Legg til datoer
Henningsvær

Aktiviteter

Flere reisetips for Henningsvær

Vil du vite mer om aktiviteter i Henningsvær? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Henningsvær

En fantastisk dag! Maurizio er en utdannet guide og han fortalte oss mange ting om øyene og deres tradisjoner. Heldigvis var vi bare fire, så vi kunne gjøre mange stopp for å ta bilder. Det skal imidlertid sies at selv om gruppen hadde vært full, ville det vært en gruppe på opptil åtte personer. Jeg hørte at Lofoten Lights også arrangerer vinterturer for å fotografere nordlyset, hvis jeg kan ta denne turen vil jeg definitivt kontakte dem for turen!

Fin tur gjennom denne delen av Lofoten. Eric gjør sitt aller beste for at du skal føle deg hjemme og i mellomtiden også lære noe om fugler. Det var ganske kjølig dagen for utflukten som var en skam. Likevel har vi sett mye. Egentlig er fem timer litt på den korte siden, men det var vel verdt det.

Turen var fin. Vår guide, Eric var hyggelig, kunnskapsrik og god fotograf. Han var veldig tålmodig med å forklare hver fine flekker på vei. Lofoten er veldig flott sted å besøke .. Anbefales på det sterkeste hvis du er naturelskere. Beste hilsen, Helene,

Vi ble guidet av Eric. De 7 timene fløy avgårde. Vi så mange vakre kyststrekninger og fikk mye informasjon om landet og dets folk. Alt i alt en meget vellykket dag, absolutt tilrådelig

Ekstremt avslappende tur. Guiden var kul og brakte oss til mange vakre steder for fotografering. Det var tilstrekkelig tid på hvert stopp. Lunsjstedet var også bra.