Legg til datoer

Heineken Experience

Ikke gå glipp av denne morsomme og historiske omvisningen til en av verdens største ølprodusenter.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Kombinasjonspakker
  • Private omvisninger
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Heineken Experience

Vil du vite mer om aktiviteter i Heineken Experience? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Heineken Experience

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 11 784 vurderinger

Mer enn utmerket! Du kunne ikke passere Amsterdam uten å gjøre denne aktiviteten, ølfan eller ikke. Aktiviteten starter med et besøk på et lite museum som sporer Heinekens historie. I den andre delen vil du bli tilbudt å gjøre mange aktiviteter som du også kan ta vare på med bilder. Og prikken over i-en: smake på to øl i en bar med atmosfære og en butikk med mange avledede produkter til rimelige priser.

Besøket starter med en 10-15 min historisk presentasjon på engelsk av en ansatt. Hvis du ikke behersker engelsk blir det kaldt, men etter at du besøker siden fritt. Deretter nyter du opplevelsen med morsomme aktiviteter og selfies å sende til hverandre på e-post. En liten smaksprøve under besøket så to øl å smake på til slutt. Opprinnelig aktivitet som er verdt en omvei og meget vennlig personale

Amsterdam City Card var definitivt verdt det. Vi brukte trikk og metro for å komme raskere mellom de fjernere destinasjonene. Vi klarte egentlig ikke alle de inkluderte attraksjonene på 5 dager :-) Å bestille tidsluker online uten å kjøpe billetter var litt komplisert for noen museer osv. Vi ville bestille City Card igjen for vårt neste besøk til Amsterdam!

Hvis du ikke snakker engelsk kan starten på kurset være litt vanskelig da forklaringer gis på engelsk. Men når vi er alene, får besøket en helt ny betydning og overrasker oss på alle punkter! Det er en flott opplevelse, og du vil ikke være over det (selv om du ikke liker øl). I tillegg vil du få for pengene dine, og mer enn det.

Dette var en flott opplevelse, det var morsomt og veldig organisert. Det var en selvstyrt tur som betydde at du kunne ta den i ditt eget tempo i stedet for å skynde deg rundt når det er en guidet tur. Vi var også litt tidlig ute og fikk lov til å slippe inn tidlig og det var ingen spørsmål.