Legg til datoer
Henningsvær

Mat og drikke

  • Vannaktiviteter
2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Henningsvær Mat og drikke

Hva er andre ting å gjøre enn Mat og drikke som er verdt å besøke i Henningsvær?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Henningsvær er:

Hvilken Henningsvær Mat og drikke tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Henningsvær

Vil du vite mer om aktiviteter i Henningsvær? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Henningsvær

En fantastisk dag! Maurizio er en utdannet guide og han fortalte oss mange ting om øyene og deres tradisjoner. Heldigvis var vi bare fire, så vi kunne gjøre mange stopp for å ta bilder. Det skal imidlertid sies at selv om gruppen hadde vært full, ville det vært en gruppe på opptil åtte personer. Jeg hørte at Lofoten Lights også arrangerer vinterturer for å fotografere nordlyset, hvis jeg kan ta denne turen vil jeg definitivt kontakte dem for turen!

Hei, det var en flott opplevelse med et søtt, smilende og hjelpsomt mannskap selv om vi ikke helt forsto konseptet om et måltid var inkludert om bord eller ikke og når! Egentlig nei, det er en liten fiskesmaking som er planlagt.

Vi ble guidet av Eric. De 7 timene fløy avgårde. Vi så mange vakre kyststrekninger og fikk mye informasjon om landet og dets folk. Alt i alt en meget vellykket dag, absolutt tilrådelig

Kjempeflott tur, god guiding med god lokal kunnskap Forventet dog litt flere smaksprøver (mer enn 2) på lokal mat i og med at d var beskrevet som et kulinarisk cruise.