sosiale medier til å bli vanvittig. Sjekk inn på museet og følg skiltene gjennom en labyrint av utstillinger som er designet for å oppleves i et enveis flytsystem. Klikk på bilder av illusjoner med markerte fotopunkter som sikrer den perfekte opptaksvinkelen. For en lærerik opplevelse om den spennende vitenskapen bak paradokser, se beskrivelser ved hver utstilling som forklarer "hva du skal gjøre" og "hva som skjer." Få mer inspirerende informasjon med skannbare QR-koder. Mens du trosser virkeligheten, still gjerne spørsmål eller få hjelp til å ta gruppebilder fra personalet. Før du går tilbake til virkeligheten, kan du stoppe ved Paradox Boutique, en gavebutikk med en rekke spill, klær, suvenirer og tilbehør, alt med et snev av paradoks.

Hoboken: Privat fottur med utsikt over Manhattan

7. Hoboken: Privat fottur med utsikt over Manhattan

Hobokens utsikt over Manhattan, parker ved elvebredden, industriell fortid, innvandrerpåvirkninger, brune steiner, kafeer, butikker og mat gir et unikt innblikk i lokalt liv og historie. Vennligst les dette for å bedre forstå byen jeg håper vi skal utforske sammen: nytimes.com/1985/11/15/arts/hoboken-a-10-minute-ride-to-far-away.html Følgende er eksempler på hvor vi kan gå. Vi kan tilpasse! Waterfront. Hoboken har forvandlet sine industribrygger til vakre parker og promenader, som tilbyr vidstrakt utsikt over New York Citys skyline. Den største er Pier A Park, som strekker seg 800 fot inn i Hudson River. Urban Land Institute kåret den til en topp 10 amerikansk urban park. Historie. Hoboken er fødestedet til baseball, Frank Sinatra og glidelåsen; nøkkelspiller i amerikanske kriger, immigrasjon og industrialisering; og tidligere hjemsted for noen av det 20. århundres mest avanserte verft og fabrikker, inkludert Maxwell House, Lipton Tea og Tootsie Roll. Museum. For de som er interessert, kan vi besøke Hobokens sjarmerende historiske museum. ($5 inngangsavgift. Stengt på mandager. Tar bare 15-30 minutter) Arkitektur. Med trekantede blokker med 3- og 4-etasjers brune steiner, fortauskafeer og noen få brosteinsgater, vil du ikke tro at du er bare en kilometer fra Times Square. Vi vil også besøke Hobokens jernbaneterminal – stille og rolig den 9. travleste i Nord-Amerika – hvis 1907 Beaux Arts-venterom vil ta deg tilbake i tid. Washington Street. Hobokens viktigste kommersielle gjennomfartsvei er hjem til restauranter, barer, kafeer og butikker – mange fortsatt lokalt eid. American Planning Association kalte den en gang en av de "10 store gatene i Amerika." Innvandring. Hoboken var et fremtredende reisemål for tyske og irske immigranter på 1800-tallet og italienere og Puerto Ricans på 1900-tallet. Påvirkningene deres forblir synlige i moderne Hobokens bygninger, kirker, mat, festivaler, sosiale klubber og mennesker. Bakerier, delikatesser og gelateriaer. Det originale Carlo's Bakery (aka Cake Boss, 1910) og Fiore's (hjemmelaget mozzarella, 1913) er blant Hobokens mest kjente lokale spisesteder. Nylig steg Kikilu Gelato til toppen av Hobokens must-taste attraksjoner – de beste utenfor Italia! Barer, bagels og pizzeriaer. Sammen med angivelig å ha "flest barer per kvadratkilometer" i USA, har Hoboken utallige bagelbutikker og pizzeriaer, noe som skaper gode muligheter for gjester til å smake på bagels, pizza og bacon-egg-og-oster i New York-stil. amerikanske merker. For besøkende utenfor byen som søker kjente merkevarer uten folkemengder fra Manhattan, har Hoboken en Shake Shack, Del Frisco's Steakhouse, Nike Store, lululemon og mer – alt innen 5 minutters gange! Stevens Institute of Technology. Et topp-100 amerikansk universitet som ligger på en høyde over Hudson River, Stevens campus tilbyr enda mer spektakulær utsikt over Empire State Building, One World Trade Center (Freedom Tower) og omkringliggende skyline. Drives av Viamo Tours, LLC Verten er Greg Guglielmo (linkedin.com/in/gregguglielmo/)

Brooklyn Heights og Dumbo- Best of NY Food Tour

8. Brooklyn Heights og Dumbo- Best of NY Food Tour

Den eneste matturen i New York du noen gang trenger å dra på! På denne turen vil du utforske den velsmakende matscenen i New York med en av våre dyktige og kunnskapsrike guider! Du vil lære hva som gjør NYCs mat til den mest mangfoldige i verden, med immigrasjon som en stor faktor i variasjonen. Vi vil dele hvordan visse retter kom hit og hvordan det har formet byen i dag. Vi vil nyte betydelige smaksprøver fra fem prisbelønte restauranter, så kom sulten! Vi vil dele hvordan visse retter kom hit og hvordan det har formet byen i dag. Vi vil nyte betydelige smaksprøver fra fem prisbelønte restauranter, så kom sulten! Du vil få: - Falafal i Brooklyn Heights - 1 (eller 2, hvis du er sulten) pizza i full størrelse fra @grimaldispizza 🍕 - Taco fra @lostacos1 🌮 - Pannekaker fra @clintonstbakingco 🥞 - Iskrem fra @thebrooklynicecreamfactory 🍦 - En historisk vandretur med en profesjonell NYC-guide i en liten gruppe. Mellom matstoppene vil vi dele den fascinerende sanne historien til Brooklyn Bridge, se lokal gatekunst og lære om Dumbos industrielle fortid, alt mens vi nyter en fantastisk utsikt over skyline. På slutten av turen får du nyte en søt godbit mens du har en vakker utsikt over Brooklyn Bridge.

USAs østkyst: Høstens høydepunkter Selvguidet audiotur med app

9. USAs østkyst: Høstens høydepunkter Selvguidet audiotur med app

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: I denne pakken er den 350+ kilometer lang og hver tur tar 2-3 timer å fullføre. Oppdag over 22 ikoniske høstløvsteder på østkysten i USA i ditt eget tempo med en selvguidet lydtur. Best av alt, nyt ubegrenset tilgang til lydturen din for fremtidige turer til østkysten. Dykk inn i historien og naturen til denne slående delen av USA, fra North Carolinas Blue Ridge Parkway til Maine's Acadia National Park. Denne pakketuren til østkysten er et must-ha, og lover en altomfattende reise gjennom Amerikas historiske hjerteland, pulserende byer og imponerende naturlandskap. Enten du foretrekker urban utforskning, fredelig landskap eller spenningen ved å oppdage skjulte historiske perler, har denne østkystturen deg dekket. Bare i Massachusetts kan du krysse den historiske Boston Freedom Trail, få en idyllisk utsikt fra Bunker Hill Monument, eller utforske Harvard Yard, hjertet av det verdensberømte universitetet. Gå videre til den sjarmerende Cape Cod, Cape Ann og Martha's Vineyard, eller dykk ned i fortiden med Salems beryktede hekseprosesser og de historiske byene Lexington og Concord. Reisen din gjennom Virginia og Tennessee utsetter deg for majesteten til Shenandoah nasjonalpark og Great Smoky Mountains, forbundet med den fantastiske Blue Ridge Parkway. New Hampshires Kancamagus Scenic Byway er et sjåførparadis, som tilbyr uovertruffen utsikt over høstløvverk. Opplev den sjarmerende maritime appellen til Maine's Acadia National Park og Bar Harbor. Lenger sør kan du ta inn den overdådige historien og kystskjønnheten til Rhode Islands naturskjønne Newport og Newport Cliffwalk. Utforsk New York City til fots med en spasertur gjennom Central Park, en av de mest kjente urbane parkene over hele verden. Til slutt, fordyp deg i nasjonens historie i Washington D.C., gå gjennom ikoniske landemerker og monumentale bygninger. Hver destinasjon er et vidunder i seg selv, og tilbyr unike kulturelle, historiske og naturlige attraksjoner.

Rockefeller Center Art & History: A Self-Guided Audio Tour

10. Rockefeller Center Art & History: A Self-Guided Audio Tour

Millioner besøker Rockefeller Center, men få legger merke til dets mange skjulte underverk, eller forstår den fascinerende historien om hvordan det ble til. På denne vandreturen vil jeg vise deg hva andre besøkende savner, inkludert de hemmelige historiene i de dekorative kunstverkene, og rollebesetningen av fascinerende karakterer som skapte den. Starter utenfor sentrum på Rockefeller Plaza, vil du høre historier om mot og kjærlighet, skandale og svik, kommunister og kapitalister, snakkiser og teetotalers. Jeg skal fortelle deg hvordan John D Rockefeller Sr. tjente den største formuen i historien, og hvordan sønnen hans Junior prøvde å gi alt bort. Du vil høre hvordan Junior personlig finansierte den største private eiendomsutviklingen i historien under den store depresjonen og skapte tusenvis av jobber for desperate arbeidere. Du vil også oppdage hvorfor Junior nektet å gå inn i senteret gjennom sidedørene. Når du tar deg rundt på plazaen, vil jeg peke ut den berømte skøytebanen, British Empire Building og Palazzo De Italia, hvor du vil lære koblingen mellom Mussolinis fall og spaghetti. Jeg skal også avsløre hvordan Rockefeller Center ble julens globale episenter, og stedet for kjente feriefilmer. Underveis vil du: • Avkode de hemmelige allegoriene som er skjult i noen av verdens største Art Deco-mesterverk, mange med kommunistiske temaer, inkludert La Maison Francaise • Hev et glass til de irske bartenderne som erklærte, «ingen drittsekk Rockefeller kommer til å rive ned baren min!»...og vant • Lær hvordan de berømte Channel Gardens fikk navnet sitt • Hør hvorfor den ikoniske gyldne statuen av Prometheus har kallenavnet «Leaping Louie» • Møt Atlas, den berømte humaniststatuen og avgjør selv om han virkelig ser ut som Mussolini • Se for deg selv blant publikum på åpningskvelden til Radio City Music Hall, en av tidenes største flopper • Oppdag hvorfor hæren satte ut vakter under scenen i Music Hall for å beskytte militærteknologi • Dukk inn i Magnolia Bakery, en gang en speakeasy fra forbudstiden kalt Hurley's Du vil også få innsikt i hvordan kunstneren Diego Rivera tok en rask en på Rockefellers, noe som førte til en av de største skandalene i kunsthistorien. Og for å toppe det, vil jeg gi deg en omvisning i 30 Rockefeller Plazas 15 fantastiske veggmalerier! Ved slutten av denne 90-minutters turen vil du ha en unik forståelse for den populære og ikoniske attraksjonen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Holbrook, New York

Alle aktiviteter

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Holbrook, New York

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Holbrook, New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Holbrook, New York?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Holbrook, New York er:

Hva er de beste rimelige omvisningene i Holbrook, New York?

Flere reisetips for Holbrook, New York

Vil du vite mer om aktiviteter i Holbrook, New York? Trykk her for full oversikt