Heineken Experience

Don't miss this fun, historical tour of one of the world’s biggest beer producers!

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Fem høydepunkt på Heineken bryggeriet

Opplev Heineken Experience i Amsterdam, et høyteknologisk museum som vil vise deg alt du trenger å vite om det verdensberømte bryggeriet.

 • Ølsmaking

  1. Ølsmaking

  Trodde du det bare var én type Heineken? Da tar du feil! Nyt forskjellige lokale varianter laget her i Amsterdam.

 • Tapp din egen øl

  2. Tapp din egen øl

  Nå har du sjansen til å vise frem dine evner som øltapper. Men er du usikker på hvordan dette skal gjøres hjelper bartenderne deg gjerne med å fylle glasset.

 • Flasketur

  3. Flasketur

  Turen demonstrerer livssyklusen til en Heineken-flaske og du er forestillingens utgangspunkt! Et tips: Ta på deg klær som tørker lett.

 • Historie

  4. Historie

  Du blir kanskje overrasket over å høre at mot slutten av andre verdenskrig hadde Heineken tatt over hele det nederlandske ølmarkedet og det ble arrangert anarkistiske demonstrasjoner og boikott mot produsenten på 80-tallet!

 • James Bond

  5. James Bond

  Heineken har også hatt innflytelse på filmlerretet. I Heineken Experience finnes et eget utstillingsrom som tar for seg linken mellom James Bond og Heineken. Her har de til og med rekvisitter fra filmene.

Planlegg besøket ditt

 • Hva koster det?

  Voksenbilletter koster 18 EUR og barnebilletter 14 EUR. Du kan spare penger på billetten om du bestiller en tur.

 • Når er det åpent?

  365 dager i året! Mandag til torsdag fra kl. 10.30 til 19.30. Fredager, lørdager og søndager fra kl. 10.30 til 21.00. I juli og august er Heineken Experience åpent til kl. 21.00 hver dag.

 • Hvordan kommer man seg dit?

  Fra Amsterdams sentralstasjon kan du ta trikkelinje 16, 24 eller 25 til Stadhouderskade.

 • Er en omvisning nødvendig?

  Omvisninger i Heineken Experience kan virkelig anbefales, men merk deg at de er selvguidet og du kan laste ned en app fra Heinekens hjemmesider. Merk deg at dersom du ikke er fylt 18 år må du ha følge av en voksen.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Fra mandag til torsdag er det åpent fra kl. 10.30 til 19.30. Fredag, lørdag og søndag fra kl. 10.30 til 21.00. I juli og august er museet åpent til kl. 21.00 hver dag.
 • Pris
  Inngangsbilletter koster 18 EUR for voksne og 14 EUR for barn.
 • Behøver jeg en guide?
  Omvisningen er selvguidet og du kan laste ned en app fra Heinekens hjemmesider.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta trikk nummer 16, 24 eller 25 til Stadhouderskade.
 • Flere tips

  • Barn under 18 år må ha følge av en voksen.

  • Hvis du har lyst til å ta Flasketuren bør du ta på deg klær som tørker raskt.

Flere reisetips for Heineken Experience

Vil du vite mer om aktiviteter i Heineken Experience? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Heineken Experience

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 8 659 vurderinger

Dette likte vi begge, og mens jeg nyter en og annen, var Heineken interessert i hva man kunne lære om historien til dette gylne ølet. Vi fant de interaktive menneskene på forskjellige trinn i produktproduksjonen og tidligere historie la til det lille ekstra som var mye bedre enn en lydguide der du ikke kan stille dem noen spørsmål. For oss var den første prøven som var så søt et sjokk at vi ikke ville gi for mye bort i anmeldelsen min. Det er mange flere hyggelige overraskelser før denne turen avsluttes, og vi nøler ikke med å anbefale den som veldig interessant, informativ og vel verdt pengene John & Sue Eastbourne UK

Heineken Museum var bedre enn jeg hadde forventet! Den er full av veldig interessante ting, men massevis av morsomme ting å gå rundt også! Jeg elsket det faktum at det var en egen tur slik at du kunne gå rundt i ditt eget tempo og nyte alle de morsomme tingene du kan gjøre uten å bli stresset! Du lærer også mye om hvordan brygget Heineken & bakgrunnen om det hele.

Flott dag ute med å lære å brygge og lage Heineken-ølet, 2 gratis drinker på slutten avsluttet virkelig dagen, 1 negativ var det ingen som fortalte oss om vi ønsket å helle våre egne halvlitere på slutten i en slags konkurranse du trengte å behold 1 av dine 2 gratis drinker, vi hadde brukt begge tokenene våre i baren, bortsett fra dette var det en flott dag.

Interessant

Sparte tid på stå i kø ute, helt topp! Men en travel dag, og man måtte gå i kø gjennom hele museet. Var mange rom med aktiviteter. Man kunne sykle med green sceeen, lære og tappe øl, lære å drikke øl riktig og smaksprøver var inkl i prisen.

Fantastisk opplevelse

Anbefales på det sterkeste! Guidene var veldig engasjerte, og ølet smakte fantastisk! Stort bygg som man kunne få utforske så lenge man ville i sitt eget tempo.