Legg til datoer

Harry Potter-omvisninger

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 29

Flere reisetips for Harry Potter-omvisninger

Vil du vite mer om aktiviteter i Harry Potter-omvisninger? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Harry Potter-omvisninger

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 40 266 vurderinger

Jeg var i tvil først, på grunn av prisen. Som de fleste, tror jeg, kjøpte jeg den fordi jeg kom for sent til den vanlige. Som det viste seg var det veldig bra. Vår guide Name Hope, var fantastisk. En ekte pottemaker, du kan snakke om alt. Skikkelig bra nerdeprat på en måte. Etter at omvisningen var over hadde vi ingen problemer med å gå inn igjen, hun tok ingen offentlig måte å komme raskere tilbake uten introen til turen, slik at vi kunne ta noen kule bilder av oss for grammet, som de sier. Tok neste buss tilbake alt bra. Stor erfaring over alt.

Turen var fantastisk! Selv om hvis regnet guiden (Jo) ikke hastet gjennom noen av informasjonen. Hun var veldig snill og entusiastisk og alltid glad for å svare på alle spørsmålene våre. Turen var superinteressant og for meg avslørte den deler av Harry Potter-magien som er gjemt i Edinburghs gater.

Fin tur og ganske informativ. Vær oppmerksom på at det er opp og ned noen bratte gater og derfor kanskje ikke passer for alle. Ved slutten av turen irriterte guidenes aksent og forferdelige uttale av "Edinburgh" for hundrede gang livet ut av meg.

Guiden var veldig vennlig, spurte alltid hvordan deltakerne hadde det og hoppet over ulike deler av turen for folket i tilfelle helseproblemer.

Alex var en fantastisk guide. Energien og humoren hans er ute av taket. Fortsett med det gode arbeidet kompis!