Legg til datoer

Hertogenbosch
Aktiviteter på regnværsdager

Aktiviteter på regnværsdager

Våre mest anbefalte Hertogenbosch Aktiviteter på regnværsdager

Kaatsheuvel: Dagsbillett til Efteling Theme Park

1. Kaatsheuvel: Dagsbillett til Efteling Theme Park

Nyt dyrebare øyeblikk med dine kjære på denne familieutflukten. Dagsbilletten din åpner døren til en eventyrverden full av forunderlige historier, herlige drømmer og eventyr i høy fart. Skli gjennom den fortryllende verden av feer gjennom mørket i Droomvlucht (Dreamflight). Hold godt på hverandre under det spektakulære showet Raveleijn, med hesteryttere som gjør stunt og et monster som puster ild. Avslutt dagen på Aquanura, det største vannshowet i Europa. Barna kommer til å danse av glede i Fairytale Forest («eventyrskogen») og feste verden rundt i Carnaval Festival («karnivalsfesten»). De kommer til å hoppe og danse til levende underholdning, ha uendelig med moro på barneattraksjonene, flykte fra drager og spøkelser på spektakulære berg-og-dal-baner. Det er også mulighet for å sette seil i frådende sjø ombord det mystiske spøkelseskipet De Vliegende Hollander («den flyvende hollender»). Og hva med å stupe rett ned i en dyp gruve, i 90 kilometer i timen på slede-attraksjonen Baron 1898. 

Vught: Inngangsbillett til National Monument Concentration Camp

2. Vught: Inngangsbillett til National Monument Concentration Camp

Forhåndsbestill billett til Konzentrationslager Herzogenbusch eller Kamp Vught og besøkt minnesenteret som gir en grundig innsikt i opprinnelsen til Camp Vught og livene til menneskene som er fengslet der. Ta deg tid til den faste utstillingen "Camp Vught: Seven Seasons and 32.000 Stories". Få et innblikk i Camp Vughts historie basert på mange personlige historier og gjenstander. Hør historier om mennesker fra 35 forskjellige nasjonaliteter, som hver opplevde andre verdenskrig på sin egen unike måte. Ta deg ut til uteområdet som inkluderer en modell av den tidligere campingplassen, en rekonstruert brakke, flere vakttårn, det originale krematoriet og et minnesmerke over barnetransportene fra juni 1943. Besøk Barrack 1B , som er den siste gjenværende originale brakken fra Camp Vught. Oppdag utstillingen 'If Walls Could Speak' som dekker 4 perioder: konsentrasjonsleiren (1943-1944), bruken av stedet som oppholdssted for tyske sivile evakuerte, nederlendere mistenkt for samarbeid, og molukkanske KNIL-soldater og deres familier. Ta deg til det tidligere henrettelsesstedet Camp Vught ligger innen gangavstand fra museet, gjemt i skogen. Pause ved monumentet som markerer det faktiske stedet der 329 menn ble henrettet. Langs adkomstveien til museet, etter linjen til leirens tidligere jernbane, står to restaurerte godsvogner. Disse vognene, et verdensomspennende symbol på forfølgelse og deportasjon under andre verdenskrig.

Den Bosch: Inngangsbillett til Het Noordbrabants Museum

3. Den Bosch: Inngangsbillett til Het Noordbrabants Museum

Besøk Noordbrabants Museum i det historiske sentrum av s-Hertogenbosch og oppdag et moderne museum dedikert til kunst, historie og kultur. Beundre verk av kunstnere som kom fra Nord-Brabant, inkludert Vincent van Gogh og Hieronymus Bosch. Brueghel: familiegjenforeningen - fra 30. september 2023 til 7. januar 2024 Fra Paris til Berlin og Milano til Boston: alle som ønsket å beundre de verdensberømte verkene til Brueghel-malerfamilien på nært hold, ble i lang tid tvunget til å reise til de største museene i verden. Men nå samler Noordbrabants Museum det beste fra fem generasjoner av Brueghel i en unik og ambisiøs samling av åtti malerier og trykk. Sammen under ett tak for første gang. En familiegjenforening i Den Bosch! I de permanente utstillingene kan du utforske historien om Brabants fortid og nåtid gjennom kunsten som vises. Se kunstverk av høyprofilerte kunstnere som Jan Sluijters og Bruegel-familien, samt en bred samling verk av samtidskunstnere fra Brabant. Oppdag skiftende midlertidige utstillinger som både viser anerkjent internasjonal kunst og gir unge, talentfulle kunstnere et springbrett for sitt arbeid. I tillegg til den omfattende utstillingsplassen har museet også et moderne brasserie, en museumsbutikk og en vakker gårdsplass.

Den Bosch: Byvandring med audioguide i app

4. Den Bosch: Byvandring med audioguide i app

Utforsk Den Bosch på dine egne premisser med denne selvguidede audioturen, tilgjengelig på smarttelefonen din! Fordyp deg i skjønnheten i denne historiske byen i ditt eget tempo og på ditt foretrukne språk. Denne selvguidede audioturen gir deg fleksibilitet til å velge destinasjoner og bestemme hvor lang tid du vil bruke på hvert sted. Den Bosch er en by med et historisk sentrum, flere hundre år gamle monumenter og er kjent som en ekte Brabant-by for sitt sosiale liv, blant annet med Uilenburg, en bydel full av kafeer. På denne audioturen gjennom Den Bosch vil du bli overrasket over hva byen har å by på. Du vil for eksempel gå forbi den berømte Dragefontenen foran sentralstasjonen, lære mer om Zoete Lieve Gerritje og bli overrasket over den imponerende Sint Janskathedraal. Innimellom vandrer du gjennom de historiske smugene og føler deg som en innbygger i byen. I løpet av denne audioguidede omvisningen vil du dessuten gå forbi et av de mest berømte bakeriene i Den Bosch: Jan de Groot. Vil du smake på den originale Bosche Bollen her? Vi har nøye utarbeidet den vakreste vandreruten for deg og samlet mer enn 44 fengslende og interessante historier. Du kommer forbi alle de kjente landemerkene, men vil også bli overrasket over nye oppdagelser og skjulte perler. Utforsk Den Boschs rike historie, ta del i den pulserende nåtiden og la deg begeistre av de fengslende legendene og historiene. Enten du er ute på et soloeventyr, nyter en romantisk byvandring med partneren din eller utforsker byen med venner eller familie, passer vår selvguidede audiotur til alle preferanser. I tillegg får du en hyggelig rabatt når du tar turen sammen med andre.

Inngangsbillett til Loevestein slott

5. Inngangsbillett til Loevestein slott

Rijksmuseum Slot Loevestein er et slott fra 1300-tallet i sentrale Nederland. Den ligger på den vestligste spissen av Munnikenland naturpark på punktet der elvene Waal og Maas møtes. Det er et sted med en begivenhetsrik historie. Et sted som har bidratt til å forme nederlandsk identitet og demokrati. En av de mest besøkte middelalderslottene i landet, Loevestein Castle ble først bygget som et hjem for en ridder, deretter utvidet til en festning og ble senere brukt som et statsfengsel. Det var en viktig del av Hollandse Waterlinie, og siden 2021 er Loevestein på listen over Unescos verdensarvsteder som sådan. Under andre verdenskrig ble slottet brukt som lagringsanlegg for Riksarkivet og viktige kunstverk. Mange nederlendere kjenner Loevestein Castle som det beryktede fengselet som Hugo de Groot, den innflytelsesrike advokaten og teologen på 1600-tallet, rømte fra i en bokkiste. Denne legendariske historien blir fortalt på skoler over hele landet. Det er denne fascinerende historien som gjør et besøk til Loevestein slott absolutt verdt. For barn Loevestein har mye å tilby for barn også. Ved ankomst gir vi dem nøkkelen til Loevestein. Med denne nøkkelen kan de oppdage alle slags ting om historien og historiene til slottet og festningen. Lær å skyte muskett. Bland de riktige ingrediensene til kruttet for å riste tårnene til dets grunnlag. Pass på at festningen ikke flommer over når vannet begynner å stige! Og... hvordan rømte Hugo de Groot fra slottet? Vandre gjennom veggtrappene, rusle langs vollene og oppdag alle slags hemmelige steder og test kondisjonen din på vår utfordrende klatrebane.

Den Bosch: Escape Tour - Self-Guided Citygame

6. Den Bosch: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Røm fra historiske Den Bosch under denne spennende turen. Bli kjent med The Prince of Carnival of 1919, Amadeiro VIII og hjelp ham med å finne Den Boschs hemmelige passasjer. Amadeiro VIII, hadde en besettelse. Han må og vil finne den hemmelige passasjen ut av Den Bosch. Som prinsen av karneval trodde han at han kunne lære denne hemmeligheten, men det viste seg å være litt vanskeligere i praksis. Hans besettelse fikk ham til og med i så mye problemer at han måtte flykte fra byen, og det var bare mulig gjennom den hemmelige passasjen. Velg starttidspunkt med lagkameratene dine, start når som helst dag eller natt. Ta deg gjennom byen, kryss av for oppgaver for å finne alle ledetrådene du trenger for å nå den hemmelige passasjen. Mens du søker etter ledetråder, kan du beundre de vakre severdighetene i byen. Gå gjennom vakre steder som markedet og hold øye med de mange historiske bygningene i sentrum. Jobb raskt, og du og teamet ditt kan sette rekorden for den raskeste turen. Lykke til!

Selv-guidet Den Bosch Syndicate City Escape Game

7. Selv-guidet Den Bosch Syndicate City Escape Game

Syndicate City Escape Game er en selvguidet tur som gir deg en morsom og interaktiv måte å oppdage byen på. Alt du trenger er en telefon med internettforbindelse. Så snart du har bestilt spillet, sender vi deg all informasjon du trenger via e-post. Du kan utforske byen og engasjere deg i omgivelsene mens du fordyper deg i dette rollespillet, som er basert på en historie! For å komme videre i spillet vil du møte utfordrende gåter, gåter og fotooppgaver som krever at du utforsker byen. Hovedmålet ditt er å pågripe Magnus og få tak i de stjålne formlene, men tiden er knapp, så ikke vent og begynn å spille The Syndicate nå! VIKTIG INFORMASJON: - Vanskelighetsgrad: middels - Varighet: 2 timer - Billetter: Du trenger bare å kjøpe 1 billett per gruppe (2-5 personer). Hver gruppe spiller med 1 enhet. For grupper på mer enn 5 personer kan du kjøpe 2 eller flere billetter. - For å bestille dette spillet må du angi en dato/tid, MEN du kan starte når du vil. SLIK SPILLER DU: Bestill City Escape Game, sjekk e-posten vi sender deg med instruksjoner, last ned Loquiz-appen og begynn spillopplevelsen! Utforsk byen i ditt eget tempo mens du spiller Syndicate City Escape Game, et uforglemmelig city escape game-eventyr som byr på stor frihet og fleksibilitet. Du kan spille når, hvor og med hvem du vil. Enten du vil spille alene eller sammen med en gruppe, er dette spillet for deg! Hvis du spiller med flere, blir det en konkurranseopplevelse som er perfekt som teambuilding-aktivitet. Dette spillet er en morsom aktivitet du kan gjøre mens du besøker en by. I dette spillet blir hvert gruppemedlem en karakter med en viktig rolle i oppdraget. Alle spiller en viktig rolle for å oppnå suksess. Vårt City Escape Game gir maksimal uavhengighet, og dere kan starte, pause og fortsette når dere vil.

Den Bosch Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt nettspill

8. Den Bosch Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt nettspill

Pub Trail Den Bosch er den mest interaktive pubrunden av alle. Besøk noen flotte puber, bli kjent med byen og nyt en hyggelig kveld med venner eller kolleger i Den Bosch mens du spiller et onlinespill. Du bruker GPS for å finne de mest interessante pubene og stedene i Den Bosch. Den Bosch har fantastiske puber som du vil besøke i dette spillet. På en pub gjør dere morsomme og sprø oppdrag mot hverandre. Men det er ikke alt. I sentrum gjør dere også morsomme og konkurransedyktige oppdrag mot hverandre. Pub Trail Den Bosch spilles i en app på telefonen din. Du og vennene dine konkurrerer mot hverandre. Vinneren vinner garantert en veldig fin premie.

Den Bosch selvstyrt Sherlock Holmes Murder Mystery Game

9. Den Bosch selvstyrt Sherlock Holmes Murder Mystery Game

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur som gir deg en morsom og interaktiv måte å gå rundt i byen på. Alt du trenger er en telefon med internettforbindelse. Så snart du bestiller spillet, sender vi deg all informasjonen du trenger via e-post. Ved å bevege deg rundt i byen låser du opp oppdrag. Her finner du karakterer som er villige til å hjelpe. Men informasjonen har en pris! Løs gåtene deres, ta på deg morsomme fotoutfordringer, jag etter skyldige og spill sammen for å komme nærmere å løse drapet på Balthasar. VIKTIG INFORMASJON: - Vanskelighetsgrad: lett – også egnet for barnefamilier - Varighet: 2 timer - Billetter: Du trenger kun å kjøpe 1 billett per gruppe (1-4 personer) - Hver gruppe vil spille med 1 enhet. For grupper på mer enn 4 personer kan du kjøpe 2 eller flere billetter. - For å bestille dette spillet må du angi en dato/tid, MEN du kan starte når du vil. - *MERK: dette byspillet bruker byen som et interaktivt spillefelt, men gir IKKE informasjon om byen! HVORDAN SPILLE: Bestill City Game, sjekk e-posten vi sender deg med instruksjonene, last ned Loquiz-appen og start spillopplevelsen! Utforsk byen i ditt eget tempo mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur som tilbyr mye frihet og fleksibilitet. Du kan spille når, hvor og med hvem du vil. Enten du vil spille alene for personlig spenning eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for deg! Å spille med flere grupper vil bli en konkurranseopplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spillet er en morsom aktivitet du kan gjøre mens du besøker en by med familie og venner eller som et par. Byspillet vårt tilbyr maksimal uavhengighet, du kan spille pause og fortsette når du vil!

Brabant: Selvguidet Road Trip Brabant

10. Brabant: Selvguidet Road Trip Brabant

Oppdag provinsen Brabant med din egen (leie)bil ved hjelp av en nettapp utformet som din digitale guide. Tusenvis av fornøyde brukere gikk foran deg! Du kjører i ditt eget tempo, fra din egen (ferie)adresse, bekymringsløs fra høydepunkt til høydepunkt via en flott rute i denne vakre provinsen. Vi forteller deg om fortid og nåtid for hvert høydepunkt og sørger for at du navigerer til nøyaktig rett sted. Denne bilturen er en komplett dagstur på 128 kilometer, perfekt å dele med familie, venner, kjære, kolleger, og til og med din pelskledde venn kan bli med! Det er mange stopp underveis der din firbeinte venn kan løpe og leke. Ikke lete lenger, dette er den beste og billigste investeringen for dagen ute! Du trenger ikke kaste bort tid på å forberede deg til dagen ute, du går ikke glipp av noe og du ser mer enn du ville oppdaget på egen hånd. Nettappen er tilgjengelig på 8 språk; skrevet på nederlandsk og automatisk oversatt til engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, kinesisk og japansk. Det er enkelt å følge med på smarttelefonen og du trenger ikke laste ned noe på forhånd. Hvis ditt parti har flere biler, deler du bare lenken og passordet (opptil maks 2 biler per kjøp). Bare ta vare på internettdata. En dag med tur til de mest fantastiske stedene og uoppdagede høydepunktene i BRabant er en sann opplevelse. Du er ikke forpliktet til å spise/drikke på et serveringsstopp på denne ruten. Vi tipser deg bare om dette fine stoppestedet. Ingen mat eller drikke er inkludert på denne bilturen, så du har friheten til å stoppe hvor du vil for en velsmakende matbit. Men ikke bekymre deg, vi gir deg gjerne råd om de beste stoppestedene underveis. Denne fortryllende bilturen starter i Oisterwijk og slutter etter å ha turnert 128 km i Berkel-Enschot. Vi anbefaler deg å starte mellom 9:00 AM/10:00 AM for den optimale opplevelsen av denne turen, og fordi det ofte er mørkt på slutten av dagen. Du kan bestille denne turen fra onsdag til søndag. De aller fleste holder åpent disse dagene. Noen få små attraksjoner kan noen ganger bli stengt. Du finner alle åpningstider i nettappen. Den beste dagen å sykle på denne turen er på lørdag. Alle poeng er åpne (med forbehold om endringer) denne dagen. Fordeler • Billig, prisen er en totalpris og ikke per person • Designet og verifisert av destinasjonsspesialister • Alltid oppdatert, tips fra brukere behandles umiddelbart • Ingen forberedelsestid nødvendig • Ingen leting (og stress) under turen • Oppdag provinsen individuelt • Veldig informativ, mange tips om severdigheter, åpningstider, lokale skikker • Råd om ruter og restauranter underveis

5 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:
Hertogenbosch

Hertogenbosch

Ofte stilte spørsmål om Hertogenbosch Aktiviteter på regnværsdager

Hva er andre ting å gjøre enn Aktiviteter på regnværsdager som er verdt å besøke i Hertogenbosch?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Hertogenbosch er:

Flere reisetips for Hertogenbosch

Vil du vite mer om aktiviteter i Hertogenbosch? Trykk her for full oversikt