Legg til datoer

Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail

Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

1. Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

Forlat den travle byen Bangkok for en dag for å utforske Kanchanaburi, en by full av vakker natur og historiske steder fra perioden under andre verdenskrig. Nyt en privat omvisning med fleksibiliteten til å designe besøket ditt basert på tre reiseplaner. Etter en lang dag med sightseeing, vil du bli transportert tilbake til hotellet ditt i Bangkok på kvelden. Program 1: Leiebil kun til byseverdigheter i Kanchanaburi Med dette programmet kan du besøke Kanchanaburi krigskirkegård, den viktigste krigsfangekirkegården for ofre for japansk fengsel mens de bygget jernbanen mellom Thailand og Burma, og den virkelige broen over elven Kwai. Finn ut mer om den beryktede jernbanen på Death Railway Museum og JEATH War Museum. Program 2: Leiebil til byseverdigheter i Kanchanaburi og Erawan-fossene I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, lar dette programmet deg også utforske Erawan-fossene og bruke litt ledig tid på å bade i dem. Program 3: Leiebil tilbyseverdigheter iKanchanaburi og Hellfire Pass I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, tar dette programmet deg også til Hellfire Pass, en jernbaneskjæring på den tidligere Burma Railway, også ofte kalt Death Railway, i Thailand.

Fra Bangkok: 2-dagers tur med Kwai-elven og flytende hotell

2. Fra Bangkok: 2-dagers tur med Kwai-elven og flytende hotell

Begynn eventyret med en henting fra hotellet ditt i Bangkok og ta turen vestover, til Kanchanaburi-provinsen.  Start med et besøk i Thailand – Burma Railway Center, et interaktivt museum, informasjons- og forskningsanlegg dedikert til å presentere historien til Thailands Burma Railway. Deretter besøker du den allierte krigskirkegården som minnes de 6000 allierte krigsfangene, som omkom langs jernbanelinjen og som ble flyttet til dette evige hvilestedet etter krigen. Fortsett til den verdensberømte broen over Kwai-elven, en del av Death Railway, konstruert av allierte krigsfanger. Ta deretter en longtail-båt på Kwai-elven til det flytende hotellet ved River Kwai Jungle Rafts, for å spise lunsj. Etter lunsj reiser du nedover elven til Phu Takian Pier og besøker Hellfire Pass Memorial. Gå tilbake til flåtene for å nyte middagen, etterfulgt av en 45-minutters presentasjon av tradisjonell mon-dans. Begynn den andre dagen med et besøk i en landsby til Mon-stammen, for å lære om lokale tradisjoner og skikker. Gå gjennom jungelen og nyt en lunsj på en lokal restaurant. Ta en tur på et historisk tog på Death Railway, og passer en original viadukt av tre konstruert av allierte krigsfanger. Returner til hotellet ditt i Bangkok om kvelden, for å avslutte 2-dagers turen din.

Kanchanaburi, Kwai og Hellfire-passasjen: Privat tur

3. Kanchanaburi, Kwai og Hellfire-passasjen: Privat tur

Guiden din vil møte deg i lobbyen eller ved inngangen til hotellet ditt i Bangkok kl. 19.00. Start dagen med en privat tur til høydepunktene i Kanchanaburi-provinsen og de viktigste minnesmerkene fra andre verdenskrig. Kjøreturen til Kanchanaburi-provinsen vil ta omtrent 2 timer. Besøk først JEATH krigsmuseet, krigskirkegården og broen over Kwai. Lær hvordan den beryktede Burma-Siam-jernbanen, bygget av krigsfanger fra Samveldet av nasjoner (Commonwealth of Nations), nederland og USA, var et japansk prosjekt drevet av behovet for bedre kommunikasjon for å støtte den store japanske hæren i Burma. Lær om broens historie ved museet. Etterpå blir det en togtur langs dødens jernbane. Etter lunsj og en annen 45 minutters kjøretur vil du se og lære mer om historien til Hellfire-passasjen og minnesmerket. Avslutt dagen med et besøk til et av de vakreste fossefallene i landet, Saiyoke Noi. Nyt tid til å slappe av og nyte de vakre omgivelsene. Til slutt, dra tilbake til din overnatting i Bangkok.

Fra Bangkok: 3-dagerstur til Kwai-elven, flytende marked og Erawanfossefallene

4. Fra Bangkok: 3-dagerstur til Kwai-elven, flytende marked og Erawanfossefallene

Tidlig på morgenen på dag 1, henter guiden og sjåføren deg kl. 07:30 i hotellobbyen din i Bangkok. Først drar du til det flytende markedet Damnoen Saduak. I nærheten av markedet går du om bord på en rask longtailbåt, som bringer deg gjennom de trange khlongene til markedet på omtrent en halv time. Her kan du oppleve hvordan bøndene som selger frukt og mange slags lokale produkter fra båtene deres. Hvis du vil, kan du ta en av padlebåtene for å cruise gjennom markedet (valgfritt). Etter denne fantastiske opplevelsen fortsetter du til Hellfire Pass, hvor du får se og lære mer om historien ved Hell Fire Pass Memorial og vandre gjennom passet. Deretter reiser du med longtailbåt til Jungle Raft, et unikt, flytende hotell midt i jungelen, laget av tre og bambus. River Kwai Jungle Rafts Resort tilbyr en unik overnattingsopplevelse rett ved Kwai Noi-elven. Alle flytende rom er i et flytende bambushotell, som er fortøyd langs den historiske elven Kwai Noi og omgitt av fjell og frodig jungel. Opplev den historiske elven Kwai Noi som flyter under sengen din. Veggene er vevd av lokal bambus dekorert med tremøbler som gjenspeiler Mon-livsstilen. Etter frokost på dag 2, tar guiden deg med longtailbåt tilbake til ditt private kjøretøy. Etter ytterligere 45 minutter til 1 time kommer du til Erawan nasjonalpark, hvor du finner Erawan Falls – en av de vakreste fossefallene i Thailand. Fossen består av 7 platåer, og du kan gå til det høyeste nivået gjennom en liten jungelsti. Etter å ha nådd toppen har du fortsatt god tid til å oppdage de naturlige fiske-spaene, se de naturlige formede sklier og ta deg en svømmetur. Etter lunsj blir du tatt med til Pungwaan Resort and Spa, og du vil ha ledig tid resten av ettermiddagen til å utforske byen Kanchanaburi eller bare slappe av ved hotellets basseng med en fantastisk utsikt over elven. På dag 3, etter å ha sjekket ut fra hotellet, besøker du et av høydepunktene i dette området, broen over elven Kwai, de allierte styrkenes kirkegård og krigsmuseet JEATH. Transport tilbake til Bangkok skjer tidlig på ettermiddagen og tar omtrent 2 timer.

Bangkok: Privat og tilpasset Kanchanaburi-tur fra Bangkok

5. Bangkok: Privat og tilpasset Kanchanaburi-tur fra Bangkok

Legg ut på en personlig reise til Kanchanaburi, Thailand, med denne tilpassbare private turen fra Bangkok. Fordyp deg i områdets gripende historie og utforsk opptil fire av stedene du har valgt, alt fra historiske landemerker til rolige elvelandskap. Opplev fleksibiliteten ved å skreddersy eventyret ditt for å oppdage det beste av Kanchanaburi i ditt eget tempo. en Den beste delen av denne turen er at du har kontroll over hvor du går og hvor lenge du blir! Denne fullt tilpassbare turen gir deg friheten til å lage din egen Kanchanaburi-reise i henhold til dine preferanser og prioriteringer. Ikke bare det, du har et komfortabelt, luftkondisjonert kjøretøy med en profesjonell sjåfør til din disposisjon. Du vil også ha muligheten til å bli ledsaget av en lidenskapelig reiseleder som vil kunne dele historie og kultur med deg på de valgte destinasjonene. Velg blant våre reiseledere som kan snakke flere språk som engelsk, kinesisk, spansk og tysk! I kassen, angi ganske enkelt de tre til fire attraksjonene du vil se, med noen flere nettsteder, slik at guiden vår har flere alternativer for å lage den beste timeplanen for deg basert på geografi og mangfold. Vær oppmerksom på avstanden mellom stedene mens du lager reiseruten din. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, anbefaler vi den berømte Erawan nasjonalpark og Erawan-fossen, den historiske Death Railway og bro over elven Kwai, det vakre Wat Tham Suea (Tiger Cave Temple) og JEATH War Museum. Kan du fortsatt ikke bestemme deg? Ikke bekymre deg, du kan ganske enkelt be om hjelp fra ekspertguiden din som kan hjelpe deg med å lage reiseruten for deg.

Kancanaburi River Kwai, togtur og helvetesild

6. Kancanaburi River Kwai, togtur og helvetesild

Har du lyst til å ta en tur utenfor Bangkok? Dette er en av våre beste turer. Besøk det flytende markedet Damnoen Saduak i Ratchaburi og River Kwai Bridge i Kanchanaburi. Vi starter turen med en kjøretur gjennom Bangkok på vei til den verdensberømte elven Kwai. Når vi kommer frem, kan du spasere over den berømte River Kwai-broen. Broen ble bygget av de allierte styrkene under andre verdenskrig og er et verdensberømt monument. Her kan du få et innblikk i broens historie. Deretter tar du lokaltoget gjennom Death Raiway, jernbanebroen som ble bygget etter andre verdenskrig, og passerer Hell Fire Pass Memorial Mesuem. Vi kjøper snacks og drikke her / stopper for lunsj. Inkludert er også inngang til JEATH War Museum for å lære mer om historien til River Kwai Bridge. Alt dette med vår vennlige og morsomme lokalguide!

Flere reisetips for Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail

Vil du vite mer om aktiviteter i Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail? Trykk her for full oversikt