Legg til datoer

Heineken Experience

Ikke gå glipp av denne morsomme og historiske omvisningen til en av verdens største ølprodusenter.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Kombinasjonspakker
  • Private omvisninger
13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Heineken Experience

Vil du vite mer om aktiviteter i Heineken Experience? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Heineken Experience

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 12 415 vurderinger

Dette likte vi begge, og mens jeg nyter en og annen, var Heineken interessert i hva man kunne lære om historien til dette gylne ølet. Vi fant de interaktive menneskene på forskjellige trinn i produktproduksjonen og tidligere historie la til det lille ekstra som var mye bedre enn en lydguide der du ikke kan stille dem noen spørsmål. For oss var den første prøven som var så søt et sjokk at vi ikke ville gi for mye bort i anmeldelsen min. Det er mange flere hyggelige overraskelser før denne turen avsluttes, og vi nøler ikke med å anbefale den som veldig interessant, informativ og vel verdt pengene John & Sue Eastbourne UK

Virkelig et uventet besøk. Synd, men at vi hadde betalt for å følge henne på italiensk, og vi fant oss selv å følge henne på strengt engelsk. Mer problem for partneren min som ikke snakker det i det hele tatt ... Jeg påpekte dette til representantene for strukturen og de svarte at de flere ganger har kommunisert til deg ineffektiviteten til oversettelsessystemet deres, og at til tross for dette fortsetter du å selge besøkene på italiensk og dem for å samle inn klager som vår!

Heineken Museum var bedre enn jeg hadde forventet! Den er full av veldig interessante ting, men massevis av morsomme ting å gå rundt også! Jeg elsket det faktum at det var en egen tur slik at du kunne gå rundt i ditt eget tempo og nyte alle de morsomme tingene du kan gjøre uten å bli stresset! Du lærer også mye om hvordan brygget Heineken & bakgrunnen om det hele.

Flott dag ute med å lære å brygge og lage Heineken-ølet, 2 gratis drinker på slutten avsluttet virkelig dagen, 1 negativ var det ingen som fortalte oss om vi ønsket å helle våre egne halvlitere på slutten i en slags konkurranse du trengte å behold 1 av dine 2 gratis drinker, vi hadde brukt begge tokenene våre i baren, bortsett fra dette var det en flott dag.

Fantastisk opplevelse

Anbefales på det sterkeste! Guidene var veldig engasjerte, og ølet smakte fantastisk! Stort bygg som man kunne få utforske så lenge man ville i sitt eget tempo.