Våre mest anbefalte ting å gjøre i Hilton Head Island

Hilton Head Island: Delfinsafari omvisning med båt

1. Hilton Head Island: Delfinsafari omvisning med båt

Ta inn skjønnheten til Hilton Head fra vannets perspektiv på en fullt fortalt båttur. Gled deg over møter på nært hold med delfiner, og finn ut om deres vaner, spisemønstre og mer med en lokal guide. Når du utforsker øyas vannveier, kan du lære om historien til området og de omkringliggende øyene fra guidens fortelling. Hør om østers, spartinagress, tidevann, søle og mer. I tillegg til delfiner, hold utkikk etter annet dyreliv, inkludert pelikaner, fiskeørn, rokker, hegre, skilpadder og mer som kan sees underveis.

Hilton Head Island: Sunset Dolphin Cruise

2. Hilton Head Island: Sunset Dolphin Cruise

Oppdag det utrolige dyrelivet på Hilton Head Island med et delfinspottcruise ved solnedgang. Søk etter atlantiske flaskenosedelfiner i åpent vann før du ser solnedgangen på Daufuskie Island. Seil mot det åpne hav på jakt etter atlantiske flaskenosedelfiner på et fantastisk sightseeingcruise. Delfinobservasjoner er garantert på dette cruiset. Etter å ha sett disse dyrene i åpent vann, reis til Daufuskie Island og opp Bull Creek til Dolphin Hole for å se solnedgangen. Beundre det utrolige landskapet med saltelvemunninger ved solnedgang. Lytt til direktekommentarer fra ekspertkapteinen din, og still mannskapet spørsmål du måtte ha. Øl, vin, snacks og drikke er tilgjengelig for kjøp under hele turen.

Hilton Head Island: Sunset Dinner Cruise

3. Hilton Head Island: Sunset Dinner Cruise

Gå ombord på det luksuriøse skipet Spirit of Harbour Town for en kveld med appetittvekkende mat og øyas beste solnedganger. Beundre den uslåelige utsikten mens du nyter en deilig middag og ser på mens solen glir bak horisonten. Velg å spise på det skyggefulle toppdekket, eller velg et bord i den kollimatkontrollerte kabinen med panoramavinduer. Slapp av med en drink fra baren med full service (for egen regning) mens du ser etter delfiner. Sunset Dinner Cruise Seil tidlig nok til å få med deg solnedgangen og gå tilbake etter mørkets frembrudd til lysene i Harbour Town. Enten det er en varm sommerkveld eller en koselig novemberkveld, er Sunset Dinner Cruise en perfekt måte å avslutte enhver dag i året på Hilton Head Island. Hold øye med delfiner, da de vanligvis dukker opp under middagscruise i solnedgangen. Meny Starter: • Arvestykke tomat panzanella salat Ditt valg av 1 hovedrett: • Fisk: svertet mahi-mahi • Kylling: stekt kyllingbryst • Svinekjøtt: berbere krydret svinekam • Vegetarisk/vegansk: fersk pasta primavera Dessert: • Key lime pai eller lagdelt sjokolademousse

Hilton Head Island: Delfincruise og naturtur

4. Hilton Head Island: Delfincruise og naturtur

Sett seil på et 14-passasjers båtcruise i det omkringliggende vannet på Hilton Head Island og møt flaskenosedelfiner og andre kystnære arter som fiskeørn, egrets, pelikaner, skallet ørn, en rekke strandfugler og mer. Få naturskjønn utsikt over Broad Creek og beundre de private bolighusene i Long Cove, Wexford Lock System og Spanish Wells Plantations. Se kjente attraksjoner, inkludert tHarbour Town Lighthouse, Daufuskie Island, Atlanterhavet, Tybee Island og Savannah River Bridge.

Hilton Head Island: Fergebillett tur-retur til Savannah

5. Hilton Head Island: Fergebillett tur-retur til Savannah

Cruise gjennom fantastiske kystnære vannveier fra Hilton Head Island til Savannah med denne tur-retur-ekspressfergebilletten. Gå ombord fra innsiden av Sea Pines Resort, og reis deretter til byen i en komfortabel, luftkondisjonert båt. Len deg tilbake og beundre utsikten mens du seiler gjennom gamle skipskanaler. Nyt 4 timer i Savannah for å utforske byen, før du drar tilbake til fergen. På hjemturen kan du dra nytte av happy hour-priser på utvalgte drinker.

Hilton Head Island: Naturskjønn helikoptertur

6. Hilton Head Island: Naturskjønn helikoptertur

Beundre den fantastiske utsikten kun sett med helikopter. Oppdag en rekke dyreliv fra delfiner og haier til havskilpadder og manta rays. Se Hilton Head, Daufuskie, Tybee Island og Savannah sentrum med fly. Velg mellom 3 alternativer: Havutsikt - 3 minutter Få utsikt over Folly Field Beach og Port Royal Sound på en 8-mils sløyfe rundt det nordøstlige hjørnet av øya. Denne flyturen er designet som en oppdagelsesflyvning for å oppleve hvordan det er å fly i et helikopter. Beach Cruiser - 6 minutter Fly rett over sandkysten til Hilton Head. Gå ut av Hilton Head Airport og gå østover, rett nedover de travleste strendene på øya. Denne turen tilbyr flott utsikt over Folly Field Beach, Broad Creek, Port Royal Sound og Shelter Cove. Beach Bum - 10 minutter En kombinasjon av Ocean View og Beach Cruiser-turene, tar denne turen deg langs den mest aktive strendene til Coligny Beach, Hilton Heads mest populære strandpark. Hold øye med livet i havet mens du flyr lavt langs stranden. Når du snur deg, begynner du å klatre høyt på himmelen og gir deg den beste utsikten over øya sammen med Parris Island og Downtown Savannah.

Hilton Head Island: Pirate Cruise on the Black Dagger

7. Hilton Head Island: Pirate Cruise on the Black Dagger

Unn de små livets eventyr ombord på et aktivitetsfylt piratcruise på Hilton Head Island. La barnet ditt leve ut sine galeste fantasier ved å forvandle seg til en pirat ved hjelp av ansiktsmaling og midlertidige tatoveringer. Hjelp til å finne en sunket skatt og beseire Stinky Pete. Gå til bryggene for å få et nytt piratnavn og lære å snakke som en ekte pirat. Gå ombord på den legendariske Black Dagger og seil på leting etter en skatt. Bli med på et kappløp for å finne Stinky Pete, øyas illeluktende pirat som vet om skattekartet og har stjålet nøkkelen Finn Stinky Pete før han kommer til skatten først. Se mannskapet bemanne vannkanonene og sprenge Stinky Pete til han gir tilbake nøkkelen. Nyt å synge og danse gjennom hele reisen, mens du navigerer over havet før du drar tilbake til utgangspunktet.

Hilton Head Island: America's Cup yachtcruise

8. Hilton Head Island: America's Cup yachtcruise

Gå ombord på en tidligere America's Cup-seilyacht for et ettermiddagscruise. Oppdag hva som skal til for å seile en racingyacht mens du hjelper mannskapet, eller bare lene deg tilbake og nyt turen. Se severdighetene i Calibogue Sound og lær om historien til disse farvannene. Ha kameraet klart mens du holder øye med delfiner. Drikke og merchandise er tilgjengelig for kjøp om bord.

Hilton Head Island: Dolphin Nature Cruise

9. Hilton Head Island: Dolphin Nature Cruise

Ta et sightseeingcruise for å utforske den utrolige naturen rundt Hilton Head Island og de omkringliggende vannveiene. Hør om øyas historie fra ekspertmannskapet ditt mens du søker etter atlantiske flaskenosedelfiner. Beundre kystlandskapet mens du lærer om livssyklusen til disse pattedyrene. Oppdag hvorfor denne regionen er det perfekte stedet for delfiner å bosette seg på. Med garantert observasjoner, er denne turen garantert et høydepunkt på ferien.

Hilton Head Island: 1,5-timers guidet kajakktur for små grupper

10. Hilton Head Island: 1,5-timers guidet kajakktur for små grupper

Lær om Hilton Head Islands rike historie og mangfoldige økosystem av en ekspertguide mens du padler på denne 1,5-timers kajakkturen. Mens du padler gjennom disse uberørte saltvannsmyrene, vil guiden fortelle deg om spartinagress, østers og annet lokalt dyreliv, samtidig som han eller hun svarer på alle spørsmål du måtte ha. Her får du muligheten til å observere mange lokale fuglearter, blant annet hegre, hegre, fiskeørn, brun pelikan og hvithodehavørn. Sørg også for å holde utkikk etter de kjære atlanterhavsdelfinene som svømmer lekent rundt. Dra nytte av en opplevelse i en liten gruppe på opptil 10 enkelt- eller tandemkajakker.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Hilton Head Island

Alle aktiviteter

41 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Hilton Head Island

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Hilton Head Island

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Hilton Head Island?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Hilton Head Island er:

Flere reisetips for Hilton Head Island

Vil du vite mer om aktiviteter i Hilton Head Island? Trykk her for full oversikt