Legg til datoer

Hibiscus Island

Hibiscus Island: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

1. Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

Slapp av på et fullt fortalt sightseeingcruise gjennom Biscayne Bay i Miami. Slapp av på det skyggefulle toppdekket mens du ser det beste av Miami slik folk fra Miami elsker å se det - fra vannet. Gå ombord på båten på Bayside Marketplace i hjertet av Miami sentrum eller velg alternativet med hotellhenting for å nyte en komfortabel tur til skipet. Slapp av i luksus på en to-nivå båt med åpne vinduer og et skyggefullt dekk. Fra sentrum vil du cruise gjennom øyene på Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte venetianske øyene er alle hjemsted for mange kjendiser og deres luksuriøse herskapshus. Hold øye med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og flere. Din erfarne tospråklige reiseguide vil peke ut alle de kjente hjemmene og landemerkene. Deretter kan du cruise forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havnen i Miami før du drar tilbake mot Miami sentrum. Miami sentrum har en av de mest spennende silhuettene som stadig oppdateres og har mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse leilighetene og hotellene i Brickell og Brickell Key og gå inn i munningen av Miami River. før du drar tilbake til Bayside Marketplace for å avslutte cruiset. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades luftbåttur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

2. Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

Nyt vannet i Miami og bylyset fra Biscayne Bay ombord på en cruisebåt. Se byen våkne til liv om natten når solen går ned og byens lys tennes. Tusenvis av lys lyser opp de utrolige høyhusene og byens skyline rundt bukten. Under turen kan du nippe til din valgfrie drikke som du kan kjøpe fra baren ombord. Få med deg severdigheter som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Avslutt cruiset ditt med en aktivitet for å se månen og beundre månens refleksjon på vannet under deg. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades airboat-tur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Miami: Sunset Cruise gjennom Biscayne Bay og South Beach

3. Miami: Sunset Cruise gjennom Biscayne Bay og South Beach

Ta en pause fra travle Miami sentrum og se solnedgangen fra vannet. Cruise over Biscayne Bay og beundre den utrolige utsikten over byens skyline. Velg alternativet med en hopp-på-hopp-av-bussbillett for også å utforske Miami med buss. Slapp av på en luksusyacht med åpne vinduer og skyggelagt dekk mens du lytter til kommentarer fra guiden din. Seil forbi kjente øyer, få et glimt av Al Capones herskapshus, og cruise ned til South Beach. Nyt forfriskninger underveis, tilgjengelig for kjøp fra baren ombord. Gå tilbake til land på slutten av en vakker kveld.

Miami: Biscayne Bay Happy Hour Cruise

4. Miami: Biscayne Bay Happy Hour Cruise

Sett avsted på et cruise fra Biscayne Bay i hjertet av Miami sentrum. Seil forbi Millionaire's Row på Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island og de berømte venetianske øyene mens du nipper til happy hour-drinker fra kontantbaren ombord. Etter ombordstigning, seil over Biscayne Bay for å se Miami fra vannet. Gå til kontantbaren for å kjøpe deg en drink du kan nyte under cruiset. Nyt en spektakulær utsikt over USAs tredje største stadig skiftende skyline fra den to-etasjes yachten. Se Millionaire's Row og Palm Island. Lytt til din engelsk- og spansktalende reiseguide mens de peker på kjente hjem og landemerker som ikke kan sees fra land. Slapp av med en drink på det luftkondisjonerte dekket med store åpne vinduer eller på det skyggefulle, åpne toppdekket. Ta inn Sunset Island, Fisher Island og de venetianske øyene. Oppgrader for å inkludere et måltid på Hard Rock Café som ligger ved Biscayne Bay. Du kan nyte måltidet på Hard Rock før eller rett etter cruiset. Siste møte er klokken 20.00 søndag til torsdag og klokken 21.00 fredag og lørdag. Meny med hard rock: Hovedrett: Enhver Hard Rock-burger, hovedsalat eller sandwich fra menyen (unntatt 24-karat Gold Leaf Steak Burger eller Double Decker Double Cheeseburger) Dessert: Kokkens valg Drikke: Ubegrenset kaffe, te eller brus

Miami: Biscayne Bay Mansions sightseeingcruise

5. Miami: Biscayne Bay Mansions sightseeingcruise

Beundre noen av Miamis mest ikoniske landemerker fra vannet på et unikt cruise rundt Biscayne Bay. Kom over American Airlines Arena (Home of the Miami Heat), Star Island, Fisher Island og The Venetian Islands. Beundre de luksuriøse herskapshusene langs kysten. Hopp ombord i båten og dra ut på et innsiktsfullt eventyr i et av Miamis mest elegante områder. Se de overveldende hjemmene til de rike og berømte rundt Biscayne Bay. Oppdag de berømte venetianske øyene, en kjede av menneskeskapte øyer bygget i 1920. Se Biscayne Island, San Marco Island og Flagler Monument Island, som fortsatt er ubebodd. Hør interessante fakta og historier om området og kjendisene som har bodd her, som Shaquille O'Neal, Gloria Estefan, Tommy Mottola og Al Capone, blant andre. Kjøp gjerne en deilig matbit eller drink fra kontantbaren mens du nyter severdighetene og lydene av Miami. Ikke glem å holde øye med dyrelivet, inkludert rokker, delfiner og sjøkuer.

Miami: Skyline Cruise of the Magic City & Millionaire Houses

6. Miami: Skyline Cruise of the Magic City & Millionaire Houses

Nyt utsikten over Miami sentrum fra dekket på båten vår mens du cruiser langs Biscayne Bay om kvelden. Se hjemmene til de rike og berømte, South Beach, De venetianske øyene, en kjede av menneskeskapte øyer i Biscayne Bay, opprinnelig bygget i 1920 som et minnesmerke over jernbanepioneren Henry Flagler, som inkluderer Biscayne Island, San Marco Island og San Marino Island er blant de mest kjente. Du vil se Miamis magiske nattskyline, opplyst av byens sterke lys og stjernene over. Nyt brisen og lyden av DJ-beats, ta slurker av vårt herlige utvalg av drinker og cocktailer fra kontantbaren mens du feirer med familie og venner på den spektakulære skjønnheten til Miamis vannkant. Bestill nå for å reservere plass!

Miami: Nattklubb for båtfest med Live DJ og åpen bar

7. Miami: Nattklubb for båtfest med Live DJ og åpen bar

Nyt en kveld med alt inkludert på vannet på en 2-nivå yacht som går fra Bayside Marketplace. Cruise rundt Biscayne Bay mens du og vennene dine nyter gratis snacks og ubegrenset drikke mens du nyter uslåelig utsikt over byens silhuett og hjemmene til de rike og berømte. Ta morsomme selfies mens du danser hele natten på denne non-stop festen med en live DJ og MC som spiller de hotteste låtene, inkludert Hop-Hop, R&B, Reggae og Latin Beats. Det er til og med en morsom dansekonkurranse og champagnedusjer. Få mest mulig ut av opplevelsen din i den åpne baren med whisky, rom, tequila, vodka, konjakk, vin, øl, fruktjuice og brus. Når du går ombord vil det også være gratis fingermat som vinger, pølser og chips. Denne flytende nattklubben besøker mange av høydepunktene i Miami, inkludert South Beach, Miami Beach, Fisher Island, Brickell, Bayside Marketplace, Port of Miami og Downtown Miami Skyline. Du vil også få se hjemmene til de rike og berømte på de venetianske øyene, Palm Island, Hibiscus Island og Star Island.

Miami: Sunset Cruise med kjendishjem og åpen bar

8. Miami: Sunset Cruise med kjendishjem og åpen bar

Hopp ombord på et US Coast Guard-lisensiert fartøy for en avslappende kveld borte fra travle Miami sentrum og se solnedgangen fra vannet akkompagnert av god musikk, venner og cocktailer. Cruiset gjennom Miamis berømte Biscayne Bay inkluderer Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fischer Island og de mest beryktede venetianske øyene. Lytt til guiden din mens han peker ut de overdådige hjemmene til kjendiser som Gloria Estefan, P. Diddy, Marc Anthony, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon og flere. Når natten nærmer seg, vil du oppleve Miamis fantastiske skyline lyse opp. Slapp av og stress ned mens du nyter det vakre været og fantastiske severdighetene mens du fanger opp med familie og venner over god musikk og cocktailer

Miami: 60-minutters kvelds-sightseeingcruise på Biscayne Bay

9. Miami: 60-minutters kvelds-sightseeingcruise på Biscayne Bay

Beundre byen i solnedgangen eller om kvelden med dette cruiset rundt Miamis Biscayne Bay. Unngå å gå glipp av høydepunkter med en tospråklig guide som peker ut landemerker underveis. Kjør komfortabelt på en 30-seters båt der du kan kjøpe et utvalg av drikkevarer. Gå om bord på Bayside Marketplace i Miami sentrum. Cruise forbi herskapshusene på de mange øyene som ligger spredt utover bukten, som Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island og de berømte Venetian Islands. Ta med egen snacks og drikke til å nippe til og nyte. Se hus som har vært bebodd av kjendiser som Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon og Al Capone. Kjør forbi det pulserende South Beach-området, det eksklusive boligområdet på Fisher Island og den travle havnen i Miami, før du cruiser tilbake mot Downtown Miami med den ikoniske skyline som lyser opp og glitrer i vannet. Avslutt turen på Bayside Marketplace.

Miami: Millionaires Cruise, Little Havana Food and City Tour

10. Miami: Millionaires Cruise, Little Havana Food and City Tour

Miami topp 3 aktiviteter Millionær hjem 90 min cruise, Little Havana Food tour og en bysightseeingtur. 90 min cruise: Slapp av på et sightseeingcruise gjennom Biscayne Bay i Miami. Seil forbi Hibiscus Island, ta inn den travle aktiviteten på Bayside Marketplace, og slapp av på det skyggefulle toppdekket. Gå ombord på båten fra hjertet av Miami sentrum eller velg alternativet med hotellhenting for å nyte en komfortabel tur til skipet. Slapp av i luksus på en to-nivå båt med åpne vinduer og et skyggefullt dekk. Fra sentrum vil du seile mot Star Island, hvor mange kjendiser bor i sine fantastiske herskapshus. Få et glimt av Al Capones hus mens du cruiser langs Biscayne Bay. Deretter går du til Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island og Fischer Island. Se de berømte venetianske øyene og oppdag flere herskapshus for kjendiser underveis. Hold øye med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon og flere. Din erfarne reiseleder vil peke ut alle de kjente hjemmene og landemerkene. Deretter kan du cruise ned til South Beach og Bayside Marketplace for å virkelig se alt Miami har å tilby. På slutten av cruiset legger du til kai tilbake i Miami sentrum. Little Havana Food Tour: Utforsk de 5 hovedblokkene i Miamis Little Havana og lær om kulturen og historien til dette unike nabolaget med en lokal guide. Nyt smaksprøver fra de beste familieeide etablissementene på Calle Ocho, som serverer tradisjonell cubansk mat og kaffe. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere en busstur. Møt din lokale tospråklige guide på et tradisjonelt cubansk kaffehus hvor kaffen er brent internt, og hvor du kan smake på denne unike drikken selv. På turen vil du: smake på en rekke cubanske matvarer som empanadas, croquetas, kyllingplantainer, guavabakverk og cubanske Churros; møt lokale musikere og nyt tradisjonell cubansk musikk; se den eldgamle kunsten å rulle sigarer: og besøk kulturelle og historiske steder underveis. Besøk det kulturelle episenteret som er Domino Park. Se den ikoniske cubanske jazzbaren som Louis Armstrong og Billie Holiday besøkte. Lær om det historiske Tower Theatre og Cubaocho Museum and Performing Arts Center. Gå på Calle Ocho Walk of Fame til ære for Celia Cruz og Gloria Estefan. Bytur: vil bli gitt på en luftkondisjonert buss med en tospråklig guide.

Tilgjengelige aktiviteter

23 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Hibiscus Island

Vil du vite mer om aktiviteter i Hibiscus Island? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hibiscus Island

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 2 048 vurderinger

Selve turen var utmerket, og vi likte den. Den delen jeg var frustrert over var det faktum at tidspunktet jeg valgte var 10 og jeg kom dit i tide til å sjekke inn 45 minutter før jeg ble fortalt at turen ikke ville gå før 10:30. I følge personen der er turene planlagt 30 minutter etter publisert tid på nettsiden. Dette gjør det litt nedslående hvis du planlegger rundt andre aktiviteter, for eksempel flyruter osv. For meg fungerte det, men jeg foretrekker at nettsidens tidsplan og den faktiske tidsplanen stemmer overens.

Båtturen var fantastisk. Turlederen var flott og gjorde det morsomt. Du kunne fortelle at hun elsket jobben sin. Vil definitivt anbefale. Må bare oppdatere siden din. Vi skulle gå klokken 10, men gjorde det ikke før klokken 10.30. Fyren ved billettluken sa at de gjorde det på grunn av trafikken slik at folk ikke skulle gå glipp av båtturen. Vi kom dit klokken 9:15 per nettsted, men dro ikke før klokken 1030