Haukland strand

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Haukland strand

Vil du vite mer om aktiviteter i Haukland strand? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Haukland strand

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 29 vurderinger

En fantastisk dag! Maurizio er en utdannet guide og han fortalte oss mange ting om øyene og deres tradisjoner. Heldigvis var vi bare fire, så vi kunne gjøre mange stopp for å ta bilder. Det skal imidlertid sies at selv om gruppen hadde vært full, ville det vært en gruppe på opptil åtte personer. Jeg hørte at Lofoten Lights også arrangerer vinterturer for å fotografere nordlyset, hvis jeg kan ta denne turen vil jeg definitivt kontakte dem for turen!

Utrolig service

Når det gjelder Chase the Northern Light Tour, hadde vi den samme turguiden, Eric. Han gikk ut av sin måte å imøtekomme våre ønsker og svarte på alle spørsmålene våre. Utrolig service og Eric er veldig kunnskapsrik. For alle som er interessert i fotografering - uansett hvilket nivå du er - han er guiden å få. Vil anbefale det lokale turfirmaet Lofoten Lights til alle.

Turen var fin. Vår guide, Eric var hyggelig, kunnskapsrik og god fotograf. Han var veldig tålmodig med å forklare hver fine flekker på vei. Lofoten er veldig flott sted å besøke .. Anbefales på det sterkeste hvis du er naturelskere. Beste hilsen, Helene,

Ekstremt avslappende tur. Guiden var kul og brakte oss til mange vakre steder for fotografering. Det var tilstrekkelig tid på hvert stopp. Lunsjstedet var også bra.

utmerket guide i det beste landskapet i verden. Veldig komfortabel tur som vil overvinne all din expetation.