Harlem

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Harlem

Vil du vite mer om aktiviteter i Harlem? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Harlem

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 406 vurderinger

Super flott. Imidlertid se nærmere på avgangsdatoene for båten, vi var ikke klar over at de bare dro en gang om dagen klokka 10.30, som vi savnet. For å innløse kupongen din kan du se billettagentene i Times Square. Big Bus kundeservice syntes aldri å ha sin nøyaktige beliggenhet, noe som faktisk ble veldig irriterende. Selv om bussens reiseleder var snille nok til å gi oss et løft for å finne en billettkupong. * Hvis du har et Empire State-byggekort, kan du faktisk ikke innløse billettene dine med agentene, i stedet må du se agenten deres på Madame Tussauds New York, Times Square, i Big Bus line 3. Jeg visste ikke noe av dette så det tok mye tid i byen, men bestillingsdatoen spilte ingen rolle for dem, så vi kunne innløse billettene på en annen dag som var kult, siden vi allerede hadde brukt en hel dag på å ri bussene.

godt utført, gjorde maksimalt ut av dette korte, men rathspecial programmet

Det er litt uheldig og vanskelig at denne gudstjenesten har blitt et turistprogram og man ikke bare kan delta uten å være en del av en av de mange organiserte horder. Når det er sagt, var vi veldig fornøyd med måten besøket vårt ble organisert og gjennomført av dette teamet ... George var en flott guide, og vi tilbrakte fantastiske 2,5 timer i Harlem (hvor vi faktisk bodde en hel uke)

Fantastisk bra, men synd min mann havnet i midtsetet ...

Vi havnet sammen med en pappa med 2 små barn, som fikk de beste vindussetene - og som ikke var så interessert annet enn å prate sammen hele tiden. Men været var supert, og utsikten fantastisk ! Absolutt å anbefale !!

Fantastisk opplevelse

Nydelig båt, flott besetning og dyktig guide. En fantastisk tur rundt hele Manhattan. Anbefales på det varmeste.

Fantastisk flott opplevelse å se byen fra luften.

Fantastisk flott opplevelse. God service. Vi hadde sol og blå himmel og det var fantastisk å se byen fra luften.