Hanoi

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Hanoi

De ti beste tingene å gjøre i Hanoi

Det er så mye å se og gjøre i den vietnamesiske hovedstaden at det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne! Her er våre tips til Hanois beste opplevelser og attraksjoner!

 • Cat Ba nasjonalpark

  1. Cat Ba nasjonalpark

  Interessert i den lokale flora og fauna? I så fall må du ta en tur til Cat Ba nasjonalpark. En guidet tur vil definitivt hjelpe deg til å få et større innblikk i dyre- og plantelivet.

 • Tran Quoc Pagoda

  2. Tran Quoc Pagoda

  Det gamle buddhistiske tempelet Trấn Quốc Pagoda i Hanoi står høyt på listen over severdigheter man bør se på sightseeing i byen. Kom hit ved solnedgang for å få en utsikt du aldri vil glemme!

 • Hoan Kiem-sjøen

  3. Hoan Kiem-sjøen

  Innhyllet i legender og mysterier er "sjøen for det tilbakevendte sverdet" en populær severdighet. Her kan man se skilpadder som svømmer i vannet.

 • Vestsjøen

  4. Vestsjøen

  Vestsjøen er et idyllisk sted for en hvilepause mellom all sightseeing i byen. Det er den største innsjøen i Hanoi, og breddene og de omkringliggende hagene gjør det til et herlig sted for rekreasjon og hvile.

 • Pagoden på en søyle

  5. Pagoden på en søyle

  Bygget som et symbol på lotusblomsten vil kanskje selv synet av dette buddhisttemplet gi deg indre fred. Pagoden er absolutt høyt på listen over de beste tingene å se i byen.

 • 6. Vietnam Etnologiske Museum

  Vietnams Etnologiske Museum er en populær turistattraksjon i Hanoi og anerkjent som det flotteste moderne museet i Vietnam. Husk å sette av tid til å besøke dette museet når du er i byen.

 • Ho Chi Minh-museet

  7. Ho Chi Minh-museet

  Om du er ute etter å lære mer om Vietnams fortid og den revolusjonære kampen mot utenlandske krefter kan en tur på Ho Chi Minh-museet tilfredstille tørsten etter mer historie.

 • Vietnams millitærhistoriske museum

  8. Vietnams millitærhistoriske museum

  Interessert i våpen og tanks? Da er du på rett sted! På Vietnams millitærhistoriske museum kan du utforske den store samlingen av historiske våpen og ta en guidet tur for å lære mer.

 • Huong Tich-grotten

  9. Huong Tich-grotten

  Bare å se dette magiske stedet er alene verdt turen til Hanoi. Grotten er Parfyme-pagodens indre tempel og inngangen til Huong Tich-grotten er vakket hogget ut slik at det ligner på munnen til en drage.

 • Ho Chi Minh mausoleum

  10. Ho Chi Minh mausoleum

  Ho Chi Minh mausoleet er et imponerende monument på Ba Dinh-plassen. Den ruvende steinbygningen er essensiel på enhver sightseeingtur grunnet den viktige rollen den har spilt i landets historie.

Planlegg besøket ditt

 • Hvor mange dager bør man planlegge i Hanoi?

  Tre til fem dager er en perfekt lengde for å se Hanoi og alle de største attraksjonene og severdighetene, og da har man fortsatt tid til å slappe av og nyte lokal kultur og mat!

 • Hvor bør man bo i Hanoi?

  Gamlebyen og området rundt katedralen er to av de mest interessante delene av Hanoi, og herfra er det enkelt å komme seg til turistattraksjonene og bra lokale barer og restauranter.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Vietnamesisk
 • Valuta
  Vietnamesiske dong (VND)
 • Tidssone
  UTC (+07:00)
 • Landskode
  +84
 • Beste tiden å dra
  Unngå den kalde vinteren, den varme sommeren og regnsesongen. Hanoi er aller best i april eller mai, men vær forberedt på litt duskregn nå og da.

Flere reisetips for Hanoi

Vil du vite mer om aktiviteter i Hanoi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hanoi

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 725 vurderinger

The tour was very nice. The sites are a little touristy, but the tour kinda separates the tourists because of the activities so the place does not seems so touristy. Tam Coc is a very nice place so I recommend going there! This trips is a safe choice. The guide was good, because of a lot of activities who does not require guide he did not say too much, but if there was something we asked or something who needed explanation he explained nicely. I think his name was Hi and he was very good! The lunch was a large bufe with a lot of food so it was amazing. The nice thing about this tour is that you can see all the highlights og Tam Coc in one tour. Cycling throught the rice patties, boattrip on the river, hiking to the top of a mountain with a beautiful view.

Fin opplevelse. Squid-fishing var ikke helt som forventet, men ellers var programmet som beskrevet og forventet:) guiden pratet godt engelsk, var veldig hyggelig og fortalte mye historie og informasjon underveis som var interessant. Turen kan anbefales ;)

Wonderful! My guide was so good Photographer! Love all of my photos. She was also very nice and told me a lot of the history. Thank you so much for a wonderful time. I really enjoyed every second.

Very nice food! We were taken to small places we would never have found ourselves. I highly recommend this for people who are'nt afraid to try something exiting and authentic.

Bestilte lokalt SIM-kort i forbindelse med 3 ukers opphold i Vietnam. Kortet lå og ventet ved ankomst hotellet, og fungerte bra fra første dag.