Legg til datoer

Het Scheepvaartmuseum National Maritime Museum

Flere reisetips for Het Scheepvaartmuseum National Maritime Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Het Scheepvaartmuseum National Maritime Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Het Scheepvaartmuseum National Maritime Museum

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 586 vurderinger

Min mann og jeg hadde en fantastisk tid på vår båttur. Operatørene av båten vår, Charly og Isabel, gjorde den til en lærerik og underholdende. De gjorde sitt beste for å få alle gjester med på timeturen. Båten var ren, instruksjonene for å komme seg til båten var flotte og personalet hadde sosial avstand til oss alle på båten, samt brukte hånddesinfeksjon før de gikk inn i båten. Jeg trengte hjelp fordi jeg har et brukket bein og de var grådige og hjalp meg med å bli komfortabel på turen.

Alt gikk kjempebra. Vi viste nettbilletter, desinfiserte hender og så av gårde til båten. Det var to par der, så 6 personer pluss guiden. Jenta var hyggelig, men forklarte ikke så mye, var stille mesteparten av tiden, kanskje hun ikke ville ødelegge den "romantiske stemningen" :D men ellers er vi veldig fornøyde. Båten var ren og velfylt med pute og teppe. Drinker ble også tilbudt (ikke inkludert i prisen).

Beste vannopplevelse i Amsterdam. Vakker. Rolig. Stille. Beste tid er kl. 18.00 fordi det er lyst når reisen starter, og så når den nesten er ferdig, blir himmelen mørkere, det er helt nydelig. Jeg elsket det, uten tvil. Nydelig personale også, veldig morsomt, de vil forklare alt, gi deg et teppe og til og med servere deg en drink. Sørg for å ta med en varm lue og et skjerf og jakke for den kalde brisen

Det var veldig hyggelig, båten var behagelig og ren. Ruten var interessant. Jeg ville foretrukket en live forteller, men den innspilte fortellingen via hodetelefonene var fin. Råd til de som bestiller: Dra i skumringen, slik at du kan se husene rundt kanalene og noen av stedene før det blir mørkt, men fortsatt nyte lysene når det blir mørkere.

We loved this activity! The weather was lovely and we learned a lot about the history of Amsterdam.