Legg til datoer

Hamburger Bahnhof

Hamburger Bahnhof: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Berlin-båt: Spree-sightseeingtur på elektrisk motoryacht

1. Berlin-båt: Spree-sightseeingtur på elektrisk motoryacht

Utforsk landemerkene langs Spree i Berlin ombord på en helelektrisk motoryacht ved navn Fitzgerald. Ha muligheten til å kjøpe forfriskninger underveis som kjølte drinker, kaffespesialiteter og snacks fra et mannskap som gjerne tar vare på ditt velvære. Bli velkommen ombord på båten av et uniformert mannskap ved brygga som er praktisk plassert ved Berlin-katedralen. Velg å sitte på komfortable loungemøbler på soldekket, i et kjølig skyggefullt område på akterdekket, eller i første rad på fordekket. Ha en romslig salong å trekke deg tilbake til i tilfelle regn. Cruise gjennom regjeringsdistriktet mens du lytter til fascinerende kommentarer. Gå forbi det nye Berlin-palasset, Nikolaiviertel, Tränenpalast (Tårenes palass), Riksdagen og det tyske kanselliet. Ta inn vannutsikten over House of the World's Cultures og Bellevue-palasset før du når Moabit-broen. Snu deg rundt og gå tilbake til utgangspunktet mens du lytter til chill lounge-musikk.

Inngangsbillett til Hamburger Bahnhof Museum

2. Inngangsbillett til Hamburger Bahnhof Museum

Besøk Museum for Contemporary Art i Berlin, som ligger på den tidligere stasjonen på jernbanelinjen mellom Hamburg og Berlin. Beundre de mange utstillingene til Berlins statsmuseer og verk fra Erich Marx' private samling. Se frem til en spesialutstilling med høydepunkter fra Friedrich Christian Flicks samling. Samlingen av Marx inneholder verk av kunstnere som Andy Warhol, Cy Twombly, Robert Rauschenberg, Roy Lichtenstein, Anselm Kiefer og Joseph Beuys. Ta en titt på over 450 tegninger av Beuys og nesten 60 ark av Warhol. Oppdag verkene til den engelske kunstneren Richard Long samt utstillingsverk av kunstnerne Gerhard Merz og Dan Flavin.

Berlin: Yachtcruise på kvelden med aperitiff og valgfri middag

3. Berlin: Yachtcruise på kvelden med aperitiff og valgfri middag

Legg ut på et fortryllende kveldscruise med fin musikk langs elven Spree og beundre Berlins landemerker mens mørket tar tak. Turen begynner på landingsplassen vår "FLAGSHIP.BERLIN", rett ved Berlin-katedralen. Der vil du bli ønsket velkommen om bord av vårt uniformerte mannskap. Da har du fritt valg av seter: komfortable loungemøbler venter på deg på soldekket, det er kjølige skyggefulle områder på akterdekket, mens du oppdager Berlin fra første rad på fordekket. Skulle det regne, tilbyr salongen nok plass. Nyt severdighetene med en aperitiff med musserende vin, en longdrink eller en alkoholfri drink fra menyen vår i hånden og ha muligheten til å inkludere en 4-retters middag på bestemte datoer. Fordyp deg i stillheten til Spree mens vannet forsiktig faller mot båten og se en levende og fargerik atmosfære komme til live på elvebredden. Hvis du velger å inkludere middag, kan du nyte aperitiffen din på en enveis tur ombord på FITZGERALD til din endelige destinasjon - Patio Restaurant Ship, hvor du blir hengitt med en deilig 4-retters meny. Vær oppmerksom på at dette ikke er en guidet sightseeing-tur, men en avslappende tur for å starte kvelden i Berlin.

Berlin: River Spree-sightseeing på en elektrifisert 1920-tallsbåt

4. Berlin: River Spree-sightseeing på en elektrifisert 1920-tallsbåt

Nyt en veldig spesiell type sightseeingtur - historisk og helt elektrisk. Du vil huske turen på denne admiralbåten fra 1920 i lang tid. I en liten gruppe på tolv personer sitter du sammen med hyggelige drinker og først får du noen interessante fakta om det historiske sentrum av Berlin, som betyr regjeringsdistriktet med Museumsinsel, Riksdagen og Kanselliet. På tilbaketuren vil du nyte stillheten i den elektriske fremdriften mens det gamle stålskroget pløyer lydløst gjennom vannet. Litt avkjølt loungemusikk akkompagnerer denne uforglemmelige opplevelsen.

Berlin: Dinner Cruise - Fine Dining

5. Berlin: Dinner Cruise - Fine Dining

En båttur på Spree gir et snev av magi til kvelden, spesielt når solen går ned og byen forvandles. Med en aperitiff fra menyen vår cruiser du ombord på motoryachten FITZGERALD gjennom regjeringsdistriktet til PATIO restaurantskipet, som ligger rett ved Spree. En koselig og unik beliggenhet venter deg der, hvor mannskapet vil skjemme deg bort med en utsøkt 4-retters meny. Prisen på €114 inkluderer: * Båttur fra bryggen vår ved katedralen i Berlin til terrassen * En aperitiff etter eget valg fra vår meny * En deilig og raffinert 4-retters meny i Patio Restaurant Ship. Denne kvelden vil forbli i minnet ditt i lang tid! Menyen: Små snacks fra kjøkkenet med hjemmebakt brød og pisket kryddersmør *** Røkt burrata med marinerte tomater, tomatchutney, basilikumvinaigrette og grillet melon *** Marinert ørret eller fylt zucchini med ertepuré, ferske erter og pepperrotyoghurtskum *** Mørt tilberedt engkalv- eller potetmillefeuille med blomkålpuré, brokkolitempura og syltede kantareller *** Original Beans sjokoladeganache med teksturerte bjørnebær og hyllebærsorbet

Berlin: WelcomeCard All Inclusive

6. Berlin: WelcomeCard All Inclusive

Utforsk stemningen til en veldig spesiell by! Berlin har en helt egen karakter: Tysklands hovedstad i hjertet av det europeiske fastlandet, en magnet for millioner, et legendarisk sted for kunst og kultur, rammen for utallige arrangementer – 365 dager i året, 24 timer i døgnet! Det er så mye å gjøre i Berlin, men uansett hva du har planlagt, sikrer Berlin WelcomeCard all inclusive at du kan nyte oppholdet til det fulle. Prisen inkluderer allerede sightseeingturer og adgang til museer – og gir deg fantastiske rabatter på noen flotte attraksjoner og restauranter. En uforglemmelig ferie med Berlin WelcomeCard all inclusive Berlin WelcomeCard all inclusive er et populært CityCard for de som ikke vil bekymre seg for noe når de er på farten. Nyt gratis inngang til over 30 attraksjoner, aktiviteter og museer. Gratis inngang med Berlin WelcomeCard all inclusive er også tilgjengelig for barn. Barna dine reiser fritt med deg på ditt Berlin WelcomeCard all inclusive med offentlig transport, så de trenger ikke sitt eget offentlig transportkort. De økonomiske barnepassene starter fra 59 EUR og tilbyr alle adgangsfordeler med voksenpasset. Med over 150 rabatter sparer du også penger på restauranter, kafeer og når du handler. Dette er den beste måten å oppleve Berlin på.

Flere reisetips for Hamburger Bahnhof

Vil du vite mer om aktiviteter i Hamburger Bahnhof? Trykk her for full oversikt