Våre mest anbefalte ting å gjøre i Heidelberg

Heidelberg: 50-minutters sightseeingcruise på Neckar-elven

1. Heidelberg: 50-minutters sightseeingcruise på Neckar-elven

Fordyp deg i sjarmen til Heidelberg fra et nytt perspektiv ved å cruise langs det rolige vannet i Neckar-elven. Len deg tilbake, slapp av og nyt utsikten over den gamle broen mens du glir under den og nyt utsikten over det berømte Heidelberg-slottet i bakgrunnen. Legg ut på reisen nedover Neckar-elven og ta utsikt over noen av Heidelbergs mest kjente severdigheter. Ikke glem å slukke tørsten eller sulten ved å kjøpe en forfriskende drink eller en velsmakende snack om bord mens du beundrer severdighetene. Se det historiske Heidelberg-slottet plassert på toppen av en høyde og med utsikt over den gamle byen, når båten nærmer seg den gamle broen. Deretter kan du beundre den pittoreske utsikten over de storslåtte villaene langs elvebredden Neuenheimer og ikke gå glipp av den berømte Philosophenweg. Når båten snur rundt ved Wielblinger Wehrsteg, kan du se det historiske rådhuset på hjemreisen, før du går av igjen ved brygga. Denne turen innkapsler de viktigste høydepunktene i Heidelberg, samtidig som du kan slappe av ombord på skipet.

Fra Frankfurt: Dagstur til Heidelberg med lokal guide

2. Fra Frankfurt: Dagstur til Heidelberg med lokal guide

Nyt en guidet dagstur til den vakre byen Heidelberg, og oppdag hvorfor denne historiske byen på Neckar besøkes av millioner av besøkende fra hele verden hvert år. Start turen med å besøke det berømte Heidelberg-slottet. Lær om slottets struktur, gårdsplassen, ruinene og konstruksjonen. Nyt en fantastisk utsikt over byen fra slottets enorme terrasse, og se på en av de største vintønnene i verden. Etter å ha besøkt slottet, gå gjennom middelaldersenteret til den gamle broen og Karlstor, renessansehuset til ridderen og Heiliggeistkirche. Lær om byens historie fra din lokale guide.

Heidelberg: 1,5-times omvisning til fots i gamlebyen

3. Heidelberg: 1,5-times omvisning til fots i gamlebyen

Ta en titt bak kulissene i Heidelberg. Oppdag gamlebyen med kvalifiserte guider og hør spennende, romantiske, morsomme og underholdende historier om byen. Fortryllende smug og torg, små hager som dukker opp uventet, museer og gallerier: Heidelbergs gamleby har mange fasetter. Denne omvisningen puster liv i byens fortid og viser deg konturene av dagens by. Enten det er Heiliggeistkirche, Jesuitenviertel, Tysklands eldste universitet med sitt studentfengsel eller andre sightseeingattraksjoner: Hvert sted i den gamle byen har en unik atmosfære og historie som er vel verdt å dvele ved i noen minutter. Omvisningengår også langs hovedgaten som er en av de lengste gågatene i Europa. De mange avstikkerne inn i smugene i gamlebyen, bekrefter sannheten i det gamle ordtaket «eneste måten å bli kjent med langdsbygda på, er å reise langs landeveiene».

Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour

4. Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour

Lær alt om livene til de utenfor samfunnet med denne interaktive historiske eventyrturen gjennom naturskjønne Heidelberg. Ta inn rådhuset, Korn-markedet og alle de viktigste severdighetene mens du går. Møt nattevakten din ved Hercules-fontenen på torget for å begynne turen til Heidelberg nedenfra. Hør historier fra middelalderhistorien mens du passerer landemerkene som Korn Market Madonna, Palais Prinz Carl og Palais Graimberg. Ta en pause ved Karlsplassen og beundre ruinene av byens gamle slott. Spaser gjennom gamle små gater og stier med guiden din, inkludert Eselspfad, Leyergasse, Semmelgasse og Steingasse. Stopp ved Holländer Hof fra 1700-tallet og lær om skjebnen til de som bor utenfor bymurene. Beundre den ikoniske gamlebybroen mens du fordyper deg i gamle Heidelberg i selskap med nattevakten din.

Fra Frankfurt: 6-timers tur til Heidelberg

5. Fra Frankfurt: 6-timers tur til Heidelberg

Opplev sjarmen til Heidelberg på denne dagsturen fra Frankfurt som inkluderer inngang til Heidelberg slott. Gå ombord på en buss om morgenen og tilbring dagen med å se severdigheter som en av de største vinflaskene i verden.  Bussen med klimaanlegg har avgang sentralt i Frankfurt. Len deg tilbake og slapp av på kjøreturen til Heidelberg. Besøk de verdensberømte ruinene av Heidelberg slott, som har en fantastisk kombinasjon av gotiske og renessanseelementer.  Spaser over den vidstrakte gårdsplassen og beundre utsikten fra terrassen. Beundre noen av de største vintønnene i verden. Vandre gjennom middelalderbyen for å finne den gamle broen, Karlstor og Den hellige ånds kirke. Beundre Haus zum Ritter (ridderens hus) med sin praktfulle renessansefasade. Rusle en tur i gamle, smale gater med bindingsverkshus. Gå forbi Tysklands eldste universitet og som er full av interessante historier.  Du kan bruke litt ekstra tid på å filesofere på Philophenweg (Filosofensvei) eller kjøpe 1 glass eller 2 med utmerket, regional vin. Deretter returnerer du til Frankfurt med bussen, for å avslutte omvisningen. 

Heidelberg og Neckar-dalen: Segway-tur - 360 grader

6. Heidelberg og Neckar-dalen: Segway-tur - 360 grader

Oppdag Heidelberg og Neckar-dalen på denne Segway-turen. Kjør langs Philosophenweg (filosfernes vei), passerer Neuburg-klosteret og beundre utsikten over Heidelberg slott. Avdekke fascinerende informasjon om byen fra guiden din. Start turen på Neckarmünzplatz og kryss den gamle broen til motsatt side av elven Neckar. Derfra kan du ta turen til det første høydepunktet på denne 360 graders turen, Philosophenweg (filosfernes vei) med en fantastisk utsikt over byen. Rull videre ved Neuburg-klosteret, som ble grunnlagt i 1130. Fortsett til Köpfel og se Neckardalen, byen Heidelberg og Rhindalen ovenfra. Følg guiden din til dalen til Ziegelhausen og ta deg lett oppover til Wolfsbrunnen restaurant og konferansesenter som har blitt omfattende restaurert til sin tidligere prakt. Hør om den glamorøse, stjernespekkede gjestelisten. Gå videre mot Heidelberg slott og passerer Villa Bosch og Carl Bosch-museet, som vil gi fascinerende innsikt i livet og oppfinnelsene til Carl Bosch, nobelprisvinneren fra Heidelberg. Nyt den fantastiske utsikten over slottshagen ovenfra slottet før du glir videre til Klingenteich. Passer den jødiske kirkegården på vei tilbake til gamlebyen og startpunktet ved Neckarmünzplatz.

Sinsheim: Technik Museum Day Pass og IMAX 3D Ticket

7. Sinsheim: Technik Museum Day Pass og IMAX 3D Ticket

Utforsk Technik Museum Sinsheim – som tilbyr et unikt utvalg av teknologi, uten sidestykke over hele verden, bare en time sør for Frankfurt. Legg ut på en reise gjennom tiden og oppdag milepælene i teknisk historie. Se en rød Ferrari, lær om rekorden som Blue Flame satte, og lær kubikkkapasiteten til Brutus-eksperimentkjøretøyet. Se det største dance hall-orgelet i verden, og Concorde. I tillegg til supersoniske jetfly og andre fly som du kan gå rett opp til, er det enda mer: hundrevis av elegante veteranbiler, motorsykler med høyt antall hestekrefter, sportsbiler, fargerike dragstere, kraftige landbruksmaskiner, Formel-1-legender, nostalgiske racersykler og enorme damplokomotiver. Imax 3D Laser 4K Deretter kan du nyte en unik eventyrdokumentar og Hollywood-filmfilmer i IMAX-størrelse, på en gigantisk skjerm på 22 x 27 meter. Nyt en krystallklar og sylskarp glans fra skjermen med 12-kanals surroundlyd og megabass. Ta en pause på vår restaurant eller bistro som vil skjemme deg bort med kalde og varme måltider, drikkevarer samt kaffe og kake.

Heidelberg: På sporet av nattevaktene

8. Heidelberg: På sporet av nattevaktene

Nattevaktens rop ringte hver time i gatene i den tidligere valgboligen på Neckar. Og nå lyder det igjen: Under omvisningene til Heidelberg nattevakt. Turen starter på markedsplassen ved Herkulesfontenen. Du passerer rådhuset, Holy Spirit Church og Palais Prinz Carl (tidligere Grand Hotel, et av de vakreste bryllupsstedene i regionen). Gå langs små historiske gater som Burgweg og Kanzleigasse til du kommer til Karl-plassen hvor du kan nyte den beste utsikten over de verdenskjente ruinene av det gamle slottet. Gå forbi mange gamle historiske bygninger som Palais Boisseree, Science academy, Schmitthenner House og mange flere. Guiden vil dele underholdende historier om stedene og tingene som man opplevde i Heidelbergs nattlige gater, historien til byen, dens gater og torg, dens lokale originaler og personligheter.

Heidelberg: Adgangsbillett til BODY WORLDS Museum

9. Heidelberg: Adgangsbillett til BODY WORLDS Museum

Lær om alle aspekter av menneskekroppen, gjennom 150 unike interaktive utstillinger på det fantastiske Body Worlds Museum. Besøk den permanente utstillingen, skapt av plastinator Dr. Gunther von Hagens og kurator Dr. Angelina Whalley, for å utforske menneskets anatomi. Undersøk hvordan organene fungerer, spørsmål om helse og den interessante utstillingen Anatomy of Happiness, som undersøker hva som gjør oss glade. Spor din egen lykke på interaktive stasjoner og forstå den fantastiske kompleksiteten i din indre verden. Beundre den presise og vitenskapelig fokuserte prepareringen av plastinatene, og nyt deres estetisk tiltalende, kreative og ofte herlige finurlige fremstilling.

Fra Frankfurt: Heldagstur til Heidelberg og Rothenburg

10. Fra Frankfurt: Heldagstur til Heidelberg og Rothenburg

To av Sør-Tysklands mest sjarmerende samfunn tilbyr en titt på landets middelalderske sjarm. Du vil se den romantiske byen Heidelberg og den historiske byen Rothenburg ob der Tauber. Reisen din begynner med en morgentur til Heidelberg. Besøk det berømte Heidelberg-slottet for å se den lange gårdsplassen, den mektige terrassen og en av de største vintønnene i verden, og ta deretter en spasertur i byens middelaldersentrum for å beundre den gamle broen, Karls port, kirken av Den Hellige Ånd, og Ridderhuset, samt det eldste universitetet i Tyskland. Følg deretter den romantiske veien inn i opplandet i Bayern for et besøk til Rothenburg ob der Tauber, den best bevarte middelalderbyen i Tyskland. Høyt over Tauber-elvedalen gir de pittoreske gamle gatene og slottshagen deg en titt på elegansen til en annen epoke. Se det treutskårne alteret til St. Jakobs kirke og beundre bindingsverkshus, byportene og det mektige rådhuset fra renessansen. Om ettermiddagen kan du ta deg tid til å utforske byen på egenhånd. Se etter den lokale delikatessen kalt "Schneeball", en stekt deigball med mange forskjellige pålegg før du møter gruppen din for reisen tilbake til Frankfurt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Heidelberg
Et halvt ødelagt renessanseslott, en gammel barokkbydel og historiske kirker venter deg i denne elvebyen.

Alle aktiviteter

63 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Heidelberg

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Heidelberg

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Heidelberg?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Heidelberg?

Flere reisetips for Heidelberg

Vil du vite mer om aktiviteter i Heidelberg? Trykk her for full oversikt